ייעוץ מולטי ויטמין

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני לא אוכל כמעט פירות וירקות , וחשבתי לתסף בזה, איזה להזמין ? (אני מזמין מחו"ל ) וכמה לצרוך ליום ? נראה לי אני אקנה של אופטימן , יש יותר זולים ? כמה זה משמעותי ?

יש את המולטי של TWINLAB, הוא יוצא יותר זול כי יש שם 180 מנות בקופסה (1 ביום) לעומת אופטימן שזה 3 ביום.

• פותח/ת השרשור
יש את המולטי של TWINLAB, הוא יוצא יותר זול כי יש שם 180 מנות בקופסה (1 ביום) לעומת אופטימן שזה 3 ביום.
חיפשתי באתר שאני מזמין ממנו (אסור לציין שמות) ויש איזה אלף דברים שאני מקיש twinlab תוכל בבקשה לנקוט בשם ספציפי ?

twinlab daily one without iron
אגב יש באשכול ביקורת המוצרים הגדול (בהודעות הנעוצות למעלה) השוואה בינו ובין אופטימן ועוד מולטי, אז אתה יכול לראות איזה דברים יש יותר ואיזה פחות...

• פותח/ת השרשור
twinlab daily one without iron
אגב יש באשכול ביקורת המוצרים הגדול (בהודעות הנעוצות למעלה) השוואה בינו ובין אופטימן ועוד מולטי, אז אתה יכול לראות איזה דברים יש יותר ואיזה פחות...
למה בלי ברזל? דווקא בבדיקות דם שעשיתי לפני כמה חודשים הברזל היה נמוך

^מה שהוא אמר...
נראה לי יש אותו מולטי: twinlab daily one with iron
ההוא בלי ברזל כי ממה שאני יודע עודף ברזל יכול להיות מסוכן לגברים

עודף ברזל יוביל להרעלה.
בTWINLAB עד כמה שאני זוכר יש 9 מ"ג ברזל, והמינון המומלץ הוא סביב 18-20 מ"ג.
יכול להיות שביחד עם המולטי ויטמין תגיע לעודף ברזל, ובמצב כזה לא תוכל להפסיק לקחת את המולטי רק בגלל הברזל, לכן עדיף לתסף ברזל בנפרד.
אופטימן מאוד יקר, לך על TWINLAB בלי ברזל.

• פותח/ת השרשור
עודף ברזל יוביל להרעלה.
יכול להיות שביחד עם המולטי ויטמין תגיע לעודף ברזל, ובמצב כזה לא תוכל להפסיק לקחת את המולטי רק בגלל הברזל, לכן עדיף לתסף ברזל בנפרד.
באיזה מזונות יש ברזל ? התזונה שלי מתבססת על חזה עוף , חלב , אבקת חלבון, אורז , שיבולת שועל , פסטה , קוטג לפעמים , לחם לפעמים
לא נראה לי יש לי פה ברזל ... בשר בקר לעיתים נדירות אני אוכל וגם שאני אוכל זה גג 200-250 גרם אני לא יכול לדחוף הרבה זה מפוצץ אותי אני משלים חלבון בעיקר מהאבקה

באיזה מזונות יש ברזל ? התזונה שלי מתבססת על חזה עוף , חלב , אבקת חלבון, אורז , שיבולת שועל , פסטה , קוטג לפעמים , לחם לפעמים
לא נראה לי יש לי פה ברזל ... בשר בקר לעיתים נדירות אני אוכל וגם שאני אוכל זה גג 200-250 גרם אני לא יכול לדחוף הרבה זה מפוצץ אותי אני משלים חלבון בעיקר מהאבקה
בחזה עוף ושיבולת שועל. גם בביצים יש.
בבשר בקר יש גם לא מעט.
אבל מה שחשוב זה שתבדוק כמה ברזל יש לך בסה"כ בכל התפריט, ולשם כך תבדוק את זה במחשבון קלוריות ותראה כמה ברזל בסה"כ יש.

• פותח/ת השרשור
בחזה עוף ושיבולת שועל. גם בביצים יש.
בבשר בקר יש גם לא מעט.
אבל מה שחשוב זה שתבדוק כמה ברזל יש לך בסה"כ בכל התפריט, ולשם כך תבדוק את זה במחשבון קלוריות ותראה כמה ברזל בסה"כ יש.
אני משתמש בגולינגו ולא כתוב לי כמה ברזל יש לי שם

עודף ברזל יוביל להרעלה.
הוא כבר בהרעלה אם יש שם 9 מ"ג, גם אם הוא לא מכניס ברזל דרך תזונה.
לנשים זה 18 מ"ג, לגברים זה 8 מ"ג.
ככה ש- 9 מ"ג זה כבר עובר את הגבול.
בגלל זה רוב המולטי ויטמינים לגברים אינם מכילים ברזל בכלל.

הוא כבר בהרעלה אם יש שם 9 מ"ג, גם אם הוא לא מכניס ברזל דרך תזונה.
לנשים זה 18 מ"ג, לגברים זה 8 מ"ג.
ככה ש- 9 מ"ג זה כבר עובר את הגבול.
בגלל זה רוב המולטי ויטמינים לגברים אינם מכילים ברזל בכלל.
אתה בטוח? כי לפי המינון במולטי ויטמין, 9 מ"ג זה 57% מהצריכה המומלצת.
אני משתמש בגולינגו ולא כתוב לי כמה ברזל יש לי שם
http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/calories.php

לדעתי ,כדאי להמנע מלתסף גם בברזל וגם בסידן ,עודפים של ברזל מעלים את הסיכוי למליון בעיות (יון חיובי שיכול ליצור רדיקלים חופשיים). סידן גבוה מידי בדם (דבר שיכול לקרות בתזונה רק מתוספים) יכול לגרום לבעיות בלב וגם להאגר ברקמות מסוימות ולסרטן.

רוב הבעיות הללו לא אמורות להגרם כשהמינרלים הללו נספגים מהאוכל ,כי לרוב הם נספגים לאט והעודפים יוצאים בצואה כך שרק המעיים יסבלו מהעניין...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה לכולם , החלטתי גם שאני יקנה אומגה 3 למישהו יש המלצה לסוג מסויים שאני יכתוב בחיפוש באתר הזמנות (אני לא מציין את השם כי אסור) ?
ומה המינון שכדאי לקחת ? אני לא נוגע בדגים

תודה לכולם , החלטתי גם שאני יקנה אומגה 3 למישהו יש המלצה לסוג מסויים שאני יכתוב בחיפוש באתר הזמנות (אני לא מציין את השם כי אסור) ?
יש לי את ULTRA OMEGA 3 של חברת NOW, נראה לי הוא סבבה מבחינת ערכים, בכללי אם אתה רוצה להשוות תסתכל כמה אומגה 3 (EPA ו DHA) יש בכל כדור ומה המחיר ולפי זה תחליט

אני משתמש באומגה 3 של חברה שאני לא יכול לפרסם את השם שלה אבל נקראת "Mega EFA omega-3 EPA & DHA" מגיע בחבילות של 240 קפסולות שמנות.(מגיע בכמויות קטנות יותר אבל לדעתי משתלם פחות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית