הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רטיו

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אתם מייחסים לזה משמעות ?

תכלס לפי מה שאני רואה האלה ששוקלים הרבה לא מתייחסים והאלה שקצת תמיד מתלוננים על זה.

מה דעתכם

אותי אישית עידן אלקובי ואביב אטיאס מרשימים יותר מכל אדם בקהילת הPL בארץ.
מישהו אמר מנופים? אותי אושר הכי מרשים בגלל שהוא הכי ספגטי וטווחי התנועה כפולים

נ.ב. לא רמזתי שרטין זה כלום או שזה לא מרשים.
אדם במשקל גוף של 160 עם דדליפט 200 חזק יותר מאדם ששוקל 60 עם דדליפט 190.

למרות שזה הרבה יותר קל להשיג דדליפט 200 על משקל גוף של 160, ויותר שכיח אבל זה לא משנה את העובדה שמי שמרים יותר הוא יותר חזק.
בסדר, אני שנייה הולך להגיד לבנדיקט שלא היה לו את הדדליפט הכי חזק בעולם בגלל שאפטרמט מ-LBS אמר.
רק רגע עוד שנייה חוזר...

לבנדיקט היה את הדדליפט הכי גבוה בעולם, לא אמרתי בשום מקום שלא, אז אל תזיין בשכל. אמרתי שאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 310 הוא יותר חזק, והוא באמת יותר חזק, כי אם הוא יעלה למשקל של בנדיקט (בכלל לא בטוח שזה ביכולתו מבחינה גנטית), הוא ייתן יותר ממה שבנדיקט נתן, פשוט כי הוא יותר מוכשר.
בוא אני אעזור לך קצת עם להתחיל לחשוב בצורה ביקורתית- אדם ששוקל 170 עם דדליפט של 300 יותר חזק מאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 295?
תחזור לקרוא את ההודעות שלך כשתתבגר קצת, מבטיח לך שאתה תצחק.

• פותח/ת השרשור
זה כבר נתון לוויכוח כי מה שיותר ״מרשים״ אותו זה משתנה מאדם לאדם
כל מי שיחלוק פה על דעתך תוריד לו מוניטין ? חח

שמע יותר חזק מי שמרים יותר. יותר מרשים (לטעמתי ולטעם רוב האנשים שפגשתי) זה אדם רזה שמרים כבד. מאשר גוש שומן שמרים כבד.

בכל מקרה זאת הדעה שלי לא ציינתי אותה בתחילת האשכול כי לא חשבתי שהוא יקבל כל כך הרבה תגובות.

לבנדיקט היה את הדדליפט הכי גבוה בעולם, לא אמרתי בשום מקום שלא, אז אל תזיין בשכל. אמרתי שאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 310 הוא יותר חזק, והוא באמת יותר חזק, כי אם הוא יעלה למשקל של בנדיקט (בכלל לא בטוח שזה ביכולתו מבחינה גנטית), הוא ייתן יותר ממה שבנדיקט נתן, פשוט כי הוא יותר מוכשר.
בוא אני אעזור לך קצת עם להתחיל לחשוב בצורה ביקורתית- אדם ששוקל 170 עם דדליפט של 300 יותר חזק מאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 295?
מאיפה כל הביטחון הזה שקבעת שהבן אדם ששוקל 60 במידה ויעלה למשקל של בנדיקט יהיה יותר מוצלח ממנו?

כל מי שיחלוק פה על דעתך תוריד לו מוניטין ? חח

שמע יותר חזק מי שמרים יותר. יותר מרשים (לטעמתי ולטעם רוב האנשים שפגשתי) זה אדם רזה שמרים כבד. מאשר גוש שומן שמרים כבד.

בכל מקרה זאת הדעה שלי לא ציינתי אותה בתחילת האשכול כי לא חשבתי שהוא יקבל כל כך הרבה תגובות.
תקרא את מה שכתבתי הסיבה למוניטין השלילי, זה ממש אבל ממש לא כי הוא חלק עליי.

מאיפה כל הביטחון הזה שקבעת שהבן אדם ששוקל 60 במידה ויעלה למשקל של בנדיקט יהיה יותר מוצלח ממנו?
+1

רגע אז בסוף בנדיקט הכי חזק אבל לא הכי מוכשר בדדליפט? והתשובה לשאלה שלך זה כן

תקרא את מה שכתבתי הסיבה למוניטין השלילי, זה ממש אבל ממש לא כי הוא חלק עליי.

+1

יפה שאתה אומר שאין לי מה להגיד. אחלה דרך לברוח מדיון.
מצטער אם נעלבת קושקוש, הסיבה לתקיפות שלי היא רק כי גם אני הייתי לא רחוק מזה בגילך, ופשוט חבל לי עלייך ועל ילדים אחרים. לא יותר.

זה נקרא היגיון בריא.
בפוורליפטינג אין הרבה היגיון.
כנראה ראיתם יותר מידי גרפים עולים בקו ישר, זה לא ככה בחיים, הלוואי וזה היה ככה כולנו יכולנו לשקול 190 קילו ולהיות כמו בנדיקט

רגע אז בסוף בנדיקט הכי חזק אבל לא הכי מוכשר בדדליפט? והתשובה לשאלה שלך זה כן

בנדיקט נתן את הדדליפט הכי חזק אי פעם (לא בטוח שזה נכון, זה אתה אמרת, אבל נניח).
בהינתן שיש מישהו ששוקל 60 קילו ונתן 310, אז כן, הוא יותר מוכשר מבנדיקט בדדליפט. מה לא מסתדר לך?

