עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי מציע לך רוטציה@Balbazor
אז אתה אומר לעשות נגיד ככה
ראשון
SQ 3X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
Biceps 3X8
חמישי
SQ 3X5
DL 1X5
BP 3X5
Chin ups 3X5
Press 3X5
לא יהיה קשה לעשות בנץ ופרס באותו אימון?
מפאוורליפטינג לבילדינג לקרוספיט?Crossfitfootball.com
מפאוורליפטינג לבילדינג לקרוספיט?
I reached rock bottom
סתם,אני אראה מה זה ואחזור לכאן
FBW זה לא אומר שזה בילדינגFbw אבל זה לא בילדרי קצת? זה לא יאלץ אותי לנוח 3 דקות בין סט לסט?
לא הבנתי,כל יום מתעדכן מה אני אמור לעשות היום ? לא הבנתי כלוםשכחתי רגע שאני עושה קרוספיט ואני "חלש", אל תיהייה ילד מטומטם, בתור אחד שעזר לך קרוספיט פוטבול היא תוכנית כוח וקונדישנינג, המטרה שלה היא לעשות אותך גדול יותר חזק יותר ומהיר יותר, תפסיק להיות מקובע, אם אתה מתחיל פוטבול באנדרדוגס אתה יכול לשאול את שחר שפילברג, הוא בחור מאוד חזק שעושה את התוכנית הזאת וכרגע הוא רק משתפר, לפי מה שאני זוכר לשחר יש 220 דדליפט לפחות.
מי שעושה תוכנית שיש בה את המילה "קרוספיט" כדי להיות שחקן פוטבול טוב יותר כנראה לא שחקן משהושכחתי רגע שאני עושה קרוספיט ואני "חלש", אל תיהייה ילד מטומטם, בתור אחד שעזר לך קרוספיט פוטבול היא תוכנית כוח וקונדישנינג, המטרה שלה היא לעשות אותך גדול יותר חזק יותר ומהיר יותר, תפסיק להיות מקובע, אם אתה מתחיל פוטבול באנדרדוגס אתה יכול לשאול את שחר שפילברג, הוא בחור מאוד חזק שעושה את התוכנית הזאת וכרגע הוא רק משתפר, לפי מה שאני זוכר לשחר יש 220 דדליפט לפחות.
אפשר הסבר מדוע?מי שעושה תוכנית שיש בה את המילה "קרוספיט" כדי להיות שחקן פוטבול טוב יותר כנראה לא שחקן משהו
איך אימון קרוספיט שהפיריודיזציה שלו לא קשורה לכולם וחסר מושג לגבי איך העונה שלך נראית עונה על הצורך הזה?אפשר הסבר מדוע?
הרי מה שג'אגרנאט אמר די הגיוני, שחקן פוטבול צריך להיות מהיר, חזק, ופונקציונלי
לא?
madcowאפשר לדעתך מה דעתך? איזה תוכנית אתה חושב שעליי לעשות?
איך פוש פרס יעזור לי ? פאוורקלין מסכים ורוצה מאוד לשלב. ואיפה משלבים פאוורקלין ופוש פרס במדקאו ? ומדקאו רגילה? בלי שינויים?madcow
ותלמד פאוורקלין ופוש פרס.
לא נשמע לי ריאלי SS כרגע.. גם כשלא היה לי פוטבול על הראש זה לא עבד לי ובכללי בא לי כבר להקיא מהתוכנית.יש לי שני ספורטאים שאני עובד איתם, לאחד מהם יש הרבה עומס באימונים, הדבר היחידי ששיניתי לו זה אימון קל לפני\אחרי משחק\אימון כבד בקבוצה. בשאר הזמן - SS רגיל.
איך פוש פרס יעזור לי ? פאוורקלין מסכים ורוצה מאוד לשלב. ואיפה משלבים פאוורקלין ופוש פרס במדקאו ? ומדקאו רגילה? בלי שינויים?
SS תמיד עובדת. אולי אתה עדיין לא בשיא ההורמונלי ולכן ההתקדמות הקשה\מהירה, אתה עדיין בן 13-14 אל תשכח.
לא נשמע לי ריאלי SS כרגע.. גם כשלא היה לי פוטבול על הראש זה לא עבד לי ובכללי בא לי כבר להקיא מהתוכנית.
14 וחצי לא שזה משנה כן חחח..SS תמיד עובדת. אולי אתה עדיין לא בשיא ההורמונלי ולכן ההתקדמות הקשה\מהירה, אתה עדיין בן 13-14 אל תשכח.
רק התחלתי,ואל תדאג אני לא מצפה ממך לקרוא 30 עמודיםאני לא מכיר אותך ולא יודע מה הניסיון שלך, אני גם לא ממש פנוי בזמן לקרוא 30 עמודים אחורה. אם תתקצר אני יכול להגיד לך הערכה מאוד בסיסית במה הייתי מתרכז במקומך. (אתה משחק פוטבול?)
תיקנתי לך.14 וחצי לא שזה משנה כן חחח..
הבעיה שזה ממש מטריד אותי שאני לא עומד כמעט להתחזק במהלך הסיזן. זה מטריף אותי כי אני מאוד לא רוצה להיות חזק, אחרת הייתי עושה סס.
שכחת להכניס בקורות חיים את המיץ תפוזים אחי.רק התחלתי,ואל תדאג אני לא מצפה ממך לקרוא 30 עמודים
אני אתמצת,בן 14 וחצי שוקל 83 בערך על 1.80
סקוואט באזור ה90 קילו
דדליפט 105
בנץ פרס 55
פרס 35
בערך
עחי*תיקנתי לך.
שכחת להכניס בקורות חיים את המיץ תפוזים אחי.