הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להרים כבד

אותו הדבר. לדעתי אני קצת חוזר לעצמי..שזה מוזר אבל שיהיה :S
לעומת שבועות 3-4 הרבה יותר טוב לדעתי.
אתן את הסקירה הסופית מחר כשאחזור הבייתה כולל תמונות אחרונות וזה..אם אתה רוצה אתייג אותך.

יום מעורב האמת. קצת מאוכזב.

מ.ג. 105
שיאים שנקבעו היום-
210 ק"ג בסקוואט
130 ק"ג בבנץ'

בדדליפט הייתי גרוע היום לא רוצה לדבר על זה אפילו...

סרטונים
200 ק"ג

210 ק"ג

זהו הסייקל נגמר 😃
מבחינה ויזואלית הייתי אומר שהגדילה המשמעותית נגמרה כבר בשבוע 4...כל שאר הדברים קשה לתפוס במצלמה. מורגשת גדילה בידיים וברגליים. לא משהו משמעותי מדי.

מבחינת תופעות לוואי-
הייתי אומר שבשבוע האחרון(6)התווספו לי כאבי ראש, חוסר אנרגיה מוחלט, ירידה רצינית במצב הרוח.
בימים האחרונים ירד לי הליבידו לגמריי. ברמה של מאוד מאוד קשה להגיע לזקפה.

זהו בערך.

תודה לכל מי שנתן פידבקים והגיב ועקב 😲 אם יש שאלות אתם מוזמנים לשאול!

@Alikk1998 עקפתי אותך נשמה ;)

סקוואט חזק!
מהסרטונים של ההתחלה ועכשיו אפשר לומר שגדלת, סך הכל נישמע סייקל מוצלח.
מקווה בשבילך החלמה מלאה ללבידו.

סקוואט חזק!
מהסרטונים של ההתחלה ועכשיו אפשר לומר שגדלת, סך הכל נישמע סייקל מוצלח.
מקווה בשבילך החלמה מלאה ללבידו.
כמה שזה מוזר הליבידו פחות מדאיג אותי
אני קצת בעייתי עם לחץ דם ואני מקווה שהעסק יחזור לעצמו מהר..זה משתק אותי ביומיום-עייפות, כאבי ראש ומה לא

והם גם יודעים איך להשתמש בזה
תודה לה' שלא.. טוב מצטער על סיכום הסייקל הדל מתאמול פשוט הרגשתי על הפנים..עכשיו מרגיש יותר טוב
תמונה של הגב(אין לי עם מה להשוות אבל יש גדילה רצינית בגב,לא מכווץ)+קיבלתם תמונה של החריץ
f6e44b.jpg

טוב אז סיימתי את הסייקל הראשון שלי, לא חומר חזק אבל כמה תובנות שהגעתי אליהן. אולי יעזור לחבר'ה שרוצים להכנס לזה-

*החומר עצמו יחסית חלש, אבל ככל שהזמן עבר האפקט שלו היה משוגע. ממש נהניתי להריץ אותו. מבחינת גדילה, כמו שאמרתי קשה לתפוס את זה בצילום, אבל הגדילה מתמתנת לאחר השבוע הרביעי. אולי זה כי הושבתתי לשבוע..😭
מבחינת כח לעומת זאת..הרגשתי שמאימון לאימון אני מתחזק ומתחזק. קצת עפתי על עצמי עם המשקלים בשבוע האחרון אבל זה היה כי רציתי לנצל את החומר למקסימום. קל מאוד לאבד את הראש ואת המתודיקה באימונים..לצערי קרו לי דברים שמנעו ממני להיות עקבי לגביי התכנית המקורית שלי.

*תופעות לוואי-
בתחילת הסייקל לא באמת היו לי תופעות לוואי...מהשבוע השני הליבידו שלי התחיל לרדת כאשר בשבוע 4 נשארו רק שרידים של מה שהיה בהתחלה.
בשבוע 5-6 זה כבר היה כמו רכבת הרים אבל בסוף שבוע 6 אני יכול לומר שהליבידו נעלם לגמרי.
התאבון הבריא שלי נעלם. היה לי מאוד קשה להכניס אוכל לפה במהלך הסייקל. נאלצתי לדחוף בכח והיה לי נורא קשה להגיע לערכים שהייתי צריך להגיע אליהם.
בשבוע 3 התחיל לי פאמפ בגב כאשר בשבוע 4 הוא התגבר ושיתק אותי..בדיעבד כמו מפגר ויתרתי על שבוע אימונים. משכך כאבים כמו אדוויל בשילוב עם טאורין טיפל לי בפאמפ. בחצי השני של השבוע 5 הוא נעלם(הכאב).
סבלתי מהזעת יתר ומגלי חום בעיקר בשעות הלילה. לא משהו רציני מדי אבל זה היה מציק.
לא סבלתי מאקני ומעור שמנוני...
בשבוע 6 וסוף שבוע חמש סבלתי מעלייה בלחץ דם. היה צפוי בתכלס אבל נורא פגע לי בתפקוד היומיומי..כמו כן חלה ירידה מטורפת באנרגייה.

בטח כל הרשמה הזאת יוצרת וייב שהרצתי טרן או משהו..אבל סה"כ רוב הזמן הרגשתי טוב ובאמת שזה לא תופעות בלתי נסבלות שלא ניתן להתמודד איתן.
עם כל התופעות הללו ניתן להתמודד. לדעתי מי שמכם מתכוון להריץ אפיסטן..תריצו בנוסף לאפיסטן טסט במינון TRT. אם אתם מפחדים ממחטים ולא מתכוונים לתת סייקל המשך-לא ממליץ.
לגביי המערכת קרדיו וסקולרית וכד' שילבתי אירובי והליכות באימונים, קצת חבל שלא שילבתי Q10 ותוספים מהסגנון.
לגביי הרעב והאכילה זה משהו שצריך ללמוד לייעל ולהיות חכם לגביו. חלק מתהליך הלמידה לדעתי..

אמממ זהו בערך אני חושב שעברתי על הכל.
סייקל הבא אני מתכנן להריץ באוקטובר כנראה..תלוי בציונים שאקבל הקיץ ותלוי בבדיקות הדם שאעשה(יש לי כבר הפניה אני אעשה לאחר הPCT).

אנסה מחר שוב RM1 בדדליפט אם יהיה משהו אעדכן.

נערך לאחרונה:
סיפור מעניין מהPCT שרציתי לשתף-
אתמול התאמנתי..והייתה לי פאשלה בבנץ'..לא משהו רציני.
המשכתי להתאמן ממש מבואס על עצמי. חזרתי הבייתה ובכיתי דמעות :|
כלומיד עושה מצבי רוח..ג'יזס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית