ייעוץ מולטי ויטמין

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
אני לא אוכל כמעט פירות וירקות , וחשבתי לתסף בזה, איזה להזמין ? (אני מזמין מחו"ל ) וכמה לצרוך ליום ? נראה לי אני אקנה של אופטימן , יש יותר זולים ? כמה זה משמעותי ?

לטעמי:
אולטרה של Now - שמן דגים.
טווינלאב דיילי וואנס - מולטי.
יש לך את המולטי ויטמין את זה? במידה וכן, גודל הכדור הספציפי הזה גדול/קטן יותר מאופטימן?
אם משהו אחר יודע, תענו לי בבקשה
תודה!

יש לך את המולטי ויטמין את זה? במידה וכן, גודל הכדור הספציפי הזה גדול/קטן יותר מאופטימן?
אם משהו אחר יודע, תענו לי בבקשה
תודה!
לא יודע איך הוא בהשוואה לאופטימן, אבל הוא די קטן וקל לבליעה.

בכמה קטן יותר? הבדל משמעותי? כי יש לי את האופטימן ואני לא מצליח לבלוע אותו(הבעיה שגם קשה לנסות לבלוע בגלל הטעם המזעזע).
נראה לי משמעותי, יותר קל לי לבלוע אותו בהרבה לעומת אופטימן. וגם אין לו את הטעם הזה, כי זה כאילו לא כדור, זה קפסולה, זתומרת יש את הציפוי מבחוץ אז אין טעם כמעט

נראה לי משמעותי, יותר קל לי לבלוע אותו בהרבה לעומת אופטימן. וגם אין לו את הטעם הזה, כי זה כאילו לא כדור, זה קפסולה, זתומרת יש את הציפוי מבחוץ אז אין טעם כמעט
ניסיתי לחפש תמונות סרטונים של הכדור עצמו ולא מצאתי..אני מקווה שיש הבדל משמועתי כי יש לי את האופטימן אבל אני לא מצליח לבלוע את זה, וזה סתם שוכב לי בבית למעלה מ4 חודשיים.. 🫤

לטעמי:
אולטרה של Now - שמן דגים.
טווינלאב דיילי וואנס - מולטי.
זה השמן דגים הכי טוב שקיים בשוק מאז 2005.
חלפו 9 שנים ועד היום לא קמה חברה שתייצר מוצר יותר טוב מ- NOW Ultra Omega-3.
9 שנים...

9 שנים..............................

ניסיתי לחפש תמונות סרטונים של הכדור עצמו ולא מצאתי..אני מקווה שיש הבדל משמועתי כי יש לי את האופטימן אבל אני לא מצליח לבלוע את זה, וזה סתם שוכב לי בבית למעלה מ4 חודשיים.. 🫤

תרים את הראש למעלה
And swallow dat shit

זה השמן דגים הכי טוב שקיים בשוק מאז 2005.
חלפו 9 שנים ועד היום לא קמה חברה שתייצר מוצר יותר טוב מ- NOW Ultra Omega-3.
9 שנים...

9 שנים..............................

תרים את הראש למעלה
And swallow dat shit
יש לך מושג עד כמה גדול ההבדל בין כדור של מולטי ויטמין מאופטימן לבין כדור מTWILAB?

יש לך מושג עד כמה גדול ההבדל בין כדור של מולטי ויטמין מאופטימן לבין כדור מTWILAB?
של אופטי-מן הוא יותר גדול בטיפה, לא משמעותית.
זה גם לא המולטי-ויטמין שהכדורים שלו הכי גדולים.
אני לקחתי בעבר מולטי ויטמין של Life Force, כל כדור בגודל פקק של בקבוק.

של אופטי-מן הוא יותר גדול בטיפה, לא משמעותית.
זה גם לא המולטי-ויטמין שהכדורים שלו הכי גדולים.
אני לקחתי בעבר מולטי ויטמין של Life Force, כל כדור בגודל פקק של בקבוק.
אני פשוט לא מצליח לבלוע את האופטימן וזה ממש מעצבן אותי. סתם בזבזתי עליו כסף הוא שוכב לי בבית מתחילת מרץ

אני פשוט לא מצליח לבלוע את האופטימן וזה ממש מעצבן אותי. סתם בזבזתי עליו כסף הוא שוכב לי בבית מתחילת מרץ
אתה יודע שהכל בראש.
בגלל שאתה רואה את הגודל שלו אתה מתחיל לפחד שזה יתקע לך בגרון אז אוטומטית אתה לא רוצה לבלוע אותו.
תנסה להרגע, לשחרר את שרירי הגרון, הלסת והלשון... שים את הכדור על הלשון... תרים את הראש ותשתה מים.
אל תתנגד עם השרירים של הגרון או הלשון, תן לו לעבור חלק.
הוא יעבור כמו שמן בגרון מבלי שתרגיש.

הייתה לי תקופה ארוכה שלקחתי אופטי-מן לפני כמה שנים.
כל פעם לפני שהייתי לוקח כדור זה היה נראה כמו טקס.

