הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזמין קרוספיט לייט טיאר

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אני מזמין את הנעל הזו כניראה היום ואני צריך עזרה בכמה דברים

אני נועל נעליי אולסטאר מידה 41, לפי דעתכם גם את אלה כדאי להזמין במידה הזו או שכדאי מידה אחרת?
ויש לי שתי אפשרויות הזמנה..לשלוח למשפחה בארה"ב ושם ישלחו משם או חברת שילוח
אני חושב שאלך על חברת שילוח כי זה יהיה יותר מהיר
איך כל הקטע של חברת שילוח עובד?, תשלום נוסף מיסים וכו'

• פותח/ת השרשור
תודה
אשמח גם לקבל ייעוץ בקשר לחברת שילוח
כי בנתיים אני מנסה להזין פרטים בbuy2usa אבל הם מבקשים פרטים שיש לי כמו אורך החבילה משקל החבילה וכו

תודה
כי בנתיים אני מנסה להזין פרטים בbuy2usa אבל הם מבקשים פרטים שיש לי כמו אורך החבילה משקל החבילה וכו
אתה עושה את זה במטרה לדעת מה עלויות השילוח??
תנסה לברר על המבצע שיש להם, שהם שולחים זוג נעליים ב-20$, זה קיים עד כמה שזכור לי.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה את זה במטרה לדעת מה עלויות השילוח??
תנסה לברר על המבצע שיש להם, שהם שולחים זוג נעליים ב-20$, זה קיים עד כמה שזכור לי.
כן אני עושה את זה כדי לברר את עלות השילוח+מיסים, מכס וכו'
המבצע הוא של ריבוק או חברת השילוח?
סליחה על הבורות פעם ראשונה שאני מזמין נעל מחול

כן אני עושה את זה כדי לברר את עלות השילוח+מיסים, מכס וכו'
המבצע הוא של ריבוק או חברת השילוח?
סליחה על הבורות פעם ראשונה שאני מזמין נעל מחול
של חברת השילוח, יש להם מבצע 20$ משלוח לנעליים, כדאי שתבדוק את זה.

תודה
דיברתי איתם.. עם BUY2USA, כרגע יש מבצע 20$ למשלוח אווירי, זה תופס לכל הנעליים כמעט חוץ מנעליים ממש כבדות \ מגפיים.
אם הנעל מעל 3קילו, על כל חצי קילו אתה מוסיף 5$..
יש עמלת שליחה או משהו כזה 3.5$, ואתה צריך להוסיף גם את הכסף של המע"מ במידה והנעל מעל 75$

הנעליים שאני הזמנתי ( אדידס P2 ) אמורות להגיע אליהם תוך 4~7 יום ואז נראה כמה זמן יקח להם להביא לי את זה..
לפי מה שהם אומרים זה שבוע.

http://usa.buy2.co.il/buy2usa/Stores/index/הנעלה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
של חברת השילוח, יש להם מבצע 20$ משלוח לנעליים, כדאי שתבדוק את זה.
תודה..אבדוק
דיברתי איתם.. עם BUY2USA, כרגע יש מבצע 20$ למשלוח אווירי, זה תופס לכל הנעליים כמעט חוץ מנעליים ממש כבדות \ מגפיים.
אם הנעל מעל 3קילו, על כל חצי קילו אתה מוסיף 5$..
יש עמלת שליחה או משהו כזה 3.5$, ואתה צריך להוסיף גם את הכסף של המע"מ במידה והנעל מעל 75$

הנעליים שאני הזמנתי ( אדידס P2 ) אמורות להגיע אליהם תוך 4~7 יום ואז נראה כמה זמן יקח להם להביא לי את זה..
לפי מה שהם אומרים זה שבוע.

http://usa.buy2.co.il/buy2usa/Stores/index/הנעלה
תודה רבה!
תגיד אתה יכול לתת הסבר זריז איך להזמין דרך חברת השילוח הזו?
אני לא מתמצא שם

תודה..אבדוק

תודה רבה!
תגיד אתה יכול לתת הסבר זריז איך להזמין דרך חברת השילוח הזו?
אני לא מתמצא שם
אתה נרשם לאתר, אתה מקבל את הכתובת שלהם, טלפון מיקוד והכל.
אתה מכניס את זה לאתר שאתה רוצה לקנות כ שיפינג אדרס, לבילינג אדרס אפשר להשתמש בפייפל.
שזה מגיע אליהם הם שולחים לך הודעה + אישור חשבונית של ה20$ משלוח, העמלה 3.5$ ומע"מ אם יש

הנעל מאוד קלה, לא תהיה בעיה.

שים לב הנעל מאוד גדולה, משמע צריך להזמין מידה קטנה יחסית. אני אישית מידה 43 (אני חושב) באולסטאר, והזמנתי 41. בנעלי ריצה אני 44.5 לרוב. מה שכן 41 זה גבולי קטן עלי, עם גרביים עבות ורפידה הנעל הייתה לי מעט קטנה, הוצאתי את הרפידה וזה יושב בול עכשיו.

• פותח/ת השרשור
הנעל מאוד קלה, לא תהיה בעיה.

שים לב הנעל מאוד גדולה, משמע צריך להזמין מידה קטנה יחסית. אני אישית מידה 43 (אני חושב) באולסטאר, והזמנתי 41. בנעלי ריצה אני 44.5 לרוב. מה שכן 41 זה גבולי קטן עלי, עם גרביים עבות ורפידה הנעל הייתה לי מעט קטנה, הוצאתי את הרפידה וזה יושב בול עכשיו.
תודה
אז ממליץ להזמין קטן יותר?
מידה 40 נגיד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית