הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע תוכנית SS

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
זה טוב התוכנית הזאת למסה ?
A:
Squat 3X5
Bench press 3X5
Deadlift 1X5
DIPS 2x8

B:
SQUAT 3X5
STANDING BARBELL PRESS 3X5
PULLUPS 3X8

• פותח/ת השרשור
שלום לא עדכנתי הרבה זמן ויש לי גם שאלות קודם כל עם יש איזה נעל טובה שאתם ממליצים עלייה להרמת משקולות חברה טובה?
וגם רציתי לשאול אני אוכל טוב כמו שצריך עכשיו בסקוואט אני תקועה אני עושה 60 קילו דדליפט 70 קילו בנץ פרס 45 קילו ו Standing barbell press 35 קילו וזהו אני לא מצליח יותר לעלות את המשקלים זה ממש קשה אני לא מצליח אני אוכל טוב אני עושה הכל לפי שצריך ולא מצליח מה כבר לעשות ריסט זה נראה לי מהר וגם משקליים לא כאלה גבוהים לפי דעתי אז מה אתם אומרים? מה לעשות עזרה מישהו?

מה היו המשקלים ההתחלתיים שלך?
מה הגובה והמשקל שלך?

• פותח/ת השרשור
משקל התחלתי 72 גובה 176
משקל עכשיו 75.5 גובה 176
וגם יש איזה חברה או נעל טובה שאתה ממליץ למשקולות?

• פותח/ת השרשור
שאני עושה דדליפט באמצע התרגיל כואב לי הגב זה בסדר או שאני לא עושה נכון כי אני מיישר את הגב כל התרגיל ובכל זאת כואב לי

• פותח/ת השרשור
שלום אני עושה כבר SS עליתי 4.5 קילו מ 72 ל 76.5 בחודש וחצי בערך והגעתי למשקלים הלאה התחלה היה סקוואט 30 קילו בנץ פרסס 20 קילו דדליפט 20 קילו ופרסס 10 קילו עכשיו אני עושה סקוואט 75 קילו בנץ פרסס 60 דדליפט 80 קילו ופרסס 35 זה התקדמות בסדר או מהירה מידי ואני גם נראה לי עושה אימון הבא ריסט לדדליפט מישהו יכול להסביר לי איך עושים ריסט ואם התקדמות שלי טובה????

תעלה סרטון של הדדליפט, בלי זה אי אפשר לעזור לך. ריסט אומר להוריד 10% מהמשקל שנתקעת בו, ולהתחיל להתקדם מחדש.

תקרא על התוכנית בפורטל,רשום הכל מפורט
לא אמור להיות 3X8 פרס ומתח אלא 3X5.
אני ממליץ על אולסטאר זה סבבה וזה זול אין צורך שתקנה נעליים מיוחדות רק בשביל זה אתה עדיין מתחיל.
אם אתה נתקע,תחשוב מה הסיבות האפשריות,אתה אוכל מספיק,יושן מספיק ? אולי אתה צריך עזר ? למרות שאני לא חושב שאתה במשקלים של עזר
אם אתה נתקע-דילואוד,נסה להוסיף קלוריות
בראש ובראשונה תבדוק שהטכניקות שלך נכונות,זה יחסוך ממך הרבה צרות בעתיד וגם יכול להרים לך את המשקלים אולי זה מה שתוקע אותך

Back
למעלה תחתית