הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Road to GPA [הוסר]

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
בעזהי"ת

בהתאם לזה שרגע אחרי שהוא והטרחן השני שמתאמן גם הוא ב-jerusalem torture סיימו את הסקוואט, תפסתי את הכלוב למשך ארוך - ברוטינת סינגל סקוואט סינגל דדליפט, לא ממש הייתי כשהקיד עשה את הבוקס - רק לקראת הסוף, וכדי לדעת מה אני באמת אומר הסתכלתי עכשיו על הוידאו.

הוא עושה עכשיו בוקס סקוואט ששואף יותר ויותר לRM5X5 (הקיד סיפר שבסט הראשון הוא ניסה 112.5, וזה היה כמעט יותר מידי לחמישיה), ובהתאם לזה אמנם הנעילה צריכה להיות החלטית - כמו שאמרתי לו שבבוקס עובדים יותר קשה אבל עדיין שולטים היטב במשקל, אבל מנגד העלייה תהיה יותר איטית - היות וזה לא משקל של אימון מהירות. כמובן, הוא חייב להתפוצץ! הכניסה השלישית בתחרות צריכה להיות ההתפוצצות המטורפת ביותר שיש לך - כדי שבאמת תצליח להזיז באיטיות את המשקל הזה.

נכון שבקורטה אני מהיר יותר - אבל זאת בהתאם למשקלים שנעים סביב 75% RM1.
הקושי בנסיון להתקדם נבע מזה שלא הייתה לע עצימות או שאין לי צורך להתקדם כל שבוע בנפח? או ששני הסיבות אפשריות?

הקושי בנסיון להתקדם נבע מזה שלא הייתה לע עצימות או שאין לי צורך להתקדם כל שבוע בנפח? או ששני הסיבות אפשריות?
זה כי לא קשרת את השרוכים מספיק חזק.
אם משקל ששבוע שעבר עשית בקלילות כנראה היה לך סתם יום חרא.
למרות ששאלת את אליהו.

בעזהי"ת

במשקל נמוך, בהחלט.
במשקל גבוה - בלעדיה אתה לא תזיז אותו, למרות שמבחוץ זה יראה איטי.
למשל בבוקס 260 האחרון שלי. הוא היה explosive as hell, ולמרות זאת די איטי.

זה כי לא קשרת את השרוכים מספיק חזק.
אם משקל ששבוע שעבר עשית בקלילות כנראה היה לך סתם יום חרא.
למרות ששאלת את אליהו.

היה לו אותו קל שבוע שעבר?
פיזדייץ. הייתי נותן לו 115.

בעזהי"ת

הקושי להתקדם נובע מכך ש-110 בוקס שווי ערך ללפחות 125 רגיל, אם לא 130, ולעשות 125X5X5, במשקלים שלך, לא אמור להיות טיול לערד.

Alikk1998:

ה-110 הראשון שהוא מדווח בו על קושי, היה במסגרת שהבחור חשב שצוחקים עליו, ומה זה כבר 110, ופתאום מגלה טנק מרכבה על הכתפיים. אז הבאות יותר קלילות, בהשוואה לראשונה...

הקושי להתקדם נובע מכך ש-110 בוקס שווי ערך ללפחות 125 רגיל, אם לא 130, ולעשות 125X5X5, במשקלים שלך, לא אמור להיות טיול לערד.
🆘
ועכשיו בפשטות, הגיוני שהייתי צריך להשאר על 110? והאם בכלל כדאי לשאוף להתקדם כל אימון נפח?

בעזהי"ת

אם יש לך הרבה שיערות על הגב וקשקשים בביצים, תתקדם כמה שאתה יכול - ובשונה ממה שנאמר בכל אימון 5X5 סקוואט רגיל.

למה? כי בבוקס, כמו שהסברתי, אתה יכול לחתור לעבוד על משקל גבוה יותר מ-RM5X5 סקוואט רגיל, והפעם בגלל שהוא בוקס, והמשקל בפועל נמוך יותר (למרות שהשרירים עובדים קשה יותר), אתה מצליח לסחוט מעצמך יותר.

כך אני, הצלחתי לסגור סקבט 255 עם בוקס 220 (ובשבוע אחרי עשיתי 225, ושם זה נעצר), סקוואט 260 עם בוקס 230, סקוואט 265 עם בוקס 235, ועכשיו למרות שהצלחתי להתקדם רק ל-277.5, הבוקס קפץ עד 260 (!) שהוא למען האמת שווה ערך אפילו ל-285 רגיל.

בעזהי"ת

אם יש לך הרבה שיערות על הגב וקשקשים בביצים, תתקדם כמה שאתה יכול - ובשונה ממה שנאמר בכל אימון 5X5 סקוואט רגיל.

למה? כי בבוקס, כמו שהסברתי, אתה יכול לחתור לעבוד על משקל גבוה יותר מ-RM5X5 סקוואט רגיל, והפעם בגלל שהוא בוקס, והמשקל בפועל נמוך יותר (למרות שהשרירים עובדים קשה יותר), אתה מצליח לסחוט מעצמך יותר.

כך אני, הצלחתי לסגור סקבט 255 עם בוקס 220 (ובשבוע אחרי עשיתי 225, ושם זה נעצר), סקוואט 260 עם בוקס 230, סקוואט 265 עם בוקס 235, ועכשיו למרות שהצלחתי להתקדם רק ל-277.5, הבוקס קפץ עד 260 (!) שהוא למען האמת שווה ערך אפילו ל-285 רגיל.
אוקיי, אעשה את זה.

אג"ב התיכנון למחר הוא כזה

סקוואט - 130-135X1X5 - נפח בוקס סקוואט 5X5 - משקל
בנץ -75X1X5 - נפח - 67.5
דדליפט 130X5 - נפח 75X5
פרס 5X5

בעזהי"ת

🤪🤪🤪

+ פרס 5X5
+ דדליפט מהיר 5X5, ותשמור את זמני ההפסקה החדשים.

בעזהי"ת

החדר כושר סגור לכבוד ראש השנה.
הבן אדם רוצה לנוח רביעי עד ראשון? שירוויח את זה המניאק.

עידכון:
סקוואט עצימות: 140X1X3F, 140X1X3
בוקס סקוואט נפח: 110X5X5
כשל בעצימות בסט הראשון נטו בגלל חוסר ריכוז.

בנץ' - 75X1X4
בנץ' נפח - 67.5X5X5

דדליפט - לא רוצה לדבר על זה.

סרטונים יעלו מאוחר יותר היום או מחר.

מרשים מאוד.
כול הכבוד.👏

אתה גבר כי... אני מאמין לך כנראה, לא הוכחת לי עדיין.
הרצח משמש כמטאפורה לזה שאתה ממש ממש גבר, יענו ממש, מאוד, מאוד מאוד.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית