הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך החגורה נראית ?

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
שלום לכולם
חבר יקר שלח לי קישור לקניית החגורה אבל אני פוחד שזו לא יהיה יותר טוב מהRDX שלי.
איך היא נראית לכם ?

$_57.JPG

$_57.JPG

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
אם היא עולה ככה הסיכוי שהיא איכותית אפסי.
מכרז.
הנה התיאור
Black weightlifting belt with double latch. Gently used, great condition. Not sure of the brand but it's leather, size small, ~42 inches in length.

I am no longer competing and am getting rid of all my gear so please check out my other items!

• פותח/ת השרשור
אתה אולי שחיף אבל מידה סמול? לא נראה לי שזה יעלה עליך ואם כן אז לא להרבה זמן...
זה 110 סנטימטר הRDX שלי 90.
ולא קניתי בסוף זה יוצא 10$ משלוח למאסטופ ומשם עוד 30/40/50 תלוי כמה החגורה עולה.

• פותח/ת השרשור
איך אתם ממליצים להזמין חגורה ?
מHOP המשלוח יעלה 50$ לישראל אבל אם אני אזמין דרך חברת שילוח יצא בערך אותו דבר.

לא הייתי ממהר לקבוע שזה לא אמין, הבנאדם לא יודע אפילו מה הברנד של החגורה, יש מצב שזו מתנה שהוא קיבל
או סתם מישהו הביא לו והוא לא יודע מה הוא מחזיק. זה נראה 1 ל-1 כמו האינזר.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי ממהר לקבוע שזה לא אמין, הבנאדם לא יודע אפילו מה הברנד של החגורה, יש מצב שזו מתנה שהוא קיבל
או סתם מישהו הביא לו והוא לא יודע מה הוא מחזיק. זה נראה 1 ל-1 כמו האינזר.
אבל גם לא הייתי ממהר להוציא 80 דולר על משהו שהוא לא אמין או נוטה לכיוון של האמין.

אבל גם לא הייתי ממהר להוציא 80 דולר על משהו שהוא לא אמין או נוטה לכיוון של האמין.
סבבה, יש לך את ההגנה של איביי אם משהו קורה, וחוץ מזה החגורה נראית פצצה, אבזם טוב ונראה שהיא אינזר לחלוטין.
אבל תבדוק מה ההבדל במחירים בין חדשה לזו באיביי ותראה אם זה בכלל כדאי

סבבה, יש לך את ההגנה של איביי אם משהו קורה, וחוץ מזה החגורה נראית פצצה, אבזם טוב ונראה שהיא אינזר לחלוטין.
שטויות, אף אחד לא ציין בשום מקום שזה אינזר, ככה שאם זה מגיע וזה כמו בתמונה, אבל זה לא אינזר, אכלת אותה ואף אחד לא חייב לך שום דבר.
יצא לי לראות חגורות זולות מ-BB.COM והן נראות בתמונה בדיוק כמו אינזר, אך בפועל איכותן זולה והן לא מתקרבות אפילו למקור.

בקיצור ולעניין תקנה TITAN OR INZER כן זה עולה הרבה אבל שווה כל גרוש
מאשר להשקיע פחות וארי כמה זמן לזרוק תישנה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית