עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה עייף כל היום אז זה יכול לפגוע ואפילו לגרום לפציעותיוצא לי לישון 5-6 שעות בלילה (אין מה לעשות....) כמה זה יכול לדפוק אותי באימונים?
הגוף משחרר את הורמון הגדילה ולא טסטוסטרון.אם אתה לא מרגיש עייף כנראה שמספיקים לך השעות שינה.. הקטע הוא שקראתי מחקר שאומר שבין השעות 23:00 ל06:00 בערך הגוף משחרר בשינה יותר טוסטטסטרון וזה עוזר לבניית שריר מהירה יותר ואיכותית יותר.. הנקודה היא - תנסה לישון בשעות חושך
לך לישון בסביבות 22:00, אולי בימים הראשונים לא תצליח. אבל לבסוף הגוף מתרגל ואתה תרדם בעשר.יוצא לי לישון בערך מ11-12 עד 5 בבוקר בערך כל יום אני קם כל יום עייף יש משהו לעשות נגד זה?
עיקר הורמון הגדילה משתחרר בשעות הלילה ולכן ממולץ לישון את 8-9 שעות שינה בלילה. 6 שעות שינה יפגע בעליית מסת השריר כי הורמון הגדילה מופרש פחות בגוףסליחה שאני מתפרץ אבל אם כבר אז כבר
אני בן 15 במסה מתאמן והכל, לא מרגיש עייף באימונים וגם לא ביוםיום אבל יוצא לי הרבה פעמים לישון פחות מ6 שעות, או שש, לפעמים אני משלים את השעות שינה עם יותר שינה בימים אחרים, בכל אופן אני מרגיש בסדר... זה עדיין יכול לפגוע לי באימונים וליתר דיוק בעליה במסת השריר?
זה לא ישנה את העובדה שאני לא אשן יותר לצערי, למרות שמעכשיו חופש אז אולי כן, בטוח אשתדל...עיקר הורמון הגדילה משתחרר בשעות הלילה ולכן ממולץ לישון את 8-9 שעות שינה בלילה. 6 שעות שינה יפגע בעליית מסת השריר כי הורמון הגדילה מופרש פחות בגוף