בפוורליפטינג אין הרבה היגיון.
כנראה ראיתם יותר מידי גרפים עולים בקו ישר, זה לא ככה בחיים, הלוואי וזה היה ככה כולנו יכולנו לשקול 190 קילו ולהיות כמו בנדיקט
תחשוב בהיגיון..
בנאדם שוקל 60קילו מרים 300קילו..
ככל שהוא יעלה במשקל הוא יתחזק נכון?....
יכול להיות שהוא לא יצליח להגיע בכלל למשקל של בנדיקט...
בוא נגיד ככה, קילו שיעלה הבנאדם ששוקל 60קילו יוסיף לו יותר משקל מאשר קילו שיעלה בנדיקט.. נכון?
ולמה זה? כי יש לו יותר פוטנציאל

תחשוב בהיגיון..
בנאדם שוקל 60קילו מרים 300קילו..
ככל שהוא יעלה במשקל הוא יתחזק נכון?....
יכול להיות שהוא לא יצליח להגיע בכלל למשקל של בנדיקט...
בוא נגיד ככה, קילו שיעלה הבנאדם ששוקל 60קילו יוסיף לו יותר משקל מאשר קילו שיעלה בנדיקט.. נכון?
ולמה זה? כי יש לו יותר פוטנציאל
זה הקטע מי קבע שהוא התחזק?

כי הוא עולה במשקל?..
איזה סיבה יש לו לא להתחזק?..
הוא צורך יותר קלוריות, יש לו יותר אנרגיה, ירים משקלים יותר גבוהים
חבל רק שזה לא עובד ככה מאז שאתה עובר את איזור ה-6 פלטות.

נ״ב aftermath הדיון הזה נגמר ברגע שהתחלת לדבר באופן מתנשא וגם לכפות עלינו את הדעות האישיות שלך כעובדות לגבי עולם הפאורליפטינג.

חבל רק שזה לא עובד ככה מאז שאתה עובר את איזור ה-6 פלטות.

נ״ב aftermath הדיון הזה נגמר ברגע שהתחלת לדבר באופן מתנשא וגם לכפות עלינו את הדעות האישיות שלך כעובדות לגבי עולם הפאורליפטינג.
איך אתה יודע? הגעת כבר ל6פלטות?

אנשים שוקלים מעט כי שם הם יהיו הכי חזקים, כל ליפטר היה מעדיף לשבור את השיא עולם כללי מאשר את שיא העולם בקטגוריה שלו, אבל ליפטר ששוקל 60 לא יכול לעשות את זה ולא יוכל גם אם יעלה במשקל. מישהו מדמיין מצב שהנמלה מוסיף 200 קילו לסקוואט שלו ע"י עליה במשקל? זה מנותק מכל פרופורציה.

נקודה נוסף דדליפט מושפע פחות ממשקל גוף, לכן יש דדליפטים הזויים במ.ג נמוך, סקוואט לעומת זאת הרבה יותר קשור למ.ג.

מי שמרים יותר הוא חזק יותר אבסולוטית וזהו כשל לוגי לחשוב אחרת, "מרשים" זה עניין סובייקטיבי. מספיק להסתכל על קטגוריות SHW בכל ענף ספורט לראות את ההבדלי הרמות. כמעט כל ענף כוח מי שהכי כבד - הכי חזק. אם סטרונגמן מסויים יקח מקום 3 בWSM, אבל ישקול 140 בעוד מקום 1 ישקול 180, אתה תקרא לו יותר חזק?

קטגוריות משקל נוצרו על מנת לתת מענה למס' מתחרים יותר גדול, על הדרך תוך קידום שמירה על אורח חיים בריא יותר (לא להיות OBESE). עובדה שאריק ליליברידג' ניפץ את השיאים ב125 הוא מחפש לשבור את השיאים ב140/SHW, לא להשאר עם אותם משקלים בקטגוריה נמוכה יותר.

ברגע שנגיע למאות מתחרים בתחרות ארצית, שנבטל את קטגוריות הגיל המיותרות- אנשים יקחו יותר ברצינות את קטגוריות המשקל. מעבר לזה ישנם אנשים שניסו להתחרות / להתאמן במ.ג יותר נמוך ונחלשו המון, יש אנשים שחזקים בא.ש נמוך ויש אנשים שלא, בחירה סובייקטיבית של הליפטר איפה הוא מוכן להתחרות. כל הקשקשני רטיו, תתחרו קודם, תדברו אח"כ.

אני לא מבין מה הויכוח, חזק אבוסלוטי= סינקלר הכי גבוהה זאת השיטה לבדוק היום. גם בוויטליפטינג וגם בפווארליפטינג (ממה שהבנתי אולי אני טועה?)
בכל מקרה ויכוח מיותר , מי שמרים הכי הרבה הוא הכי חזק אין פה ספק אבל "חזק אבסולוטית = סינקלר הכי גבוהה" או כמו שנקרא בלחימה- פאונד פור פאונד....

מי שמרים יותר, מבחינתי חזק יותר ולא מעניין כמה כל אחד שוקל.
כן, להרים הרבה על פחות משקל מרשים חלק יותר וחלק פחות, אבל זאת דעה אישית ואין לזה קשר לאמת שמי שמרים יותר בשורה התחתונה, הוא פשוט חזק יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית