עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קראתי איפה שהוא שבזמן סמולוב אסור אפילו ללחוץ עם הקשתה או לעשות פרס כדי לא לפגוע בהתאוששות, זה נכון ?חחחחח תרגילי עזר..
בתכלס, אין איזה פרוטוקול מסודר לתרגילי עזר..אם אני זוכר עשיתי קצת בנץ'(במתכונת 3X5 עם עלייה לינארית או משהו מהסגנון)ודיפס...לא תמיד היה יוצא לי. מה שחשוב זה לעשות עבודה כלשהי על חלק הגוף העליון...ולוותר על כל תרגיל שיכול להעמיס על הרגליים/גב..פרט לסקוואט כמובן.
אתה מוזמן להציץ בלוג שלי
בהצלחה.
חחחחח תרגילי עזר..
בתכלס, אין איזה פרוטוקול מסודר לתרגילי עזר..אם אני זוכר עשיתי קצת בנץ'(במתכונת 3X5 עם עלייה לינארית או משהו מהסגנון)ודיפס...לא תמיד היה יוצא לי. מה שחשוב זה לעשות עבודה כלשהי על חלק הגוף העליון...ולוותר על כל תרגיל שיכול להעמיס על הרגליים/גב..פרט לסקוואט כמובן.
אתה מוזמן להציץ בלוג שלי
בהצלחה.
אני יודע שזה נשמע יומרני...אבל אני עושה דברים קצת אחרת עם תוכניות כאלה...כרגע סיימתי 16 שבועות רצוף סמולוב ג'וניור לבנצ' שכללה גם תרגילי עזר כמעט בכל אימון ובגלל הנסיון שלי עם זה באה השאלה שלי לגבי הסמולוב לסקוואטחחחחח תרגילי עזר..
אתה מוזמן להציץ בלוג שלי
בהצלחה.
התחייבות לתוכנית מהסוג הזה היא לא בעיה כי כמו שאמרתי יצאתי כרגע מתוכנית דומה. ואם אתה אומר שהצלחת לפחות בהתחלה לדחוף קצת עזר אז כנראה זה מה שאנסה לעשות...עד שארגיש שאני לא סוחבכמו ש @Vosegus אמר....
בתכלס, בהנחה שאתה מתכוון לתכנית המלאה ולא המקוצרת, לא יהיו לך יותר מדי רזרבות של כוח גם ככה.
אולי בתחילת התכנית תוכל לדחוף קצת - אני אפילו הצלחתי לדחוף כמה רימוני קרוספיט ודדליפט בחודש הראשון, אבל מעבר לכך, אין ממש צורך.
לפני שאתה נכנס לתכנית, בדוק וחשוב היטב על ההתחייבות שלך כלפיה: מנוחה, אוכל וזמן להתאמן, אחרת לא תשיג הרבה ממנה. היא מאוד תובענית.
לא ללחוץ עם הקשתה נראה לי מוגזם...קראתי איפה שהוא שבזמן סמולוב אסור אפילו ללחוץ עם הקשתה או לעשות פרס כדי לא לפגוע בהתאוששות, זה נכון ?
אין פה ממש עניין של מותר או אסור...אם אתה מרגיש שאתה יכול לעשות את זה אחריי סשן של סקוואט במסגרת של סמולוב..לך על זה. אני לא מעט פעמים דילגתי על התרגילי עזר האלה מפאת עייפות וחוסר זמן..קראתי איפה שהוא שבזמן סמולוב אסור אפילו ללחוץ עם הקשתה או לעשות פרס כדי לא לפגוע בהתאוששות, זה נכון ?
הפחד היחידי זה באמת לא לגעת בדדליפט בכלל, אני כרגע פצוע בגב התחתון אבל לא מרגיש את זה בסקוואט יותר מדי...הרגשת שהסמולוב פגע לך בדדליפט?אני הרצתי סמולוב לסקוואט וקורטה עם אחוזים משודרגים לבנצ'
חתירות בשכיבה בתמיכה על ספה T BAR
פרסים קלים לחזרות ולא יותר מדי
להוריד עומס מגב תחתון לא לעשות דדליפט בכלל, BOR, הרמות אולימפיות וכו
דדליפט הכנסתי רק בשלב המהירות (בין הנפח לעצימות)
אני התאמנתי רצוף אז לקח הרבה זמן
היו ימים שחילקתי את האימון לבוקר/ערב או ימים שונים לסקוואט ופלג גוף עליון
לי הוא עשה את ההפךהפחד היחידי זה באמת לא לגעת בדדליפט בכלל, אני כרגע פצוע בגב התחתון אבל לא מרגיש את זה בסקוואט יותר מדי...הרגשת שהסמולוב פגע לך בדדליפט?
כרגע חישבתי הכל מהrm1 המקורי שלי...וכמו שאמרת כנראה אשלב מה שאפשראין פה ממש עניין של מותר או אסור...אם אתה מרגיש שאתה יכול לעשות את זה אחריי סשן של סקוואט במסגרת של סמולוב..לך על זה. אני לא מעט פעמים דילגתי על התרגילי עזר האלה מפאת עייפות וחוסר זמן..
BLAST, לא שאני מזלזל בסמולוב ג'וניור לבנץ'...אבל פה זה משחק אחר. הסקוואט יקרע אותך יותר מהבנץ'..הרבה יותר. תתחיל לרוץ איתה ותבין לבד..תוכל לשלב תרגילי עזר?לך על זה. כלל אצבע להמנע מדדליפט.
בהצלחה!
נ.ב.
למתאמנים טבעיים גם מומלץ להוריד את המשקל ב15 ק"ג מהRM1 בספרד-שיט של התכנית..אם אני זוכר נכון.
ההגיון אומר שזה אמור לחזק אותו...אבל אני אחד שמאמין שבכדי להתחזק בתרגיל באמת -צריך לבצע אותולי הוא עשה את ההפך
כרגע חישבתי הכל מהrm1 המקורי שלי...וכמו שאמרת כנראה אשלב מה שאפשר
אסור להשתמש באותו meme בשני פורומים
כן באמת עלה טוב בתחרות...אני אנסה למשוך את התוכנית עם סט אחד של דדליפט בשבוע ונראה איך זה ילךליהפך שברתי שיא מ265 270 ב3 שבועות של פיק אז 272 בתחרות. ביום טוב גם 280 היה עולה
הקטע הוא שאני עם פציעה בגב התחתון שעוד לא נבדקה ואני רק משער שזו דלקת...כואב כרגע לעשות דדליפט אז גם ככה המשקל לא יהיה כבד. בלי שום קשר כמו שאמרת שמתי לב שאין עומס מטורף בשלב המהירות ואולי שם יהיה הזמן הנכון ביותר לדדליפט.תעשה קל 70 אחוז, יותר מזה לא טוב אני לא הייתי עושה בכלל אבל אם אתה מפחד "לאבד את הטכניקה" אז תעשה פעם בשבוע באמת קל
העומס בשלב הנפח של סמולוב גדול
רק להשלים את כל הסטים והחזרות זה הישג
אני הצבתי אחוזים ראליים הורדתי איזה 3-4% מהRM1 האמיתי כדי להצליח להשלים את התוכנית
אין טעם להציב וראש בקיר כי המטרה צריכה להיות התאוששות והתקדמות