עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבין את הנקודה שלך, קצת קשה לי להסביר את מה שאני חושב שלא בעל פה... אני ינסה לחשוב על איזה ניסוחהמשקל גוף של הליפטר לא אמור להקשות עליו, אלא אם זה ברובו שומן.
אם ה50 קילו האלה הם בעיקר שריר ונוזלים(שנאגרים גם בשריר), זה רק עוזר להרמה.
נאמר לי שאם 2 מתחרים באותה קטגוריה (בוויטליפטינג) משיגים משקלים זהים (סנאצ' וקלין אנ ג'רק) אזי האחד ששוקל פחות מנצח
אז שם כן יש חשיבות.
זה קטע שאני לא מבין, אתה מעדיף לשקול 100 ולתת דדליפט של 280 מאשר לשקול 85 ולתת דדליפט של 260?בעיני אין לזה שום משמעות.
כן, וזה לא רק בתיאוריה אני מתכנן להתחרות בדצמבר בעד 110 קילו כשלפני שנה התחרתי בעד 90. אני לא מקצוען, ולא כל כך מעניינים אותי המתחרים והמיקום בקטגוריה.זה קטע שאני לא מבין, אתה מעדיף לשקול 100 ולתת דדליפט של 280 מאשר לשקול 85 ולתת דדליפט של 260?
לא מסוגל להבין את זהכן, וזה לא רק בתיאוריה אני מתכנן להתחרות בדצמבר בעד 110 קילו כשלפני שנה התחרתי בעד 90. אני לא מקצוען, ולא כל כך מעניינים אותי המתחרים והמיקום בקטגוריה.
כן, וזה לא רק בתיאוריה אני מתכנן להתחרות בדצמבר בעד 110 קילו כשלפני שנה התחרתי בעד 90. אני לא מקצוען, ולא כל כך מעניינים אותי המתחרים והמיקום בקטגוריה.
בעל הדדליפט 280 יותר חזק.זה קטע שאני לא מבין, אתה מעדיף לשקול 100 ולתת דדליפט של 280 מאשר לשקול 85 ולתת דדליפט של 260?
בעל הדדליפט 280 יותר חזק.
כן......אדם א' שוקל 70 ונותן דדליפט 240. אדם ב' שוקל 110 ונותן דדליפט 250. אתה באמת טוען שאדם ב' יותר חזק?
כן......
בנדיקט מגנסון כשעשה את הדדליפט 460 שקל כ-170-175 קילו מה שמציב אותו על רטיו של איזה 2.6.מציע לך להתחיל להפעיל חשיבה ביקורתית ואמיתית ולצאת מהבועה הזאת שחבורת הוואנבי-ליפטרים-בני-14-שחיים-בסרטון חיה בה.
בנדיקט מגנסון כשעשה את הדדליפט 460 שקל כ-170-175 קילו מה שמציב אותו על רטיו של איזה 2.6.
בן אדם במשקל 60 קילו שעושה 310 קילו דדליפט הוא בעל רטיו כמעט כפול.
אתה אומר שזה עם הרטיו הכפול הוא יותר חזק?
בסדר, אני שנייה הולך להגיד לבנדיקט שלא היה לו את הדדליפט הכי חזק בעולם בגלל שאפטרמט מ-LBS אמר.ללא צל של ספק.
מי שמרים יותר משקל יותר חזק.נ.ב. לא רמזתי שרטין זה כלום או שזה לא מרשים.
אדם במשקל גוף של 160 עם דדליפט 200 חזק יותר מאדם ששוקל 60 עם דדליפט 190.
למרות שזה הרבה יותר קל להשיג דדליפט 200 על משקל גוף של 160, ויותר שכיח אבל זה לא משנה את העובדה שמי שמרים יותר הוא יותר חזק.
בסדר, אני שנייה הולך להגיד לבנדיקט שלא היה לו את הדדליפט הכי חזק בעולם בגלל שאפטרמט מ-LBS אמר.
רק רגע עוד שנייה חוזר...
זה כבר נתון לוויכוח כי מה שיותר ״מרשים״ אותו זה משתנה מאדם לאדםמי שמרים יותר משקל יותר חזק.
אבל מי שעם רטיו יותר גדול זה יותר מרשים.
לפי דעתי עם בנאדם נותן 400קילו דדליפט על 150 קילוזה כבר נתון לוויכוח כי מה שיותר ״מרשים״ אותו זה משתנה מאדם לאדם