שלום לא עדכנתי הרבה זמן ויש לי גם שאלות קודם כל עם יש איזה נעל טובה שאתם ממליצים עלייה להרמת משקולות חברה טובה?
וגם רציתי לשאול אני אוכל טוב כמו שצריך עכשיו בסקוואט אני תקועה אני עושה 60 קילו דדליפט 70 קילו בנץ פרס 45 קילו ו Standing barbell press 35 קילו וזהו אני לא מצליח יותר לעלות את המשקלים זה ממש קשה אני לא מצליח אני אוכל טוב אני עושה הכל לפי שצריך ולא מצליח מה כבר לעשות ריסט זה נראה לי מהר וגם משקליים לא כאלה גבוהים לפי דעתי אז מה אתם אומרים? מה לעשות עזרה מישהו?
שלום אני עושה כבר SS עליתי 4.5 קילו מ 72 ל 76.5 בחודש וחצי בערך והגעתי למשקלים הלאה התחלה היה סקוואט 30 קילו בנץ פרסס 20 קילו דדליפט 20 קילו ופרסס 10 קילו עכשיו אני עושה סקוואט 75 קילו בנץ פרסס 60 דדליפט 80 קילו ופרסס 35 זה התקדמות בסדר או מהירה מידי ואני גם נראה לי עושה אימון הבא ריסט לדדליפט מישהו יכול להסביר לי איך עושים ריסט ואם התקדמות שלי טובה????
תקרא על התוכנית בפורטל,רשום הכל מפורט
לא אמור להיות 3X8 פרס ומתח אלא 3X5.
אני ממליץ על אולסטאר זה סבבה וזה זול אין צורך שתקנה נעליים מיוחדות רק בשביל זה אתה עדיין מתחיל.
אם אתה נתקע,תחשוב מה הסיבות האפשריות,אתה אוכל מספיק,יושן מספיק ? אולי אתה צריך עזר ? למרות שאני לא חושב שאתה במשקלים של עזר
אם אתה נתקע-דילואוד,נסה להוסיף קלוריות
בראש ובראשונה תבדוק שהטכניקות שלך נכונות,זה יחסוך ממך הרבה צרות בעתיד וגם יכול להרים לך את המשקלים אולי זה מה שתוקע אותך