נק' מוניטין:
772
- 850
- 294
58 בנץ דאבל 33 פרס ביום נפח
אה, אז אם זה ככה אז זה הרבה יותר טוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
58 בנץ דאבל 33 פרס ביום נפח
דל פחמימה? מה זה? זה אכיל?יום שבת הבא אני מתחיל ניטרלי של שבוע וחצי בערך על דל פחמימה כי אח שלי מתחתן ואני מקווה להגיע כמה שפחות נוזלי.
יום שבת הבא אני מתחיל ניטרלי של שבוע וחצי בערך על דל פחמימה כי אח שלי מתחתן ואני מקווה להגיע כמה שפחות נוזלי.
שים מעיל לחתונהיום שישי 17.10 יום B עצימות.
סקבאט דילואוד ל80
BP 58X3 PR כמובן שכיוונתי ליותר,השתפרתי בחזרה וזה ממש לא מספק
מסור 15X3X8
בייספס 22.5 3X7 נתתי pr בבייספס,הכי חשוב.
בהתחשב בעובדה שירדתי בחג קילו,ואכלתי אולי 80 חלבון ליום אני מוכן להסתפק ב58 לשלשה הזאת בבנץ,רבע שעה אחרי שהתעוררתי כבר הייתי בתוך המכון,אבל תירוצים זה למוצצים.
יום שבת הבא אני מתחיל ניטרלי של שבוע וחצי בערך על דל פחמימה כי אח שלי מתחתן ואני מקווה להגיע כמה שפחות נוזלי.
יום שישי 17.10 יום B עצימות.
סקבאט דילואוד ל80
BP 58X3 PR כמובן שכיוונתי ליותר,השתפרתי בחזרה וזה ממש לא מספק
מסור 15X3X8
בייספס 22.5 3X7 נתתי pr בבייספס,הכי חשוב.
בהתחשב בעובדה שירדתי בחג קילו,ואכלתי אולי 80 חלבון ליום אני מוכן להסתפק ב58 לשלשה הזאת בבנץ,רבע שעה אחרי שהתעוררתי כבר הייתי בתוך המכון,אבל תירוצים זה למוצצים.
חיטוב? אני לא עובר לחיטוב,רק רוצה להגיע כמה שפחות נוזלי לחתונה. החתונה ביום חמישי הבא הבא (זאת אומרת שבועיים וקצת)לא מבין מה כולכם מבלבלים בשכל לילד, תנו לו לעשות מה שבאלו...
אם רצית להפסיק SS ולהתקדם יותר לאט זאת זכותך... ושיקולים שלך.
לגבי להגיע חטוב לחתונה, כמה זמן אתה לפני החתונה? וכמה זמן לפני אתה מוכן להתחיל חיטוב?
כל עוד החתונה לא בבגדי ים זה לא אמור להוות סיבה לחטב
עוד פעם,לא מחטב,עושה שבועיים ניטרלי דל פחמימה,אתם קצת מגזימים כולה שבועיים. חוץ מזה שאני לובש חולצת slim אז קצת רואים חחחח אגב,שבועיים ניטרלי יכולים לעשות לי טובשים מעיל לחתונה
מקווה שזה לא החולצות השקיות האלה עם הכפתורים משמינות רצח בתקופה שהייתי שמן הייתי שם גופיית סבא מתחת 🤣עוד פעם,לא מחטב,עושה שבועיים ניטרלי דל פחמימה,אתם קצת מגזימים כולה שבועיים. חוץ מזה שאני לובש חולצת slim אז קצת רואים חחחח אגב,שבועיים ניטרלי יכולים לעשות לי טוב
הוא יכול לשלב היפ דרייב ככה? hyperextention בגב בתחילת התנועה יגרום לGOODMORNINGלגבי הבאטווינק, משהו שעזר לי:
תוציא תחת כמו דונאלד דאק בירידה ותרים את החזה. ותנסה להכניס את המרפקים קדימה שיהיו אנכיים עם הרצפה
ותעבוד על גמישות מותניים - האמס בבית
התחרבש השבוע אז אמרתי כוס אומו ננסה משהולמה לא 107.5 דד? ולמה שינית את הסקוואט?
מעכשיו בסקואט ובדד תעלה 2.5 לא תצטרך לתת דילואדים וחרא. סתם מבזבז זמןהתחרבש השבוע אז אמרתי כוס אומו ננסה משהו
וכי להעלות 2.5 דד זה העלבה לדד
לא יודע לגבי זה, אם הוא לא מצליח אז שלא יעשה HYPEREXTENSIONהוא יכול לשלב היפ דרייב ככה? hyperextention בגב בתחילת התנועה יגרום לGOODMORNING
אמרתי לך ללכת על 82.5 סקוואט.. אימון הבא 80יום A נפח פרס,27.10.14
יום 2 לדל פחמימה איכס יותר מגעיל מהמורה שלי לערבית
Sq 90 1X1 ניסיתי לתת בכלל שלוש חמישיות
Press 35.5 1X3 1X4 1X3 1X4 1X2
DL חימום 100 לא התנתק
לא היה לי זין לעזר פשוט רציתי לברוח מהמכון
מתחיל 50pullups כי מסור זה גיי ובילדרי