תמיד הייתי בחורה פעילה, פילאטיס, שיעורי עיצוב, סטודיו C, ריקודי בטן (אני שומעת את הגיחוך עד פה!..🤦♂️)
בכולם התמדתי במשך שנים, מה שלא הפריע לי בכלל להעלות 2-1 קילו בשנה בממוצע. שינוי קטן ומזדחל כזה, שלא ממש משתקף במראה וגם לא מורגש בבגדים.
את הרומן שלי עם חדר הכושר התחלתי בחודש יולי לפני 5 שנים. למה יולי? כי חודש יולי הוא אמנם ה"חופש הגדול" לילדים
אבל גם קצת של ההורים, וביולי כמו שיודע כל הורה אין חוגים!!!
מאחר ותמיד היתה לי גישה פונקציונלית לחיים החלטתי לבחור מאמן כושר ולהציב לו חודשיים – יולי אוגוסט – כדי ליצור שינוי
אני מצידי הבטחתי צייתנות עיוורת (שששש.. יש כאלה שלא יודעים שאני מסוגלת לזה וחבל להרוס)
למזלי נפלתי על בחור מוכשר שנתן לי תכנית מדוייקת שכללה אימוני כוח ואימונים אירוביים ברמת דיוק של מרשם:
כל אימון אירובי כלל דופק יעד, וכל אימון כוח כלל 4 ימים של "נכות" פיזית אחריהם (אני יודעת שזה לא הכרחי אבל no pain..)
בנקודת הזמן הזו לא היה לי מושג על חדרי כושר -
אני זוכרת שחיפשתי את מתג ההפעלה של הסטפר במשך דקות ארוכות
כשהייתי יורדת מההליכון היה צריך להחזיק אותי כי פשוט התרסקתי על עצמים נייחים בחדר
משקולת של 5 ק"ג היתה החלום הרטוב 😅
שכיבות היו רק תחת שמיכה
ומתח היה רק בארוחת ערב אצל אמא שלי
בחודש ספטמבר, בלי לרדת כמעט במשקל, הורדתי היקפים בצורה כל כך מדהימה שהיה ברור שאני לא מפסיקה
אבל מעבר לשינוי הויזואלי היתה כאן גם ראשיתה של אהבה חדשה (יש שטוענים התמכרות אבל שיקפצו לי 🤘)
אני שסלדתי מ"אוירה" בחדר הכושר, מהמוסיקה, מהריח ואולי גם קצת פחדתי מעשרות הגברתנים שמציפים את האולם
מפעמיים בשבוע לשלוש, ארבע, חמש...
אבל לא יותר משש כי "@Moshe אמר"!
מסת השריר והגוף החטוב היו בונוס אבל ממש כבר לא הסיבה.
תובנות יש לי הרבה, למשל –
ספורט הוא ענף מדעי לכל דבר (שוב @Moshe). אם את לא רואה תוצאות, משהו את לא עושה נכון!
אפשר לבלות שעות באימונים בחדר כושר בלי לעשות כלום. זה מדהים ועדיין, נכון.
אם לא הזעת לא עבדת (זה מוקדש לחברתי הטובה שטוענת בתוקף שהיא פשוט לא ה"טיפוס המזיע"😅).
"הצרת היקפים" היא מילת קסם ששום אישה לא יכולה לעמוד בפניה!
זהו, אם אתן לא "מאוהבות" עדיין, אז לתשומת לבכן עכשיו יולי...🏋️😅
אם כן, שתפו סיפורי התאהבות 😍
איך התחילה הקדח"כ אצלכם?
*המודעה נוסחה בלשון נקבה אבל מיועדת לנשים וגברים כאחד 😃
בכולם התמדתי במשך שנים, מה שלא הפריע לי בכלל להעלות 2-1 קילו בשנה בממוצע. שינוי קטן ומזדחל כזה, שלא ממש משתקף במראה וגם לא מורגש בבגדים.
את הרומן שלי עם חדר הכושר התחלתי בחודש יולי לפני 5 שנים. למה יולי? כי חודש יולי הוא אמנם ה"חופש הגדול" לילדים
אבל גם קצת של ההורים, וביולי כמו שיודע כל הורה אין חוגים!!!
מאחר ותמיד היתה לי גישה פונקציונלית לחיים החלטתי לבחור מאמן כושר ולהציב לו חודשיים – יולי אוגוסט – כדי ליצור שינוי
אני מצידי הבטחתי צייתנות עיוורת (שששש.. יש כאלה שלא יודעים שאני מסוגלת לזה וחבל להרוס)
למזלי נפלתי על בחור מוכשר שנתן לי תכנית מדוייקת שכללה אימוני כוח ואימונים אירוביים ברמת דיוק של מרשם:
כל אימון אירובי כלל דופק יעד, וכל אימון כוח כלל 4 ימים של "נכות" פיזית אחריהם (אני יודעת שזה לא הכרחי אבל no pain..)
בנקודת הזמן הזו לא היה לי מושג על חדרי כושר -
אני זוכרת שחיפשתי את מתג ההפעלה של הסטפר במשך דקות ארוכות
כשהייתי יורדת מההליכון היה צריך להחזיק אותי כי פשוט התרסקתי על עצמים נייחים בחדר
משקולת של 5 ק"ג היתה החלום הרטוב 😅
שכיבות היו רק תחת שמיכה
ומתח היה רק בארוחת ערב אצל אמא שלי
בחודש ספטמבר, בלי לרדת כמעט במשקל, הורדתי היקפים בצורה כל כך מדהימה שהיה ברור שאני לא מפסיקה
אבל מעבר לשינוי הויזואלי היתה כאן גם ראשיתה של אהבה חדשה (יש שטוענים התמכרות אבל שיקפצו לי 🤘)
אני שסלדתי מ"אוירה" בחדר הכושר, מהמוסיקה, מהריח ואולי גם קצת פחדתי מעשרות הגברתנים שמציפים את האולם
מפעמיים בשבוע לשלוש, ארבע, חמש...
אבל לא יותר משש כי "@Moshe אמר"!
מסת השריר והגוף החטוב היו בונוס אבל ממש כבר לא הסיבה.
תובנות יש לי הרבה, למשל –
ספורט הוא ענף מדעי לכל דבר (שוב @Moshe). אם את לא רואה תוצאות, משהו את לא עושה נכון!
אפשר לבלות שעות באימונים בחדר כושר בלי לעשות כלום. זה מדהים ועדיין, נכון.
אם לא הזעת לא עבדת (זה מוקדש לחברתי הטובה שטוענת בתוקף שהיא פשוט לא ה"טיפוס המזיע"😅).
"הצרת היקפים" היא מילת קסם ששום אישה לא יכולה לעמוד בפניה!
זהו, אם אתן לא "מאוהבות" עדיין, אז לתשומת לבכן עכשיו יולי...🏋️😅
אם כן, שתפו סיפורי התאהבות 😍
איך התחילה הקדח"כ אצלכם?
*המודעה נוסחה בלשון נקבה אבל מיועדת לנשים וגברים כאחד 😃
נערך לאחרונה: