גם התמונת פרופיל וגם הסמיילי מביעים התפעלות כלשהי..
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם התמונת פרופיל וגם הסמיילי מביעים התפעלות כלשהי..
מה המניעים ?טוב..מזלי שאף אחד לא היה היום במכון(לא אחי..לא מכבודי לבקש מסבתות לצלם סורי)כי היה אימון על הפנים 😭
אני מוותר על אימוני שישי בוקר מהיום ואילך.
160, סט של 5...היה נוראי.
סט ראשון ניסיתי..הצלחתי רק 2 :\\
לא ויתרתי נכנסתי שוב והצלחתי חמישיה..בקושי ועם טכניקה מגעילה
הבנץ היה בסדר דווקא, סט של 5 עם 102
דדליפט 2X3 עם 172. היה מגעיל כמו הסקוואט אם לא יותר..המוט עלה אבל בטכניקה מגעילה :\
חתירה 3X5 עם 75
20 דקות על אופניים
בכל מקרה, פה מתחיל החלק המעניין של הלוג. החלטתי עם עצמי שאני עובר לצד האפל :81zq:O
מי שרוצה להטריל או שסתם רוצה לשאול מה המניעים שלי..אל תתביישו.
ראיתי שאין פה לוג על סטרואידים בפורום והחלטתי לפתוח אחד, אם יהיו סייקלי המשך אני מבטיח לעדכן. לא כ"כ רוצה להסתיר את זה, לא משהו שאני מתכוון להתבייש בו.
Epistane 1-6 60mg ed
Tudca 1g ed
Liv52 DS 2 כדורים כל יום
החלטתי שאני דווקא מתחיל מאפיסטן כדי לראות איך אני מגיב להורמונים.
יאללה שיהיה בהצלחה 😛
אממ אני מבין שהיום קצת הפתיע אותך חחמה המניעים ?
בפורום ממליצים להתחיל דווקא מטסט', למה אתה לא עושה את זה ?
פעם היית יותר חזק למשל כשעשית סמולוב, אתה לא חושב לחזור לשם ורק אז להתחיל סייקל ?
בהצלחה !
בהצלחה. עוקב מקרוב... 😉טוב..מזלי שאף אחד לא היה היום במכון(לא אחי..לא מכבודי לבקש מסבתות לצלם סורי)כי היה אימון על הפנים 😭
אני מוותר על אימוני שישי בוקר מהיום ואילך.
160, סט של 5...היה נוראי.
סט ראשון ניסיתי..הצלחתי רק 2 :\\
לא ויתרתי נכנסתי שוב והצלחתי חמישיה..בקושי ועם טכניקה מגעילה
הבנץ היה בסדר דווקא, סט של 5 עם 102
דדליפט 2X3 עם 172. היה מגעיל כמו הסקוואט אם לא יותר..המוט עלה אבל בטכניקה מגעילה :\
חתירה 3X5 עם 75
20 דקות על אופניים
בכל מקרה, פה מתחיל החלק המעניין של הלוג. החלטתי עם עצמי שאני עובר לצד האפל :81zq:O
מי שרוצה להטריל או שסתם רוצה לשאול מה המניעים שלי..אל תתביישו.
ראיתי שאין פה לוג על סטרואידים בפורום והחלטתי לפתוח אחד, אם יהיו סייקלי המשך אני מבטיח לעדכן. לא כ"כ רוצה להסתיר את זה, לא משהו שאני מתכוון להתבייש בו.
Epistane 1-6 60mg ed
Tudca 1g ed
Liv52 DS 2 כדורים כל יום
החלטתי שאני דווקא מתחיל מאפיסטן כדי לראות איך אני מגיב להורמונים.
יאללה שיהיה בהצלחה 😛
תודה!בהצלחה. עוקב מקרוב... 😉
התחילו במיקרה גם תופעות של אקנה ?טוב עדכון קטן ללוג...
אני בערך משבת בערב עד עכשיו מקבל זקפות רנדומליות(ומביכות יש לציין) :|
שזה מוזר כי העסק הזה אמור לשתק לי את הטסט הטבעי ולא להפך..
נופ. גם לא עור שמנוני.התחילו במיקרה גם תופעות של אקנה ?
שמעתי שזה משפר את ההרמות..אני בערך משבת בערב עד עכשיו מקבל זקפות רנדומליות(ומביכות יש לציין) :|
שאלה טובה באמת. קשה להסביר אני לא מרגיש כמו סופרמן או משהו. פשוט הייתי מעט מפוקס יותר ועם יותר אנרגיה. אני רוצה לשייך את זה לעובדה שזה לא היה אימון בוקר כמו שבוע שעבר.למה לא נותן את אותותיו אם עכשיו 162.5 קליל ושבוע שעבר היה נוראי ?
אף פעם לא השתמשתי אבל אני חושב שהורמונים לא אמורים לגרום לך להרגיש חזק, רק להיות מסוגל להתחזק בקלות יותר.שאלה טובה באמת. קשה להסביר אני לא מרגיש כמו סופרמן או משהו. פשוט הייתי מעט מפוקס יותר ועם יותר אנרגיה. אני רוצה לשייך את זה לעובדה שזה לא היה אימון בוקר כמו שבוע שעבר.
מאוד יכול להיות שזה האפיסטן.
לא משהו בולט מדי לעין. אני כן מרגיש מעט מוצק יותר, קשה לי להצביע בדיוק על מה משתנה.מה לגבי הרכב הגוף עצמו יש שיפור?
כמו שכבר אמרתי, אני לא שולל שזה האפיסטן.אף פעם לא השתמשתי אבל אני חושב שהורמונים לא אמורים לגרום לך להרגיש חזק, רק להיות מסוגל להתחזק בקלות יותר.
זה לא שתיקח כדור ואז ישר תרוץ ללחוץ 180.
אם אני טועה תקנו אותי