שלום, פתחתי לפני הרבה זמן את הנושא הזה בפורום פציעות ספורט:https://www.lbs.co.il/threads/54016/
אף אחד לא ענה לי..
אז אני מבקש אם אתם יכולים לעזור לי בפורום הזה..
ככל הנראה הייתה לי ואולי עדיין יש לי באופן קטן יחסית איזושהי פציעה בגב, היו לי כאבים במשך זמן מסויים בגב האמצעי בחוליות, והכל התחיל מאז שהתחלתי להתאמן.
התכנית שלי כללה סקוואט חתירה בבודדות דדליפט מיליטרי פרס בנץ' פרס מתח עם משקל ובקיצור כל המורכבים.
מאז שהתחילו הכאבים הורדתי את רוב המורכבים שעלולים היו לגרום לי לאותו כאב המדובר, (כי בכל זאת, אני לא יודע מאיזה תרגיל נגרמו הכאבים) והתכנית שלי כיום היא ככה:
רגליים- עושה מכונות כפיפה ופשיטה...
חזה- עדיין עושה בנץ' פרס 8X3 חופשי אין לזה השפעה על הגב, ופרפר עם דאמבלים 10X3
גב- מבצע מתח בסופינציה ללא משקל, ל10X3
כתפיים- רק הרחקה לצדדים עם משקולות יד
יד אחורית- בנץ' צר
יד קדמית- כפיפת מרפקים
עכשיו השאלה שלי: איזה מבין המורכבים סקוואט חתירה בבודדות דדליפט מילטרי פרס ומתח עם משקל הכי סביר שגרם לי לכאב גב?
לדעתי הדדליפט לא קשור כי התחלתי אותו דווקא בתקופה אחרי שהתחילו לי הכאבי גב- אני חושד בעיקר בסקוואט במיליטרי ומתח עם המשקל... ואיך כדאי לי עכשיו לחזור לבצע את המורכבים הנ''ל מבלי שוב לחוות כאבים כאלה?
תודה רבה מראש על העזרה לכל מי שיענה לי.
אף אחד לא ענה לי..
אז אני מבקש אם אתם יכולים לעזור לי בפורום הזה..
ככל הנראה הייתה לי ואולי עדיין יש לי באופן קטן יחסית איזושהי פציעה בגב, היו לי כאבים במשך זמן מסויים בגב האמצעי בחוליות, והכל התחיל מאז שהתחלתי להתאמן.
התכנית שלי כללה סקוואט חתירה בבודדות דדליפט מיליטרי פרס בנץ' פרס מתח עם משקל ובקיצור כל המורכבים.
מאז שהתחילו הכאבים הורדתי את רוב המורכבים שעלולים היו לגרום לי לאותו כאב המדובר, (כי בכל זאת, אני לא יודע מאיזה תרגיל נגרמו הכאבים) והתכנית שלי כיום היא ככה:
רגליים- עושה מכונות כפיפה ופשיטה...
חזה- עדיין עושה בנץ' פרס 8X3 חופשי אין לזה השפעה על הגב, ופרפר עם דאמבלים 10X3
גב- מבצע מתח בסופינציה ללא משקל, ל10X3
כתפיים- רק הרחקה לצדדים עם משקולות יד
יד אחורית- בנץ' צר
יד קדמית- כפיפת מרפקים
עכשיו השאלה שלי: איזה מבין המורכבים סקוואט חתירה בבודדות דדליפט מילטרי פרס ומתח עם משקל הכי סביר שגרם לי לכאב גב?
לדעתי הדדליפט לא קשור כי התחלתי אותו דווקא בתקופה אחרי שהתחילו לי הכאבי גב- אני חושד בעיקר בסקוואט במיליטרי ומתח עם המשקל... ואיך כדאי לי עכשיו לחזור לבצע את המורכבים הנ''ל מבלי שוב לחוות כאבים כאלה?
תודה רבה מראש על העזרה לכל מי שיענה לי.