נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
אני לא אוכל כמעט פירות וירקות , וחשבתי לתסף בזה, איזה להזמין ? (אני מזמין מחו"ל ) וכמה לצרוך ליום ? נראה לי אני אקנה של אופטימן , יש יותר זולים ? כמה זה משמעותי ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חיפשתי באתר שאני מזמין ממנו (אסור לציין שמות) ויש איזה אלף דברים שאני מקיש twinlab תוכל בבקשה לנקוט בשם ספציפי ?יש את המולטי של TWINLAB, הוא יוצא יותר זול כי יש שם 180 מנות בקופסה (1 ביום) לעומת אופטימן שזה 3 ביום.
למה בלי ברזל? דווקא בבדיקות דם שעשיתי לפני כמה חודשים הברזל היה נמוךtwinlab daily one without iron
אגב יש באשכול ביקורת המוצרים הגדול (בהודעות הנעוצות למעלה) השוואה בינו ובין אופטימן ועוד מולטי, אז אתה יכול לראות איזה דברים יש יותר ואיזה פחות...
אז תבחר מולטי ויטמין שכן מכיל ברזל.למה בלי ברזל? דווקא בבדיקות דם שעשיתי לפני כמה חודשים הברזל היה נמוך
באיזה מזונות יש ברזל ? התזונה שלי מתבססת על חזה עוף , חלב , אבקת חלבון, אורז , שיבולת שועל , פסטה , קוטג לפעמים , לחם לפעמיםעודף ברזל יוביל להרעלה.
בTWINLAB עד כמה שאני זוכר יש 9 מ"ג ברזל, והמינון המומלץ הוא סביב 18-20 מ"ג.
יכול להיות שביחד עם המולטי ויטמין תגיע לעודף ברזל, ובמצב כזה לא תוכל להפסיק לקחת את המולטי רק בגלל הברזל, לכן עדיף לתסף ברזל בנפרד.
אופטימן מאוד יקר, לך על TWINLAB בלי ברזל.
בחזה עוף ושיבולת שועל. גם בביצים יש.באיזה מזונות יש ברזל ? התזונה שלי מתבססת על חזה עוף , חלב , אבקת חלבון, אורז , שיבולת שועל , פסטה , קוטג לפעמים , לחם לפעמים
לא נראה לי יש לי פה ברזל ... בשר בקר לעיתים נדירות אני אוכל וגם שאני אוכל זה גג 200-250 גרם אני לא יכול לדחוף הרבה זה מפוצץ אותי אני משלים חלבון בעיקר מהאבקה
בבשר בקר, בכבד בקר יש הרבה,באיזה מזונות יש ברזל ?
אני משתמש בגולינגו ולא כתוב לי כמה ברזל יש לי שםבחזה עוף ושיבולת שועל. גם בביצים יש.
בבשר בקר יש גם לא מעט.
אבל מה שחשוב זה שתבדוק כמה ברזל יש לך בסה"כ בכל התפריט, ולשם כך תבדוק את זה במחשבון קלוריות ותראה כמה ברזל בסה"כ יש.
הוא כבר בהרעלה אם יש שם 9 מ"ג, גם אם הוא לא מכניס ברזל דרך תזונה.עודף ברזל יוביל להרעלה.
בTWINLAB עד כמה שאני זוכר יש 9 מ"ג ברזל, והמינון המומלץ הוא סביב 18-20 מ"ג.
יכול להיות שביחד עם המולטי ויטמין תגיע לעודף ברזל, ובמצב כזה לא תוכל להפסיק לקחת את המולטי רק בגלל הברזל, לכן עדיף לתסף ברזל בנפרד.
אופטימן מאוד יקר, לך על TWINLAB בלי ברזל.
אתה בטוח? כי לפי המינון במולטי ויטמין, 9 מ"ג זה 57% מהצריכה המומלצת.הוא כבר בהרעלה אם יש שם 9 מ"ג, גם אם הוא לא מכניס ברזל דרך תזונה.
לנשים זה 18 מ"ג, לגברים זה 8 מ"ג.
ככה ש- 9 מ"ג זה כבר עובר את הגבול.
בגלל זה רוב המולטי ויטמינים לגברים אינם מכילים ברזל בכלל.
http://www.foodsdictionary.co.il/calculators/calories.phpאני משתמש בגולינגו ולא כתוב לי כמה ברזל יש לי שם
כותבים את זה לנשים.אתה בטוח? כי לפי המינון במולטי ויטמין, 9 מ"ג זה 57% מהצריכה המומלצת.
יש לי את ULTRA OMEGA 3 של חברת NOW, נראה לי הוא סבבה מבחינת ערכים, בכללי אם אתה רוצה להשוות תסתכל כמה אומגה 3 (EPA ו DHA) יש בכל כדור ומה המחיר ולפי זה תחליטתודה לכולם , החלטתי גם שאני יקנה אומגה 3 למישהו יש המלצה לסוג מסויים שאני יכתוב בחיפוש באתר הזמנות (אני לא מציין את השם כי אסור) ?
ומה המינון שכדאי לקחת ? אני לא נוגע בדגים
אני משתמש באומגה 3 של חברה שאני לא יכול לפרסם את השם שלה אבל נקראת "Mega EFA omega-3 EPA & DHA" מגיע בחבילות של 240 קפסולות שמנות.(מגיע בכמויות קטנות יותר אבל לדעתי משתלם פחות)תודה לכולם , החלטתי גם שאני יקנה אומגה 3 למישהו יש המלצה לסוג מסויים שאני יכתוב בחיפוש באתר הזמנות (אני לא מציין את השם כי אסור) ?
ומה המינון שכדאי לקחת ? אני לא נוגע בדגים