נק' מוניטין:
3,759
- 1,515
- 1,267
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזייק גאה בךאו..שהנה אופציה שלא חשבתם עלייה..אני עומד להתחיל לשחק פוטבול וSS זה לא אפשרי
הולך בדרכו של היצחק @nlr666
ראשון נפח
שני אימון פוטבול
רביעי אימון פוטבול
חמישי עצימות
חמישי:
SQ 1X5
Press 5X5
DL1X5
ראשון:
Sq 5X5
BP 5X5
מתח בגרביטון 🤦♂️
יש הרבה שחיפים וגם את הכי גדול בקבוצה אני מאמין שאני יכול לתקל והוא בן 16-17..מדמיין אותך שובר את כל הילדים 😆
בהצלחה בפוטבול!
יצחק אמר לי שהוא מצליח להתאושש בערך. SS לא אוכל בכלל לעשות.אז תן לי להבין, אתה לא רוצה לעשות סס כי אתה מתחיל פוטבול אז אתה בוחר טקסס? באמת?
אם שמת לב ליצחק מאוד מאוד קשה להתקדם והוא הרבה יותר משמח רק לשמור על הכוח שלו ככה.יצחק אמר לי שהוא מצליח להתאושש בערך. SS לא אוכל בכלל לעשות.
נראה מה יהיה..אם שמת לב ליצחק מאוד מאוד קשה להתקדם והוא הרבה יותר משמח רק לשמור על הכוח שלו ככה.
טקסס זו לא תוכנית שאפשר לשלב עם כל דבר, בטח שלא פוטבול.
נראה מה יהיה..
יש לך אלטרנטיבה?
אני חייב להגיד ששנאתי אותה בחיטוב אמנם זה לא מדדאולי מדקאו?
מאדקאו יכולה להיות אפשרות טובה. אולי אפילו 5/3/1 למרות שזו תוכנית למתקדמים יותר.נראה מה יהיה..
יש לך אלטרנטיבה?
ולמה אתה מצפה אחרי אימון נפח בטקסס?אני חייב להגיד ששנאתי אותה בחיטוב אמנם זה לא מדד
אבל בכללי אי אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע ועוד באימון האמצעי דדליפט כבד אני יגיע לאימון פוטבול כמו זקנה
אני חייב להגיד ששנאתי אותה בחיטוב אמנם זה לא מדד
אבל בכללי אי אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע ועוד באימון האמצעי דדליפט כבד אני יגיע לאימון פוטבול כמו זקנה
טוב הבנתי. אבל אני ממש לא רוצה לעשות fbw..יש לך עוד הצעות ?אני אכתוב כמה נקודות ראויות לציון:
- בזמן עונה אי אפשר לעבוד "לפי טבלה", כלומר להרים משקלים מדויקים לחזרות מדויקות. הגוף מתנהג באופן בלתי צפוי - כאבים, פציעות, תשישות, בגלל האימונים והמשחקים האינטנסיבים. ייתכן מאוד שמשקל שריססת באימון הקודם יגמור אותך באימון הבא בגלל איזה מכה שחטפת או משהו שהתעקם, למעשה זה קורה כל הזמן.
- אימונים אינטנסיבים במכון בזמן עונה יגרמו ל א. אתה לא תתאושש מספיק ו- ב. סכנה מוגברת לפציעה. שריר עייף הוא שריר פגיע, וגם המפרקים הרלוונטים אליו פגיעים יותר כי הם פחות יציבים בגלל זה.
לכן, צריך להיזהר מאוד באימונים במכון מנפח גבוה, וגם מעצימות. לכן 5x5 אקרוס לדוגמה זה רעיון לא משהו (במיוחד בפלג גוף תחתון, בעליון אפשרי), ועבודה במעל 90% מהRM1 גם היא לא מומלצת.
אנחנו נרצה תוכנית ש1. תתן לנו גמישות במשקלים, טווחי חזרות ואולי גם תרגילים ו-2. תהיה יחסית קלה מבחינת נפח (הכי חשוב), וגם לא מגזימה בעצימות.
מה שכן, דווקא לאימונים בתדירות (כלומר מס' אימונים בשבוע) גבוהה יש יתרון - באימון זורם דם לשרירים הפועלים, ודם זורם = התאוששות יותר טובה. מהסיבה הזו גם, פיצולים פחות טובים לנו. נשאף לעבוד FBW בכל אימון.
פעם התאמנתי (וחברים נוספים מהפוטבול משכבר הימים כמו @שלד הלילה ו @tal_s ) בפיצול עליון-תחתון ארבע פעמים בשבוע, עליון בימים של הפוטבול ותחתון יום לפני/אחרי. אפשר לעבוד סטייל 5/3/1 או juggernaut, אבל בדיעבד זאת שיטה פחות טובה ואני ממליץ בהרבה על מה שכתבתי בהודעה הראשונה.טוב הבנתי. אבל אני ממש לא רוצה לעשות fbw..יש לך עוד הצעות ?
Fbw אבל זה לא בילדרי קצת? זה לא יאלץ אותי לנוח 3 דקות בין סט לסט?פעם התאמנתי (וחברים נוספים מהפוטבול משכבר הימים כמו @שלד הלילה ו @tal_s ) בפיצול עליון-תחתון ארבע פעמים בשבוע, עליון בימים של הפוטבול ותחתון יום לפני/אחרי. אפשר לעבוד סטייל 5/3/1 או juggernaut, אבל בדיעבד זאת שיטה פחות טובה ואני ממליץ בהרבה על מה שכתבתי בהודעה הראשונה.
אין סיבה שתנוח 3 דקות בין סט לסט בסקוואט לדוגמא.Fbw אבל זה לא בילדרי קצת? זה לא יאלץ אותי לנוח 3 דקות בין סט לסט?