הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מספר בעיות בלחיצות

BROCK LESNAR

משתמש פעיל
850
294
נק' מוניטין:
772
850
294
הבעיה הכי גדולה זה שיד שמאל שלי חלשה באופן קיצוני מיד ימין ובלחיצות זה מפריע מאוד ובעיקר בגלל זה אני לא מתקדם בזמן האחרון בפרס ובבנץ. מה אתם חושבים שצריך לעשות? חשבתי לבודד את יד שמאל איזה פעם-פעמיים בשבוע ולעשות קצת פשיטות וכפיפות עם דאמבלים רק ליד הזאת
יש עוד בעיה מפרק כף היד שלי מתעקם זה כאילו שאין שם כלום גם עם מוט ריק זה ככה חשבתי להזמין רצועות אבל המשקלים נורא נמוכים בשביל זה אני חושב אם יש לכם פיתרון אחר אני אשמח לשמוע

אין ברירה אחי, אתה חייב להתחיל לאונן גם ביד שמאל...זה קצת קשה בהתחלה אבל אם תתאמן נכון ותאכל נכון אתה תראה תוצאות.

וברצינות- בבנץ תיעזר במי שמשגיח שינסה לאזן את זה קצת, ותעשה תרגילים ליד קידמית+אחורית+כתף של משקולות חופשיות ככה תוכל לשחק עם המשקלים שיד ימין תרים קצת יותר מיד שמאל.
שמע, ההבדלים כנראה לא קיצוניים, אבל זה קורה לפעמים שיד/רגל חזקים יותר מהחבר בצד השני של הגוף.

ברצינות- בבנץ תיעזר במי שמשגיח שינסה לאזן את זה קצת, ותעשה תרגילים ליד קידמית+אחורית+כתף של משקולות חופשיות ככה תוכל לשחק עם המשקלים שיד ימין תרים קצת יותר מיד שמאל.
שמע, ההבדלים כנראה לא קיצוניים, אבל זה קורה לפעמים שיד/רגל חזקים יותר מהחבר בצד השני של הגוף.

לתת לספוטר "לאזן" אותך לא יתן לו כלום- ספוטר צריך להיות שם רק למקרה של כשל וזהו.
הוא צריך לעבוד עם משקל בלחיצות שתואם ליד החלשה שלו ומשם להתקדם גם אם זה כביכול לא אתגר ליד החזקה.
האיזון כבר יבוא מעצמו.

בנוגע למפרק כף היד, אתה צריך שכף היד תהיה בקו ישר עם האמה, זה אמור לסדר את העניין.
תראה כמה סרטונים של ריפיטו/ דייב טייט וכו' בנוגע לאיך פרק כף היד אמור להיות.

אז תמשיך להתקדם בבנץ לאט לאט ועם הזמן שתעבוד עם דאמבלים או מכונה זה יתאזן

• פותח/ת השרשור
אז תמשיך להתקדם בבנץ לאט לאט ועם הזמן שתעבוד עם דאמבלים או מכונה זה יתאזן

אני חושב לשלב באימון האחרון של השבוע דאמבל בנץ/אינקליין איזה שני סטים. אתה חושב שזה יכול לעזןר?

זה מה שקורה ששמים פלטה אחת יותר בצד אחד
😆

ועכשיו ברצינות, לדעתי החבר " דרופ דד " סיכם את זה כמו שצריך.

Back
למעלה תחתית