הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להרים כבד

• פותח/ת השרשור
טוב אז האימון היום-
155 סקוואט 5X5-קליל
140 סנאץ' גריפ דדליפט 3X5-קליל
בנץ' פרס 4X5 עם 100 ק"ג..סט חמישי לשש חזרות עם 100 ק"ג, סט שישי 85 ק"ג לחמש חזרות פוז בנץ'.
3X3 ספליט ג'רק.

אז סיכום תשעה ימים ראשונים על אפיסטן-
האימון הרגשתי מצויין. בד"כ אני מאבד אוויר(לא משנה באיזה משקל)בסקוואט בסטים האחרונים..פה הרגשתי אנרגיה לאורך כל הסשן ולאורך כל האימון..עשיתי סטים עם המשקל הנ"ל גם בחיטוב, אבל זה שונה לגמריי. קשה להסביר את זה. אני די מופתע מעצמי.
לגביי הדדליפט, גם כאן..אני מרגיש שיפור עצום משבוע לשבוע.
בבנץ' פרס קצת פישלתי בסט האחרון בגלל שהאחיזה שלי לא הייתה סימטרית..איבדתי מעט ריכוז.

בגדול בתשעה ימים האלה השינוי המרכזי שהרגשתי הוא ירידה בתאבון. באימון הנוכחי הרגשתי תמורות בכוח ובאנרגיה. מה גם שאני התחלתי לקבל פאמפ משוגע.
אממ מה עוד..מבחינה לוגיסטית..הקושי הוא עצום. תמיד קראתי שסייקל דורש משמעת עצמית מבחינת ארוחות ושינה. נורא קשה לי עם זה ויש ימים שאני מפשל. לאורך כל הסייקל עד עכשיו לא ממש היו ימים שעברתי את ה6 שעות שנה(כמה שזכור לי). מבחינת ארוחות אני מגיע ליעדי התזונה..בקושי רב..אבל מוסיף אוכל לתפריט.
מה עוד..אמממ זהו בגדול, אם אני מפספס משהו אתם מוזמנים לשאול בהודעה פרטית או בלוג.
אה כן, משקל נוכחי לפי המשקל שלי בבית הוא..44 ק"ג =.=

קצת תמונות(רפוי בכולם..אין לי מושג איך עושים פוזות וכאלה..מה גם הטלפון חרא..מקווה שיצא בסדר)
m2jse.jpg

roaz.jpg

on4t.jpg

ab2b.jpg
אגב אני רק מדגיש שאת הסקוואטים שאני עושה, אני עושה HB..כל המשיכות מתבצעות עם נעליים עם עקב וזה..
באמת שאני חייב ללמוד LB..סעמק עם סמינר ההרמות הזה..דווקא סביון?!אולי בפעם הבאה :<

עוד שבועיים, באמצע של הסייקל כזה, אני מתכנן לעשות בדיקה של תפקודי כבד..אעדכן פה כמובן.

נערך לאחרונה:
PC_Overlooked_sig.jpg

דברים לא אמורים ללכת חלק בשום דבר, זה בסדר שדברים מתפקששים בדרך. הכי חשוב להיות מודע אליהם ולטפל בהם. שאלה קטנה, אני מבין שאתה במסה... אתה עולה במשקל גוף או שמנסה לשמר את הקיים?

• פותח/ת השרשור
עולה במשקל גוף..אבל בצורה מבוקרת יותר מבעבר.
אחריי הסמולוב שהרצתי הגעתי לקרוב ל120 ק"ג על אחוז שומן גבוה מאוד. יכלתי להרים כבד אבל..בקושי הצלחתי לטפס במדרגות :S
הפעם אנסה להיות עדין יותר.

מה גם שבהמשך השנה אני מתכנן להריץ עוד סייקל, הפעם של טסט+טורינבול או משהו..נראה כבר..לא רוצה להשמין יותר מדי כי בהמשך אהיה ספוג גם ככה.

אתה לא יודע לוא באר? איפה חיית כל הזמן הזה... לא בטוח שיהיה לך קל ללמוד את זה אם כל השנים האלה עשית הייבאר, תצטרך המון תרגול. אני חושב שאני מאוד לא רע בללמד כי אני חרשן קריאה, אבל התקשיתי בפעם אחת ללמד מתאמן ששנים רבות עשה הייבאר.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יודע לוא באר? איפה חיית כל הזמן הזה... לא בטוח שיהיה לך קל ללמוד את זה אם כל השנים האלה עשית הייבאר, תצטרך המון תרגול. אני חושב שאני מאוד לא רע בללמד כי אני חרשן קריאה, אבל התקשיתי בפעם אחת ללמד מתאמן ששנים רבות עשה הייבאר.
😭
אבל זה סבבה...אני מרגיש כאילו אני חלק מהקבוצה האולימפית של סין..

@BreakingBadSuck
10468106_474629702671753_2157927566541015598_n.jpg

זה רק הסשן הראשון...יש המשך :SS שבוע הבא.. יום עזר
3X5 עם 100 ק"ג בנץ' פרס עם טווח תנועה מוגבל
3X5 דפיציט דדליפט עם 140 ק"ג
3X8 דיפס
3X8 יד קדמית

• פותח/ת השרשור
אז..
למדתי בדרך הקשה למה לרוץ בלי חומר בסיס על חומר שמשתק ייצור טבעי..זה טעות..פאק

• פותח/ת השרשור
לא הצלחתי להחזיק זקפה עם איזה מישהי. בכללי אני חווה ירידה די רצינית בליבידו..וקשה לי להחזיק זקפה גם עם עצמי :X
שלא לדבר על להשיג אותה...

• פותח/ת השרשור
נופ בשום פנים ואופן
אני רץ על זה עד הסוף..
אני 13 ימים בסייקל

וואלה אני חושב לרדת מזה אם אי אפשר להחזיק זקיפה אני כבר אמור שבוע הבא להתחיל את הסייקל ...

• פותח/ת השרשור
זין על זה...התחלתי אז התחלתי. די מרוצה עד עכשיו. להבא אדע..לא עושה שום סייקל בלי טסט...

• פותח/ת השרשור
טוב לא עדכנתי כמה אימונים..סה"כ שבוע לא משהו..כבר שני לילות שאני לא עובר את ה5 שעות שינה :SS
אימון התאוששות(שלישי)
פוז סקוואט 2X5 עם 110 ק"ג
OHP 3X5 עם 60 ק"ג
יד אחורית
יד קדמית

,אימון עצימות
1X5 סקואט עם 165 ק"ג..קליל :|
בגלל העייפות הטכניקה לא הייתה מדהימה אבל ניחא
1X5 בנץ' עם 110 ק"ג
2X3 דדליפט עם 180

הייתי צריך לעשות גם חתירה אבל לא הרגשתי טוב :S

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית