Resource icon

לוג של בנ'צר

מרום, אם כבר תייגת את דודי כי אתה מעריך את הדעה שלו, למה שלא תשאל אותו מה הוא חושב על חזרות מהירות בסקוואט?

מרום, אם כבר תייגת את דודי כי אתה מעריך את הדעה שלו, למה שלא תשאל אותו מה הוא חושב על חזרות מהירות בסקוואט?
אני מחכה לתגובה שלו גם לגבי המהירות של החזרות וגם לגבי העומק

החזה קורס, חסר היפ דרייב, עליה באה לא מתוך מתיחת ההאמסטרינג אלה על ידי BRUTE FORCE, החזרות המהירות לא סוימו בישור מלא. החזרות שעשית עם עצירה מלאה נראו יותר טוב אבל עדיין הייתה קריסה. לא רואים טוב מהזווית אבל אני חושב שיש גם באט ווינק נקודתי.

יש עוד המון מה לתקן עד לסקוואט מושלם מרום. ופעם הבאה תצלם ככה שזה לא יהיה בדיוק מהצד אלה מהצד וקצת מאחורה שיהיה ניתן לראות יותר טוב את התנועה בלי שהפלטות יחסמו אותך.

א.חסר עדיין לדעתי קצת עומק.
ב.לא תיקנת כלום מבחינת העצירות.
ג.אתה קורס.
ד.תצלם פעם הבאה שהמוטות ביטחון לא יסתירו.

מוץ מהעובדה שהוא 'מפמפם' סקווט בעיניי זה לא כזה נורא.. פשוט תעבוד יותר לאט ויותר מסודר

מוץ מהעובדה שהוא 'מפמפם' סקווט בעיניי זה לא כזה נורא.. פשוט תעבוד יותר לאט ויותר מסודר
אני מסכים שככל הנראה חלק גדול מהטכניקה ישתפר אם הוא יספיק לפמפם, אבל עדיין יש פה נקודות שצריך לדאוג לשפר אותן בלי קשר. רואים לפי הקריסה של החזה שלו שהלחץ התוך בטני שלו גרוע כי הוא לא נושם כמו שצריך בגלל הפמפומים שאת זה אפשר לשפר מתיקון נשימה בחלק העליון של התנועה. לאומת זאת את ההיפ דרייב צריך לתקן בנפרד.

דבר ראשון לא מחפש סקוואט מושלם אני ממשיך בשלי כרגע
החזה יותר אנכי כי זה LB ולא HB

אני מסכים שככל הנראה חלק גדול מהטכניקה ישתפר אם הוא יספיק לפמפם, אבל עדיין יש פה נקודות שצריך לדאוג לשפר אותן בלי קשר. רואים לפי הקריסה של החזה שלו שהלחץ התוך בטני שלו גרוע כי הוא לא נושם כמו שצריך בגלל הפמפומים שאת זה אפשר לשפר מתיקון נשימה בחלק העליון של התנועה. לאומת זאת את ההיפ דרייב צריך לתקן בנפרד.
לגבי הנשימות נראה לי זה סתם כי הוא עושה מהר..בכל מקרה הוא לא צריך יותר מהערה כדי לתקן את זה..
לגבי ההיפ דרייב, אם אתה מדבר על העניין שהוא לא נועל אז אתה צודק, אבל שוב זה בגלל הפמפום המיותר הזה..

מרום,אני יודע שאני אצא קצת תוקפני,אבל זה נראה שאתה מתנסה להביא צידוקים למה הסקוואט שלך אחריי הכל טוב.
למרות שבפועל הוא לא מתבצע כראוי.
או שאתה הולך לקבל את הביקורות או שאתה הולך להמשיך עם ה"
אני ממשיך בשלי כרגע
"

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית