הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא העמסה

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
נמצא בחיטוב כבר חודשיםם בהם ירדתי כ-7ק"ג.לאחרונה מרגיש קצת תקוע..
בד"כ מבצע העמסות כל 10-14 יום.
פרטים:בן 32,גובה 1.73 שוקל 84ק"ג על כ-13%שומן.
תפריט:עד 180ג' חלבון ביום,פחמימה 100-150ג' ושומן 80ג' בערך,סה"כ כ-2000קל'.
כל כמה זמן כדאאי לבצע העמסה?

אתה מבצע העמסה כל 10-14 יום כמו שעד עכשיו ביצעת , בנוגע לזה שאתה תקוע , בחיטובים אין סיכוי שמתחילת החיטוב ועד סופו אתה תישאר על אותו מאזן קלורי מהסיבה הפשוטה שאחרי ירידה של 7 קילו התפריט הקודם לא מתאים מפני שהגוף צורך עכשיו פחות לתחזק את עצמו ואתה צריך להתחיל לקצת בפחמימה או לחלופין אם מאוד קשה לך לא לאכול להוסיף קרדיו. המטרה היא כל הזמן לישמור על ירידה וכדי לעשות זאת בכל מצב שאתה נתקע ליותר מידי זמן אתה צריך לשנות משהו כדי לחזור ליראות ירידה , בחיטוב טוב המצב האידאלי הוא להוריד 500-1000 גרם בשבוע , אם אתה יורד יותר מיזה סימן שהגירעון גדול מידי ויש להוסיף פחמימה או להוריד קרדיו ולהפך אם אתה יורד פחות מזה אתה צריך לקצצ פחמימה ואו להוסיף קדריו את המשחק של כמה להוריד וכמה להוסיף אתה בודק לפי השינוי , לדוגמא אם השבוע ירדת 300 גרם תוריד איזה 20 גרם פחמימה ביום , או תוסיף עוד איזה אימון ארובי בשבוע ואז לשבוע לאחר מכן רוב הסיכוים שתחזור לירידה האידאלית והתקינה . בהצלחה חבר

• פותח/ת השרשור
עדיף לעשות העמסות אחת לשבוע
באמת?😃
חשבתי שכשלא נמצאים בדל פחמימה אז צריך לחכות יותר..אול שאולי שככל שיורדים באחוז שומן והשהות בדיאטה היא ארוכה יותר צריך להפוך את ההעמסות לתכופות יותר בעצם?

אפשר לעשות אחת לשבוע, לא קראתי את התגובה מעלי, אבל הורדת קלוריות במשך הזמן? הוספת אירובי?
עם הזמן הגוף מוריד את קצב חילוף החומרים ונכנס למגננה (היא אומנם קטנה יותר בגלל ההעמסות אך לא בלתי נמנעת)

• פותח/ת השרשור
אפשר לעשות אחת לשבוע, לא קראתי את התגובה מעלי, אבל הורדת קלוריות במשך הזמן? הוספת אירובי?
עם הזמן הגוף מוריד את קצב חילוף החומרים ונכנס למגננה (היא אומנם קטנה יותר בגלל ההעמסות אך לא בלתי נמנעת)
אני בד"כ עושה אירובי די בינוני מתון כ-40ד'ק (ריצה קלילה+הליכה)3 פעמים בשבוע,שאר הזמן אימונים 5*5.התחלתי מ2400קל' וכיום עומד על 2000קל'.
אני מרגיש שהקצב נהיה איטי,האם ההעמסות אחת לשבוע יכולות להיות פיתרון?לוקחים לי כמה ימים טובים כדי לאבד את הנוזלים לאחר מכןץ

אתה יכול לעבור להעמסה אחת לשבוע, תשתדל לשמור עליהן נקיות ככל שאפשר.
תעלה ל160 דק' אירובי בשבוע. ותשדל להעלות קצת את העצימות

אתה יכול לעבור להעמסה אחת לשבוע, תשתדל לשמור עליהן נקיות ככל שאפשר.
תעלה ל160 דק' אירובי בשבוע. ותשדל להעלות קצת את העצימות
אני חולק על דבריך חבר, אני לא חושב שיש צורך בכל כך הרבה ארובי זה עניין של העדפה אם סבבה לו עם לאכול קצת אין צורך בכל כך הרבה ארובי הוא יכול לבצע או את זה או את זה , ולהבאה אתה מוזמן ליקרוא תגובות מעליך וליראות האם הוא קיבל מענה מדיוק ונכון או לא ולפי כך להגיב 😃

אני חולק על דבריך חבר, אני לא חושב שיש צורך בכל כך הרבה ארובי זה עניין של העדפה אם סבבה לו עם לאכול קצת אין צורך בכל כך הרבה ארובי הוא יכול לבצע או את זה או את זה
אפשר להוריד אוכל, עדיף להוסיף קצת אירובי ולהשאר עם כמות שפויה של קלוריות ולהוריד את זה לקראת הסוף

להבאה אתה מוזמן ליקרוא תגובות מעליך וליראות האם הוא קיבל מענה מדיוק ונכון או לא ולפי כך להגיב
אתה צודק, כבר לא היה לי כוח בגלל זה רציתי תקציר 😃

אין ספק שלהגיע לכמות קלריות קטנה מאוד זה לא טוב , אך 2000 קלריות זה לא מתקרב לכמות קטנה מאוד .

• פותח/ת השרשור
אין ספק שלהגיע לכמות קלריות קטנה מאוד זה לא טוב , אך 2000 קלריות זה לא מתקרב לכמות קטנה מאוד .
בנתיים ישנה ירידה אמנם מתונה אך עדין ירידה על 2000קל'.את אימוני האירובי אעשה קצת יותר עצימים(לא ספרינטים)בסגנון של אינטרוולים והעמסות...

נכון אבל מאוד מהר זה מגיע לכמויות נמוכות

בנתיים ישנה ירידה אמנם מתונה אך עדין ירידה על 2000קל'.את אימוני האירובי אעשה קצת יותר עצימים(לא ספרינטים)בסגנון של אינטרוולים והעמסות...
אין צורך להגקצין את זה, פשוט תעשה חזק יותר ככה שתוכל לסיים את כל הדקות השבועויות שלך.

• פותח/ת השרשור
נכון אבל מאוד מהר זה מגיע לכמויות נמוכות

אין צורך להגקצין את זה, פשוט תעשה חזק יותר ככה שתוכל לסיים את כל הדקות השבועויות שלך.
מבחינת הקלוריות אין בעיה כרגע כלומר התפריט משביע ומאוזן עבורי,כמובן שבלי קשר כיף להתפרע בהעמסות.המטרה של אירובי עצים יותר תהיה קצת להשפיע על החילוף חומרים אבל אנסה לעשות את זה ככה שיהיה אפשרי להתאושש ושלא תהיה השפעה על המשקלים.כרגע עושה איטנרוולים על האליפטי ואופנים.גם לא ממהר לרדת מה150-100ג' פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית