אם הסקוואט שלך כולכך גרוע כמו שאתה חושב שאני חושב היית מקבל תשובות הרבה פחות נעימות.תסביר לי שוב לא הבנתי אותך 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם הסקוואט שלך כולכך גרוע כמו שאתה חושב שאני חושב היית מקבל תשובות הרבה פחות נעימות.תסביר לי שוב לא הבנתי אותך 😃
לדעתך זה בסדר לא להשתהות ?אחלה טכניקה סך הכל לדעתי. חסר טיפה עומק, חוץ מזה זהו. אני לא רואה באמת בעיה עם לא להשתהות למעלה, אם אתה לוקח אוויר כמו שצריך וכו'.
לדעתי כן. אם זה היה RM5 אמיתי אז בכל מקרה היית עוצר בין חזרות כי לא היית יכול אחרת, אבל אם זה משקל שאתה יכול לעשות ככה תוך שמירה על טכניקה טובה וכל הדגשים (כיווץ, אוויר...) אז לא רואה מה הבעיה.לדעתך זה בסדר לא להשתהות ?
ותודה
בסדר גמור החמישי מתכנן 142.5 לדעתך להוסיף עוד טיפה עומק?לדעתי כן. אם זה היה RM5 אמיתי אז בכל מקרה היית עוצר בין חזרות כי לא היית יכול אחרת, אבל אם זה משקל שאתה יכול לעשות ככה תוך שמירה על טכניקה טובה וכל הדגשים (כיווץ, אוויר...) אז לא רואה מה הבעיה.
לדעתי העומק נראה בסדר בהתחשב בזוויתבסדר גמור החמישי מתכנן 142.5 לדעתך להוסיף עוד טיפה עומק?
אפשר להוסיף קצת. בעיקרון העומק אולי לא היה עובר תחרות ממה שזה נראה לי, אבל ממש לא הייתי קורה לזה "סקוואט חלקי"בסדר גמור החמישי מתכנן 142.5 לדעתך להוסיף עוד טיפה עומק?
נראה דיי בסדר , לגביי החזרות המהירות ענו לך, אחרי כל חזרה קח אוויר חדש תיהיה סופר מכווץ ורד לעוד חזרה , מבט הייתי מתחיל להוריד קצת למטה , באימון הבא תוריד טיפה את המבט , ובהמשך להוריד עוד בהתאם להרגשה , יהיה לך קל יותר לדחוף את האגן למעלה מהתחתית .
לגביי העומק, לפני הסקוואט ממליץ מאוד על זה
התרגיל מדקה 6 ו 20 שניות מספיק ,וישפר לך פלאים את העומק, תשאר בתנוחה הזאת לדקה ומעלה לפני כל תחילת אימון סקוואט
בהצלחה אחי
קודם כל תודה רבה אחי
דבר שני מומלץ להישאר בפוזיציה הזאת דקה ולעשות כמה סבבים של זה או סט 1 יספיק ?
אני בחמישי ישים 142.5אתה יכול בהחלט לעשות כמה סבבים , אבל אין צורך יותר מ 10 דקות
להגיד שאני אהיה מופתע אם אני אקום מחר עם משקל כזה? 🙄
בקצב חזרות כזה מהיר אין שום סיכוי לקחת נשימה כמו שצריך בטופ ורק אז לרדת, זה תמיד יתבטא בנשימות שטחיות יותר ובפחות כיווץ בבטן.אחלה טכניקה סך הכל לדעתי. חסר טיפה עומק, חוץ מזה זהו. אני לא רואה באמת בעיה עם לא להשתהות למעלה, אם אתה לוקח אוויר כמו שצריך וכו'.
שבוע 1 אימון 3 אימון בילדינג
פרס -62.5- ל 3×3
מקבילים עם40 קילו ל5×3
יד אחורית בחבל 50 ל2×10
מחר סקוואט 142.5 ודדליפט150
סופטי עושה חזרות מהירות עם עומק שמגיע למקביל. למרום לאומת זאת חסר עומק. המשקל לא קל לו והוא ירגיש את זה כשהוא יגיע לעומק הדרוש. אתה מוזמן לעשות חזרות מהירות אם יש לך את היכולת הטכנית לשמור על טכניקה אידיאלית כשאתה עושה את זה.וגם סופטי עם ניסיון של שנים נותן נפח בלי לנוח כמעט בין חזרות.
סופטי עושה חזרות מהירות עם עומק שמגיע למקביל. למרום לאומת זאת חסר עומק. המשקל לא קל לו והוא ירגיש את זה כשהוא יגיע לעומק הדרוש. אתה מוזמן לעשות חזרות מהירות אם יש לך את היכולת הטכנית לשמור על טכניקה אידיאלית כשאתה עושה את זה.
מקס אני יגיד לך את האמת שאני רוצה רק להגיע ולשבור מאט מגבילסופטי עושה חזרות מהירות עם עומק שמגיע למקביל. למרום לאומת זאת חסר עומק. המשקל לא קל לו והוא ירגיש את זה כשהוא יגיע לעומק הדרוש. אתה מוזמן לעשות חזרות מהירות אם יש לך את היכולת הטכנית לשמור על טכניקה אידיאלית כשאתה עושה את זה.
מה קשור ATG? זה LB.אני לא מחפש סקוואט atg .