חוזר להרים כבד

• פותח/ת השרשור
אז לאימון היום הגעתי עם קצת חום :SS
הרגשתי לא משהו בכלל כל האימון.
@Tom זה בסדר לשתות אקומול או נורופן או משהו בזמן שאני לוקח אפיסטן?בינתיים אני נמנע מזה..

בנץ' פרס 102 ק"ג 4X5, סט חמישי 1X7 עם 102...סט שישי 90 ק"ג פוז בנץ' 90 ק"ג..לא היה קשה מדי. אני ממש מרוצה מזה שהעלייה שלי היא לינארית בינתיים..
סקוואט 160 5X5, לא היה קשה כמה שהרגשתי חרא :S
סנאץ' גריפ דדליפט 3X5 עם 145 ק"ג קליל.

אה והנה סרטונים..העליתי רק סט אחד מכל תרגיל כי ככה..הרגיש לי מוזר להצטלם והוציא אותי מריכוז :SSS

מישהו יכול לנחש איזה שיר מתנגן בסרטון השני?;)

• פותח/ת השרשור
יום עזר
3X5 בנץ' ממוטות בטחון..105 ק"ג, לא קל אבל אני עולה בקצב די גבוה...אקצץ את העלייה ל2.5 בשבוע.
3X5 דפיציט דדליפט עם 145. קליל
דיפס
יד קדמית
אימון לא רע סה"כ..
הבגרות בהיסטוריה שחטה אותי :S ההשלמה ל5 לא קלה כמו שהיא נראית..

אגב, אין שום בעיה עם אקמול.

• פותח/ת השרשור
עצימות
סקוואט 170 ק"ג לחמישייה..קליל יחסית
דדליפט 2X3 עם 185 ק"ג קליל
בנץ' פרס 112 לחמישייה..קליל
פנדלאי 3X5 עם 80 ק"ג קליל.
סה"כ לא אימון קשה מדי..מה שהקשה עליי זה השעות שינה והמחלה שתפסתי..כוס עמק

אז אני בערך באמצע הסייקל, קצת תמונות(אני מקווה שרואים את השיפור בחזה ובידיים..פחות רואים ברגליים כי אני לא מצליח לצלם טוב, עמכם הסליחה)

v4yv.jpg

hf2t.jpg

9x7eh.jpg

cj84.jpg
מבחינת תופעות לוואי-
*התחלתי להזיע כמו בסאונה..
*ירידה בליבידו...ממש.
*התחילו לי מעט חצ'קונים

בכל מקרה, הרגשה חזקה במכון..ואם לא המחלה הארורה אז הייתי אומר חזקה מאוד אפילו :X אה כן והגיע אליי התיק אינסולין נייד שהזמנתי מאיביי...עם קירור והכל בשביל הפרגניל של הסייקל הבא..
תמונות אולי בהמשך

• פותח/ת השרשור
התיק אינסולין-
0ce4.jpg
fkxu.jpg
g4e3x.jpg
od24.jpg
c9md.jpg

בכל מקרה...
הוא ממש נייד, בתמונות ציפיתי למשהו ענק ומסורבל..זה נכנס לתיק של העבודה שלי בלי בעייה.
השקיות הלבנות בתמונה השנייה הם בשביל הקירור..שמים במקפיא וזה אמור לקרר. אני אעשה ניסוי נראה איך זה מקרר, אעדכן.

סה"כ ממש מרוצה..גם לא כזה יקר+שליח עד הבית 0_ם

אני מה זה מתעצל...אבל כן..קבעתי תור לרופאה ל1 ביולי ומשם כבר אבקש את הבדיקה..
אני יום שני של הסייקל אבל אתה עושה לי חשק להפסיק בגלל הירידה בלבידו , חשבתי כבר להתחיל סייקל של טסט נורמאלי וזהו . החצקנוים ממש נורא ? יש נשירת שיער טיפה ?

• פותח/ת השרשור
אני יום שני של הסייקל אבל אתה עושה לי חשק להפסיק בגלל הירידה בלבידו , חשבתי כבר להתחיל סייקל של טסט נורמאלי וזהו . החצקנוים ממש נורא ? יש נשירת שיער טיפה ?
לגביי נשירת שיער-לא שמתי לב...נראה בהמשך. כרגע לא
החצ'קונים לא ביג דיל.

