הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להרים כבד

טוב..מזלי שאף אחד לא היה היום במכון(לא אחי..לא מכבודי לבקש מסבתות לצלם סורי)כי היה אימון על הפנים 😭
אני מוותר על אימוני שישי בוקר מהיום ואילך.

160, סט של 5...היה נוראי.
סט ראשון ניסיתי..הצלחתי רק 2 :\\
לא ויתרתי נכנסתי שוב והצלחתי חמישיה..בקושי ועם טכניקה מגעילה

הבנץ היה בסדר דווקא, סט של 5 עם 102

דדליפט 2X3 עם 172. היה מגעיל כמו הסקוואט אם לא יותר..המוט עלה אבל בטכניקה מגעילה :\
חתירה 3X5 עם 75

20 דקות על אופניים

בכל מקרה, פה מתחיל החלק המעניין של הלוג. החלטתי עם עצמי שאני עובר לצד האפל :81zq:O
מי שרוצה להטריל או שסתם רוצה לשאול מה המניעים שלי..אל תתביישו.
ראיתי שאין פה לוג על סטרואידים בפורום והחלטתי לפתוח אחד, אם יהיו סייקלי המשך אני מבטיח לעדכן. לא כ"כ רוצה להסתיר את זה, לא משהו שאני מתכוון להתבייש בו.
Epistane 1-6 60mg ed
Tudca 1g ed
Liv52 DS 2 כדורים כל יום

החלטתי שאני דווקא מתחיל מאפיסטן כדי לראות איך אני מגיב להורמונים.
יאללה שיהיה בהצלחה 😛
מה המניעים ?
בפורום ממליצים להתחיל דווקא מטסט', למה אתה לא עושה את זה ?
פעם היית יותר חזק למשל כשעשית סמולוב, אתה לא חושב לחזור לשם ורק אז להתחיל סייקל ?
בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
מה המניעים ?
בפורום ממליצים להתחיל דווקא מטסט', למה אתה לא עושה את זה ?
פעם היית יותר חזק למשל כשעשית סמולוב, אתה לא חושב לחזור לשם ורק אז להתחיל סייקל ?
בהצלחה !
אממ אני מבין שהיום קצת הפתיע אותך חח
בגדול בחיטוב הייתי עושה 157 ק"ג ל3 סטים של 5 :S
באמת לא יודע מה קרה לי היום..אולי כי זה בוקר..אני רוצה לחשוב ככה.
המניעים?
בתקופה של הסמולוב הייתי אוכל, מתאמן וישן. הייתי עובר את השמונה שעות שינה ביום טוב והייתי שואב מזון..מוותר על השלב של הלעיסה לפעמים חח 😛
כיום אני בקושי מגיע ל6 שעות שינה בלילה(היום נגיד ישנתי 6 ובלילה של יום רביעי ישנתי 4). מה גם שאני לא תמיד ישן בלילה...אני חוזר אחריי משמרות לילה, ישן..וזה לא כזה עוזר :S
נוצר מצב שאני מגיע לאימונים שבור מעייפות..
החלטתי להשתמש בעיקר כדי למנוע פציעה. כמובן שגם אם הדבר הזה יתן לי איזשהו בוסט אנרגטי(שלא לדבר על כוח או מסת שריר)זה יהיה נהדר.
קראתי המון על סטרואידים..אני מודע לזה שמדובר בסטרואיד מאוד מתון ומאוד יכול להיות שלא כזה ארגיש אותו. אבל בחרתי בו דווקא כי לא השתמשתי אף פעם בהורמונים ואני לא יודע איך הגוף שלי יגיב לזה.

בגדול אני מתכנן כבר סייקל המשך אבל אני מאוד מצפה לראות איך האפיסטן ישפיע עליי.

לגביי האם היה כדאי לחכות שאחזור לעצמי..אממ, בעייתי..כרגע אני בתקופה 'אידאלית'-מסתיימים לי הלימודים בקרוב. להתחיל כשאחזור לרמה של הסמולוב=להתחיל אחרי המילואים...שזה בערך מתי שצריך לחזור לי הלחץ של הלימודים :SS. בנוסף לעבודה כמובן.

עניתי על השאלות טוב אני מקווה חח..אולי חלק(או הרוב)יבקרו את המניעים שלי אבל זו הבחירה שלי בסופו של יום.

טוב..מזלי שאף אחד לא היה היום במכון(לא אחי..לא מכבודי לבקש מסבתות לצלם סורי)כי היה אימון על הפנים 😭
אני מוותר על אימוני שישי בוקר מהיום ואילך.

160, סט של 5...היה נוראי.
סט ראשון ניסיתי..הצלחתי רק 2 :\\
לא ויתרתי נכנסתי שוב והצלחתי חמישיה..בקושי ועם טכניקה מגעילה

הבנץ היה בסדר דווקא, סט של 5 עם 102

דדליפט 2X3 עם 172. היה מגעיל כמו הסקוואט אם לא יותר..המוט עלה אבל בטכניקה מגעילה :\
חתירה 3X5 עם 75

20 דקות על אופניים

בכל מקרה, פה מתחיל החלק המעניין של הלוג. החלטתי עם עצמי שאני עובר לצד האפל :81zq:O
מי שרוצה להטריל או שסתם רוצה לשאול מה המניעים שלי..אל תתביישו.
ראיתי שאין פה לוג על סטרואידים בפורום והחלטתי לפתוח אחד, אם יהיו סייקלי המשך אני מבטיח לעדכן. לא כ"כ רוצה להסתיר את זה, לא משהו שאני מתכוון להתבייש בו.
Epistane 1-6 60mg ed
Tudca 1g ed
Liv52 DS 2 כדורים כל יום

החלטתי שאני דווקא מתחיל מאפיסטן כדי לראות איך אני מגיב להורמונים.
יאללה שיהיה בהצלחה 😛
בהצלחה. עוקב מקרוב... 😉

• פותח/ת השרשור
טוב עדכון קטן ללוג...
אני בערך משבת בערב עד עכשיו מקבל זקפות רנדומליות(ומביכות יש לציין) :|
שזה מוזר כי העסק הזה אמור לשתק לי את הטסט הטבעי ולא להפך..
מבחינת התאוששות, אני לא מרגיש מטורף כי שוב לא ישנתי כמעט..אבל יותר טוב מהרגיל לדעתי.
אולי זה פלסיבו, אני לא שולל את זה..נראה איך זה יתפתח.

נערך לאחרונה:
אני בערך משבת בערב עד עכשיו מקבל זקפות רנדומליות(ומביכות יש לציין) :|
שמעתי שזה משפר את ההרמות..
MyGeniousMeme25165.png

• פותח/ת השרשור
האימון היום היה שונה בתכלית מיום שישי
5X5 סקוואט עם 150 ק"ג קליל.(היי באר)
4X5 בנץ' פרס עם 97 ק"ג, סט אחד של 6 חזרות עם 97, סט של פוז בנץ' עם 80 לחמש חזרות.
אני סוף סוף תופס את הטכניקה בבנץ'..מתרגל קצת קשה לי להתרגל :S
3X5 סנאץ' גריפ דדליפט עם 135 ק"ג
אימון טכניקה בג'רק-2X2 עם 50 ק"ג. הסיבה שעשיתי כ"כ מעט זה כי יש לי מחר בגרות בג"ג אז זירזתי את האימון..ב3 בבוקר יש לי משמרת ואממ יש לי פחות מ5 שעות שינה..נייס.

האימון הרגיש לי נהדר. הייתי מלא באנרגיה..הספקתי לישון לפניי האימון והכל. ממש מרוצה.

• פותח/ת השרשור
אני מאבד מלא אימונים ועדיין לא ישן כושלרבעק...
162.5 ק"ג סקוואט לחמישייה. קליל
175 דדליפט לחמישייה. קליל
בנץ' פרס 105 לחמישייה קליל.

האפיסטן בינתיים לא נותן יותר מדי אותות. ירד לי התאבון וזהו בערך.לא מרגיש איזה בוסט כוח מטורף. אבל זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
כן. עצימות זה מילה ממש גדולה למה שהלך היום באימון אבל כן.
מקווה ששבוע הבא יסתדר לי יותר טוב. אנסה להשחיל עוד אימון אחד השבוע.

• פותח/ת השרשור
למה לא נותן את אותותיו אם עכשיו 162.5 קליל ושבוע שעבר היה נוראי ?
שאלה טובה באמת. קשה להסביר אני לא מרגיש כמו סופרמן או משהו. פשוט הייתי מעט מפוקס יותר ועם יותר אנרגיה. אני רוצה לשייך את זה לעובדה שזה לא היה אימון בוקר כמו שבוע שעבר.
מאוד יכול להיות שזה האפיסטן.

שאלה טובה באמת. קשה להסביר אני לא מרגיש כמו סופרמן או משהו. פשוט הייתי מעט מפוקס יותר ועם יותר אנרגיה. אני רוצה לשייך את זה לעובדה שזה לא היה אימון בוקר כמו שבוע שעבר.
מאוד יכול להיות שזה האפיסטן.
אף פעם לא השתמשתי אבל אני חושב שהורמונים לא אמורים לגרום לך להרגיש חזק, רק להיות מסוגל להתחזק בקלות יותר.
זה לא שתיקח כדור ואז ישר תרוץ ללחוץ 180.

אם אני טועה תקנו אותי

• פותח/ת השרשור
מה לגבי הרכב הגוף עצמו יש שיפור?
לא משהו בולט מדי לעין. אני כן מרגיש מעט מוצק יותר, קשה לי להצביע בדיוק על מה משתנה.
אבל חשוב לזכור שאני עוד מריץ את העסק הזה פחות משבוע.
אף פעם לא השתמשתי אבל אני חושב שהורמונים לא אמורים לגרום לך להרגיש חזק, רק להיות מסוגל להתחזק בקלות יותר.
זה לא שתיקח כדור ואז ישר תרוץ ללחוץ 180.

אם אני טועה תקנו אותי
כמו שכבר אמרתי, אני לא שולל שזה האפיסטן.
נראה איך ארגיש בהמשך הסייקל ונדע יותר אז 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית