הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שינה

• פותח/ת השרשור Star
  • פורסם בתאריך

Star

משתמש פעיל
404
2
נק' מוניטין:
67
404
2
יוצא לי לישון 5-6 שעות בלילה (אין מה לעשות....) כמה זה יכול לדפוק אותי באימונים?

יוצא לי לישון 5-6 שעות בלילה (אין מה לעשות....) כמה זה יכול לדפוק אותי באימונים?
אם אתה עייף כל היום אז זה יכול לפגוע ואפילו לגרום לפציעות
אם אתה לא מרגיש עייף ו5-6 מספיקות לך אז אין שום בעיה

אם אתה לא מרגיש עייף כנראה שמספיקים לך השעות שינה.. הקטע הוא שקראתי מחקר שאומר שבין השעות 23:00 ל06:00 בערך הגוף משחרר בשינה יותר טוסטטסטרון וזה עוזר לבניית שריר מהירה יותר ואיכותית יותר.. הנקודה היא - תנסה לישון בשעות חושך

• פותח/ת השרשור
יוצא לי לישון בערך מ11-12 עד 5 בבוקר בערך כל יום אני קם כל יום עייף יש משהו לעשות נגד זה?

אישית עזרו לי כדורי קפאין 220 מג, אני לוקח עשרים דקות לפני האימון ואני מרגיש הרבה יותר טוב באימון.. רק שלאחר כמה שעות אני מרגיש דאון במצב הרוח משום מה..

אם אתה לא מרגיש עייף כנראה שמספיקים לך השעות שינה.. הקטע הוא שקראתי מחקר שאומר שבין השעות 23:00 ל06:00 בערך הגוף משחרר בשינה יותר טוסטטסטרון וזה עוזר לבניית שריר מהירה יותר ואיכותית יותר.. הנקודה היא - תנסה לישון בשעות חושך
הגוף משחרר את הורמון הגדילה ולא טסטוסטרון.
יוצא לי לישון בערך מ11-12 עד 5 בבוקר בערך כל יום אני קם כל יום עייף יש משהו לעשות נגד זה?
לך לישון בסביבות 22:00, אולי בימים הראשונים לא תצליח. אבל לבסוף הגוף מתרגל ואתה תרדם בעשר.

סליחה שאני מתפרץ אבל אם כבר אז כבר

אני בן 15 במסה מתאמן והכל, לא מרגיש עייף באימונים וגם לא ביוםיום אבל יוצא לי הרבה פעמים לישון פחות מ6 שעות, או שש, לפעמים אני משלים את השעות שינה עם יותר שינה בימים אחרים, בכל אופן אני מרגיש בסדר... זה עדיין יכול לפגוע לי באימונים וליתר דיוק בעליה במסת השריר?

סליחה שאני מתפרץ אבל אם כבר אז כבר

אני בן 15 במסה מתאמן והכל, לא מרגיש עייף באימונים וגם לא ביוםיום אבל יוצא לי הרבה פעמים לישון פחות מ6 שעות, או שש, לפעמים אני משלים את השעות שינה עם יותר שינה בימים אחרים, בכל אופן אני מרגיש בסדר... זה עדיין יכול לפגוע לי באימונים וליתר דיוק בעליה במסת השריר?
עיקר הורמון הגדילה משתחרר בשעות הלילה ולכן ממולץ לישון את 8-9 שעות שינה בלילה. 6 שעות שינה יפגע בעליית מסת השריר כי הורמון הגדילה מופרש פחות בגוף

עיקר הורמון הגדילה משתחרר בשעות הלילה ולכן ממולץ לישון את 8-9 שעות שינה בלילה. 6 שעות שינה יפגע בעליית מסת השריר כי הורמון הגדילה מופרש פחות בגוף
זה לא ישנה את העובדה שאני לא אשן יותר לצערי, למרות שמעכשיו חופש אז אולי כן, בטוח אשתדל...
עד כמה זה משנה?

ותקנו אותי אם אני טועה, בגילאים הללו הגוף זקוק ליותר הורמון גדילה כיוון שזה הגיל שבו הגוף מתפתח בעיקר ולכן מחסור בשינה יהיה הרבה יותר דומיננטי בגיל הזה.. פשוט תשן מוקדם יותר אם אתה קם מוקדם.. זה עדיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית