עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו אמר מנופים? אותי אושר הכי מרשים בגלל שהוא הכי ספגטי וטווחי התנועה כפוליםאותי אישית עידן אלקובי ואביב אטיאס מרשימים יותר מכל אדם בקהילת הPL בארץ.
נ.ב. לא רמזתי שרטין זה כלום או שזה לא מרשים.
אדם במשקל גוף של 160 עם דדליפט 200 חזק יותר מאדם ששוקל 60 עם דדליפט 190.
למרות שזה הרבה יותר קל להשיג דדליפט 200 על משקל גוף של 160, ויותר שכיח אבל זה לא משנה את העובדה שמי שמרים יותר הוא יותר חזק.
בסדר, אני שנייה הולך להגיד לבנדיקט שלא היה לו את הדדליפט הכי חזק בעולם בגלל שאפטרמט מ-LBS אמר.
רק רגע עוד שנייה חוזר...
כל מי שיחלוק פה על דעתך תוריד לו מוניטין ? חחזה כבר נתון לוויכוח כי מה שיותר ״מרשים״ אותו זה משתנה מאדם לאדם
מאיפה כל הביטחון הזה שקבעת שהבן אדם ששוקל 60 במידה ויעלה למשקל של בנדיקט יהיה יותר מוצלח ממנו?לבנדיקט היה את הדדליפט הכי גבוה בעולם, לא אמרתי בשום מקום שלא, אז אל תזיין בשכל. אמרתי שאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 310 הוא יותר חזק, והוא באמת יותר חזק, כי אם הוא יעלה למשקל של בנדיקט (בכלל לא בטוח שזה ביכולתו מבחינה גנטית), הוא ייתן יותר ממה שבנדיקט נתן, פשוט כי הוא יותר מוכשר.
בוא אני אעזור לך קצת עם להתחיל לחשוב בצורה ביקורתית- אדם ששוקל 170 עם דדליפט של 300 יותר חזק מאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 295?
תחזור לקרוא את ההודעות שלך כשתתבגר קצת, מבטיח לך שאתה תצחק.
תקרא את מה שכתבתי הסיבה למוניטין השלילי, זה ממש אבל ממש לא כי הוא חלק עליי.כל מי שיחלוק פה על דעתך תוריד לו מוניטין ? חח
שמע יותר חזק מי שמרים יותר. יותר מרשים (לטעמתי ולטעם רוב האנשים שפגשתי) זה אדם רזה שמרים כבד. מאשר גוש שומן שמרים כבד.
בכל מקרה זאת הדעה שלי לא ציינתי אותה בתחילת האשכול כי לא חשבתי שהוא יקבל כל כך הרבה תגובות.
+1מאיפה כל הביטחון הזה שקבעת שהבן אדם ששוקל 60 במידה ויעלה למשקל של בנדיקט יהיה יותר מוצלח ממנו?
זה נקרא היגיון בריא.מאיפה כל הביטחון הזה שקבעת שהבן אדם ששוקל 60 במידה ויעלה למשקל של בנדיקט יהיה יותר מוצלח ממנו?
רגע אז בסוף בנדיקט הכי חזק אבל לא הכי מוכשר בדדליפט? והתשובה לשאלה שלך זה כןלבנדיקט היה את הדדליפט הכי גבוה בעולם, לא אמרתי בשום מקום שלא, אז אל תזיין בשכל. אמרתי שאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 310 הוא יותר חזק, והוא באמת יותר חזק, כי אם הוא יעלה למשקל של בנדיקט (בכלל לא בטוח שזה ביכולתו מבחינה גנטית), הוא ייתן יותר ממה שבנדיקט נתן, פשוט כי הוא יותר מוכשר.
בוא אני אעזור לך קצת עם להתחיל לחשוב בצורה ביקורתית- אדם ששוקל 170 עם דדליפט של 300 יותר חזק מאדם ששוקל 60 עם דדליפט של 295?
תחזור לקרוא את ההודעות שלך כשתתבגר קצת, מבטיח לך שאתה תצחק.
תקרא את מה שכתבתי הסיבה למוניטין השלילי, זה ממש אבל ממש לא כי הוא חלק עליי.
+1
בפוורליפטינג אין הרבה היגיון.זה נקרא היגיון בריא.
רגע אז בסוף בנדיקט הכי חזק אבל לא הכי מוכשר בדדליפט? והתשובה לשאלה שלך זה כן
תחשוב בהיגיון..בפוורליפטינג אין הרבה היגיון.
כנראה ראיתם יותר מידי גרפים עולים בקו ישר, זה לא ככה בחיים, הלוואי וזה היה ככה כולנו יכולנו לשקול 190 קילו ולהיות כמו בנדיקט
זה הקטע מי קבע שהוא התחזק?תחשוב בהיגיון..
בנאדם שוקל 60קילו מרים 300קילו..
ככל שהוא יעלה במשקל הוא יתחזק נכון?....
יכול להיות שהוא לא יצליח להגיע בכלל למשקל של בנדיקט...
בוא נגיד ככה, קילו שיעלה הבנאדם ששוקל 60קילו יוסיף לו יותר משקל מאשר קילו שיעלה בנדיקט.. נכון?
ולמה זה? כי יש לו יותר פוטנציאל
כי הוא עולה במשקל?..זה הקטע מי קבע שהוא התחזק?
חבל רק שזה לא עובד ככה מאז שאתה עובר את איזור ה-6 פלטות.כי הוא עולה במשקל?..
איזה סיבה יש לו לא להתחזק?..
הוא צורך יותר קלוריות, יש לו יותר אנרגיה, ירים משקלים יותר גבוהים
איך אתה יודע? הגעת כבר ל6פלטות?חבל רק שזה לא עובד ככה מאז שאתה עובר את איזור ה-6 פלטות.
נ״ב aftermath הדיון הזה נגמר ברגע שהתחלת לדבר באופן מתנשא וגם לכפות עלינו את הדעות האישיות שלך כעובדות לגבי עולם הפאורליפטינג.
לא אבל אני מציע לך שתסתכל בפרטים בצד ותראה באיזה מכון אני מתאמן 🤩איך אתה יודע? הגעת כבר ל6פלטות?