ברטרופרספקטיבה, הייתי צריך להריץ טסט במינון TRT עם האפיסטן...
אבל שוב תלוי איזה מינון אתה. 60 מ"ג נחשב למינון ממש גבוה

proxy-1.jpeg
proxy.jpeg

אני חייב להגיד שכאשר שמים את התמונות מעמוד קודם והאחרונה אחת למול השניה נראה שינוי מהותי.
חשוב לזכור שאפיסטן הוא בכל זאת סטרואיד מה-level של טורינבול ואנאבר ולרוב משמש לחיטוב. הרווחים יפים ואתה רק במחצית הדרך.
בנוגע לליבידו אני שוב מזכיר שכמעט כל סטרואיד הנקשר לרצפטור האנדרוגני ואפילו במידה מועטה יביא בסופו של דבר לפגיעה בייצור הטסט הטבעי ובפעילות ה-hpta. מינון של 60mg/ed הוא מינון ממוצע לצד הגבוה (בעבר הרחוק ההמלצה היתה יותר לכיוון ה-40-50mg/ed והיום כבר הולכת לכיוון 50-70mg/ed כשהאמיצים מתנסים אפילו ב-100mg). לכן רצוי תמיד להוסיף טסט ולפחות במינון TRT של 125mg/week.
בינתיים אם לא קיים חשש להתקרחות גנטית, ניתן להוסיף פרווירון במינון של 50-75mg/ed שיעלה את הליבידו לתקופת הסייקל.

בהצלחה.

אין לי שמץ אחי לא כ"כ התייחסתי לגודל שלהם..
יש ביקוש לצילומים?0_ם
חס ושלום אחי, אבל אפשר לדעת כמה הציר הושבת לפי מסת האשכים. אם אני לא טועה.

אני גם רוצה להיכנס כנראה לסייקל סולו עם אפיסטיין

• פותח/ת השרשור

אני גם רוצה להיכנס כנראה לסייקל סולו עם אפיסטיין
לא יודע אחי..
לדעתי תעשה מה שתום אמר ותרוץ על TRT...

אתה לא טועה רק אם אתה מתכוון להוציא את תאי הליידינג מהאשכים, לשקול, להחזיר, לבצע סייקל אפיסטן סולו, לסיים ואז להוציא שוב את תאי הליידינג מהאשכים ולשקול שוב.
ויזואלית זה לא יעבוד. תאי הליידינג הם רק אחוז קטן מהנפח הכולל של האשכים.

• פותח/ת השרשור
אני גם לא חושב שזה יעבוד מבחינה ויזואלית מכיוון שיש לי שם רוני קולמנ-ים...בגלל הוריקוצלה בין היתר :S

התייאשתי כבר מסייקל כזה עם epistane רק מלחשוב לעשות trt בנוסף... עדיף סייקל טסט׳ רפואי, נשמע לי יותר זול. חחח

קצת בזבוז לדעתי שאתה לא מגביר קצת את תדירות האימונים, כשאתה על סייקל אין דבר כזה אוברטריינינג (בהגזמה כמובן)
אגב בשביל מה התיק אינסולין? חסר לך זמן להגיע הביתה והלהזריק כמו בן אדם נורמלי?
בכל מקרה, נראה שאתה מגיב טוב לחומרים זה כבר טוב.

@Tom
שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה, מדוע אתה לא ממליץ להמשיך עם הTUDCA גם בPCT?

אני מצטרף לשאלה של הבחור שלא מבין שום דבר ומלכלך על שובר שורות ושואל, אם אתה כבר בסייקל אתה לא חושב לעשות משהו יותר מתאים למתאמנים על מאשר למתאמן רגיל ?
אני מתכוון טקסס אפשר לעשות טבעי כרגיל ולהתקדם מעולה, למה לא לעשות משהו שאי אפשר או שיותר קשה או שיהיה יותר שווה לעשות אותו מאשר טקסס ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית