הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג של החנון ! D:

• פותח/ת השרשור Master
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
דלת פחמימות אפשר להבין אבל דל פחמימה ושומן זה אידיוטי לגמרי.

כל עוד אני מגיע למטרה שלי, לא מעניינת אותי הדרך,
וזה ככה רק לתקופה של חודשיים - 3 חודשים,
לאחר מכן בשבתות אפשר לאכול פחמימות ולעשות 2 ארוחות חגיגה בשבוע, ולאכול גם ירקות אבל חייב יום אחד של חלבונים דלי שומן.

כל עוד אני מגיע למטרה שלי, לא מעניינת אותי הדרך,
וזה ככה רק לתקופה של חודשיים - 3 חודשים,
לאחר מכן בשבתות אפשר לאכול פחמימות ולעשות 2 ארוחות חגיגה בשבוע, ולאכול גם ירקות אבל חייב יום אחד של חלבונים דלי שומן.

הנקודה של חברי הפורום היא שתוכל להגיע למטרה באותה יעילות רק בדרך הרבה יותר בריאה
דיאטות ודרכי תזונה דלות בפחמימות זה לא דבר חדש בפורום שלנו ולא לרב המשתמשים כאן, זאת דרך יעילה ונהדרת לרדת במשקל בגלל שאתה מכניס את הגוף למצב של קטוזיס וממקסם את השימוש בשומן כך
הבעיה עם הדיאטה הזאת נובעת מ 2 סיבות חשובות ועיקריות
- חוסר בשומנים, שומן בתזונה חשוב מאוד, למעשה.. כל ההורמונים שלך בגוף,הממברנותץ של התאים,קרומים למיניהם [בין היתר על תאי העצב] וכו', מורכבים משומן וכולסטרול [שאותם אתה צריך לצרוך בתזונה]
המנעות משומן תגרור השפעות בריאותיות
- חוסר בהעמסת פחמימות לעורך הדיאטה, העמסת פחמימות היא סוג של "טריגר" לגוף לשמר את חילוף החומרים בעת ירידה במשקל, דבר שמשאיר אותך פעיל יותר, אנרגטי.. ולמען המטרה, משמר את קצב הירידה במשקל מבלי לפגוע בתהליכים הפנימיים בגוף

ממליץ לך בחום להכנס לפורטל kilogram [יש קישור בראש העמוד, זה הפורטל של הפורום] ולקרוא קצת על חיטוב הגוף, על דיאטות קטוגניות ודלות פחמימות, להחכים, ולעשות את זה כמו שצריך

בשלב הראשוני הייתי ממליץ העמסת פחמימות של יום-יומיים כדי למזהר נזק שאולי כבר קצת נגרם לחילוף החומרים [אל תתרגש מהעלייה במשקל, אלו רק נוזלים] ומשם הלאה להמשיך בדיאטה דלת פחמימות שבנוייה נכון, התוצאות יגיעו בצורה הרבה יותר בריאה,נכונה ולא פוגעת

בהצלחה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שקילה שבועית - 87.5
ירידה סה''כ - 6.1 קילו.

היום התחלתי לשלב ירקות לתפריט.
מלפפון, עגבנייה, גזר קצת וקצת סלק, כרישה כרוב ועוד.

• פותח/ת השרשור
שקילה שבועית - 87.5
ירידה סה''כ - 6.1

אין ירידה השבוע, אפילו עלייה של 200 גרם מאמצע השבוע.
מאכזב אבל נראה מה יהיה השבוע הזה.

• פותח/ת השרשור
לא עדכנתי זמן מה !
שקילה שבועית - 79.9 - 80.0
סה''כ ירידה - 13.7 קילו !

בינתיים התרגלתי לא לאכול פחמימות. המצב הגופני השתפר מאוד !
עייפות כמעט ואין בכלל, ואפילו מצליח ללמוד כמו שצריך !! 😃
שינויים גופניים מהותיים ביותר !
GO GO 70 קילו !
שבת שלום לכולם 😃

• פותח/ת השרשור
שקילה שבועית 78.5 !
סה''כ ירידה - 15.1 קילו.

נהיה לי ממש ממש קל בלי הפחמימות !
בשר נהיה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי ♥
שינויים גופניים לא מפסיקים להפתיע אני עוד מעט FLAT לגמרי ^_^
------------------------------
אני חשבתי לעצמי לאחר שהגיע למשקל היעד (70 קילו) אני אתחיל להתאמן ולפתח את הגוף - האם זה מומלץ לאחר דיאטת דוקאן?

שבת שלום לכולם שיהיה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית