עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא כאבים אלא כיווץ בשריר כאילו הזוקפים נתפסו באמצע הסט המשכתי ועד היום אני מרגיש אותם תפוסים אז מה העניין של להקשיט תגב אם זה לא נוח הכאב לא הקרין לשום מקום הוא נשאר בזוקפיםאיזה סוג כאב זה היה? עדיין כואב? הכאב הקרין למקומות אחרים? וכמו שאמרו מומלץ לעלות סרטון טכניקה.
זה תורם\עוזר במשהו? או שאפשר לעשות את זה גם בלי זה?זה מקצר תתנועה כי אתה מקריב תחזה למוט אם העיקול של הגב וגם עוזר לערב את הלטיסימוס בתנועה אבל השאלה שלי אם זה לא לחץ מיותר
אבל אתה לא באמת מצפה ממנו להקשית כמו ליפטר שהמטרה שלו להוסיף כמה שיותר משקל על המוט..מקשיבתים את הגב כדי לגייס את הרחב גבי לתנועה ובנוסף כדי לכווץ את ה4 ראשי והישבן כדי ליצור בסיס וכל שמגיע גם מהפלג גוף התחתון
בנוסף זה מקצר את הטווח בצורה שיהיו פחות כוחות שיפעלו על הכתף בתחתית התנועה(יותר בריא לכתף)
מנח ״רגיל״ הוא לא ידידותי לכתף, קשה לייצר בו כח והוא לא מערב חלק גדול מהשרירים שכן צריכים לעבוד
מהסיבה הזו מי שלא יודע ללחוץ יוכל ללחוץ משקל נורמלי או על ידי טווח תנועה קצר או שלעד ילחץ משקל נמוך
אני לא מקשית "כמו ליפטר" ולא מלמד להקשית כך(קשת מוגזמת), ללחוץ בלי הקשתה של הגב וכיווץ שכמות זה פשוט לא לדעת ללחוץאבל אתה לא באמת מצפה ממנו להקשית כמו ליפטר שהמטרה שלו להוסיף כמה שיותר משקל על המוט..
תעלה סרטון, כנראה אתה מקשית יותר מידי ויכול להיות שהשכמות גם בורחות לך באמצע הסט.