אתה יודע שהכל בראש.
בגלל שאתה רואה את הגודל שלו אתה מתחיל לפחד שזה יתקע לך בגרון אז אוטומטית אתה לא רוצה לבלוע אותו.
תנסה להרגע, לשחרר את שרירי הגרון, הלסת והלשון... שים את הכדור על הלשון... תרים את הראש ותשתה מים.
אל תתנגד עם השרירים של הגרון או הלשון, תן לו לעבור חלק.
הוא יעבור כמו שמן בגרון מבלי שתרגיש.

הייתה לי תקופה ארוכה שלקחתי אופטי-מן לפני כמה שנים.
כל פעם לפני שהייתי לוקח כדור זה היה נראה כמו טקס.
ניסיתי לחתוך את הכדור לחצי(אני יודע שזה לא מומלץ, רק לנסות לבלוע) ופעם אחת הצלחתי(אחרי כמה ניסיונות) ובפעם אחרת שניסיתי לא הצלחתי..
הבעיה גם שאמא שלי ממש מלחיצה אותי וכי בחיים לא בלעתי כדורים(בערך מחודש מאי התחלתי להשתמש בריטלין אבל זה לא באמת בעיה לבלוע את זה, אולי רבע מהאופטימן..
מה שהכי מצחיק שאמא שלי נוטלת ביום סביב ה7-8 כדורים ועליי היא פוחדת..יש לה גם כדורי מגנזיום של NOW, היא פוחדת לבלוע כדור שלם וחותכת לחצי, ולפני שבוע בערך היא כמעט נחנקה אז עכשיו בכלל נאבדה האפשרות שהיא תדרבן אותי לבלוע את זה ><

ניסיתי לחתוך את הכדור לחצי(אני יודע שזה לא מומלץ, רק לנסות לבלוע) ופעם אחת הצלחתי(אחרי כמה ניסיונות) ובפעם אחרת שניסיתי לא הצלחתי..
הבעיה גם שאמא שלי ממש מלחיצה אותי וכי בחיים לא בלעתי כדורים(בערך מחודש מאי התחלתי להשתמש בריטלין אבל זה לא באמת בעיה לבלוע את זה, אולי רבע מהאופטימן..
מה שהכי מצחיק שאמא שלי נוטלת ביום סביב ה7-8 כדורים ועליי היא פוחדת..יש לה גם כדורי מגנזיום של NOW, היא פוחדת לבלוע כדור שלם וחותכת לחצי, ולפני שבוע בערך היא כמעט נחנקה אז עכשיו בכלל נאבדה האפשרות שהיא תדרבן אותי לבלוע את זה ><
היא לוקחת 7-8 כדורים או 7-8 תוספי תזונה?
יש הבדל.
תוספי תזונה זה טוב, אני לא נגד.
כדורים - אני אנטי. דעה אישית.

זה בסדר לחתוך את האופטי-מן, מה שאסור לחתוך זה כדור שמכיל בתוכו אבקה שמתמוססת.
אם זו קפסולה שיש בה נוזל, שמן, מים, מרכיבים נוזליים או אבקה, אז לא הייתי אומר לך לחתוך אותה.

היא לוקחת 7-8 כדורים או 7-8 תוספי תזונה?
יש הבדל.
תוספי תזונה זה טוב, אני לא נגד.
כדורים - אני אנטי. דעה אישית.

זה בסדר לחתוך את האופטי-מן, מה שאסור לחתוך זה כדור שמכיל בתוכו אבקה שמתמוססת.
אם זו קפסולה שיש בה נוזל, שמן, מים, מרכיבים נוזליים או אבקה, אז לא הייתי אומר לך לחתוך אותה.
חח לא איזה תוספי תזונה(אל תיתן למגנזיום להטעות אותך), היא נוטלת כדורים כי היא חולת לב(קיבלה התקף לב לפני כמה שנים, באותו יום שהיה לי יום הולדת חח כמה אירוני).
את המגנזיום קיבלתי בחינם ואני הרי לא משתמש בו, ואמא שלי עושה סביב ה3 פעמיים בשבוע ריצות ונתפסו לה קצת שרירים בהתחלה אז היא משתמשת בזה.. בלי קשר זה עדיין מינרל מאוד חשוב
יש לך אולי ניסיון/ידע עם פציעות כתפיים? אתה נראה בחור רציני.

חח לא איזה תוספי תזונה(אל תיתן למגנזיום להטעות אותך), היא נוטלת כדורים כי היא חולת לב(קיבלה התקף לב לפני כמה שנים, באותו יום שהיה לי יום הולדת חח כמה אירוני).
את המגנזיום קיבלתי בחינם ואני הרי לא משתמש בו, ואמא שלי עושה סביב ה3 פעמיים בשבוע ריצות ונתפסו לה קצת שרירים בהתחלה אז היא משתמשת בזה.. בלי קשר זה עדיין מינרל מאוד חשוב
יש לך אולי ניסיון/ידע עם פציעות כתפיים? אתה נראה בחור רציני.
יש ידע.
רק תשאל.
צר לי על מה שקרה לאמך ביום הולדתך.
מקווה שהכל יסתדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית