עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שזה קרוב לאזור ה120 שקל אז אני לא יודע אם שווה.נראית דומה עד זהה לאינזר אבל לא הייתי לוקח סיכון בשביל לחסוך כמה דולרים.
אם היא עולה ככה הסיכוי שהיא איכותית אפסי.האמת שזה קרוב לאזור ה120 שקל אז אני לא יודע אם שווה.
מכרז.אם היא עולה ככה הסיכוי שהיא איכותית אפסי.
זה 110 סנטימטר הRDX שלי 90.אתה אולי שחיף אבל מידה סמול? לא נראה לי שזה יעלה עליך ואם כן אז לא להרבה זמן...
זכיתי במכרז עם 20 דולר, אבל בגלל שהוא לא שולח לארץ יוצא לי לא משתלם (מבחינת אמינות) להזמין את החגורה דרך חברה.היא לא עולה 120 שקל, זה מכרז וזה בטח עוד יגיע ל-300+.
אבל גם לא הייתי ממהר להוציא 80 דולר על משהו שהוא לא אמין או נוטה לכיוון של האמין.לא הייתי ממהר לקבוע שזה לא אמין, הבנאדם לא יודע אפילו מה הברנד של החגורה, יש מצב שזו מתנה שהוא קיבל
או סתם מישהו הביא לו והוא לא יודע מה הוא מחזיק. זה נראה 1 ל-1 כמו האינזר.
סבבה, יש לך את ההגנה של איביי אם משהו קורה, וחוץ מזה החגורה נראית פצצה, אבזם טוב ונראה שהיא אינזר לחלוטין.אבל גם לא הייתי ממהר להוציא 80 דולר על משהו שהוא לא אמין או נוטה לכיוון של האמין.
שטויות, אף אחד לא ציין בשום מקום שזה אינזר, ככה שאם זה מגיע וזה כמו בתמונה, אבל זה לא אינזר, אכלת אותה ואף אחד לא חייב לך שום דבר.סבבה, יש לך את ההגנה של איביי אם משהו קורה, וחוץ מזה החגורה נראית פצצה, אבזם טוב ונראה שהיא אינזר לחלוטין.