Resource icon

לוג של בנ'צר

אחלה טכניקה סך הכל לדעתי. חסר טיפה עומק, חוץ מזה זהו. אני לא רואה באמת בעיה עם לא להשתהות למעלה, אם אתה לוקח אוויר כמו שצריך וכו'.

לדעתך זה בסדר לא להשתהות ?
ותודה
לדעתי כן. אם זה היה RM5 אמיתי אז בכל מקרה היית עוצר בין חזרות כי לא היית יכול אחרת, אבל אם זה משקל שאתה יכול לעשות ככה תוך שמירה על טכניקה טובה וכל הדגשים (כיווץ, אוויר...) אז לא רואה מה הבעיה.

לדעתי כן. אם זה היה RM5 אמיתי אז בכל מקרה היית עוצר בין חזרות כי לא היית יכול אחרת, אבל אם זה משקל שאתה יכול לעשות ככה תוך שמירה על טכניקה טובה וכל הדגשים (כיווץ, אוויר...) אז לא רואה מה הבעיה.
בסדר גמור החמישי מתכנן 142.5 לדעתך להוסיף עוד טיפה עומק?

בסדר גמור החמישי מתכנן 142.5 לדעתך להוסיף עוד טיפה עומק?
אפשר להוסיף קצת. בעיקרון העומק אולי לא היה עובר תחרות ממה שזה נראה לי, אבל ממש לא הייתי קורה לזה "סקוואט חלקי"

נראה דיי בסדר , לגביי החזרות המהירות ענו לך, אחרי כל חזרה קח אוויר חדש תיהיה סופר מכווץ ורד לעוד חזרה , מבט הייתי מתחיל להוריד קצת למטה , באימון הבא תוריד טיפה את המבט , ובהמשך להוריד עוד בהתאם להרגשה , יהיה לך קל יותר לדחוף את האגן למעלה מהתחתית .

לגביי העומק, לפני הסקוואט ממליץ מאוד על זה

התרגיל מדקה 6 ו 20 שניות מספיק ,וישפר לך פלאים את העומק, תשאר בתנוחה הזאת לדקה ומעלה לפני כל תחילת אימון סקוואט

בהצלחה אחי

נראה דיי בסדר , לגביי החזרות המהירות ענו לך, אחרי כל חזרה קח אוויר חדש תיהיה סופר מכווץ ורד לעוד חזרה , מבט הייתי מתחיל להוריד קצת למטה , באימון הבא תוריד טיפה את המבט , ובהמשך להוריד עוד בהתאם להרגשה , יהיה לך קל יותר לדחוף את האגן למעלה מהתחתית .

לגביי העומק, לפני הסקוואט ממליץ מאוד על זה

התרגיל מדקה 6 ו 20 שניות מספיק ,וישפר לך פלאים את העומק, תשאר בתנוחה הזאת לדקה ומעלה לפני כל תחילת אימון סקוואט

בהצלחה אחי

קודם כל תודה רבה אחי
דבר שני מומלץ להישאר בפוזיציה הזאת דקה ולעשות כמה סבבים של זה או סט 1 יספיק ?

אחלה טכניקה סך הכל לדעתי. חסר טיפה עומק, חוץ מזה זהו. אני לא רואה באמת בעיה עם לא להשתהות למעלה, אם אתה לוקח אוויר כמו שצריך וכו'.
בקצב חזרות כזה מהיר אין שום סיכוי לקחת נשימה כמו שצריך בטופ ורק אז לרדת, זה תמיד יתבטא בנשימות שטחיות יותר ובפחות כיווץ בבטן.
אישית הרווחתי המון רק מהמודעות לנשימה עמוקה, המתנה של חצי שניה עם כיווץ מלא, ורק אז ירידה לחזרה. דבר ראשון שבולט לעין(בד"כ) כשמתקנים את הנשימות הוא שכל החזרות נראות אותו דבר בדיוק, לעומת קצב מהיר שבו כל חזרה נראית טיפה שונה. אז ההמלצה שלי היא להוריד קצב ולשלוט בסט כמו שצריך.

לגבי עומק - פשוט אל תעבוד בלי זה. קח בחשבון שהזוית של פלג גוף העליון משתנה בעומק מלא ובעומק חלקי, ואתה עלול להתרגל להישאר זקוף מדי בסקוואט מה שיכול לגרום ליציאה קדימה של הברכיים כשכן תנסה לרדת לעומק מלא.
מתיחות כבר נתנו לך, אם אתה מוציא ברכיים כמו שצריך ומתכווץ כמו שצריך(עיין בפסקה 1:lol:) לא צריכה להיות לך בעיה לרדת לעומק מלא.
בהצלחה דוב

נערך לאחרונה:
ראיתי את הסירטונים שלך, אני לא רואה שום בעיה בלא לנוח בין חזרות זה בד''כ אומר שהמשקל קל לך.
הטכניקה שלו לא נדפקת מהירידה המהירה, וגם סופטי עם ניסיון של שנים נותן נפח בלי לנוח כמעט בין חזרות.
מה שכן תצלם מזוית אחרת, מאוד קשה להבין כמה העומק טוב.

ושוב, הזוית לא ברורה אבל נראה שהטכניקה בסדר גמור.

וגם סופטי עם ניסיון של שנים נותן נפח בלי לנוח כמעט בין חזרות.
סופטי עושה חזרות מהירות עם עומק שמגיע למקביל. למרום לאומת זאת חסר עומק. המשקל לא קל לו והוא ירגיש את זה כשהוא יגיע לעומק הדרוש. אתה מוזמן לעשות חזרות מהירות אם יש לך את היכולת הטכנית לשמור על טכניקה אידיאלית כשאתה עושה את זה.

סופטי עושה חזרות מהירות עם עומק שמגיע למקביל. למרום לאומת זאת חסר עומק. המשקל לא קל לו והוא ירגיש את זה כשהוא יגיע לעומק הדרוש. אתה מוזמן לעשות חזרות מהירות אם יש לך את היכולת הטכנית לשמור על טכניקה אידיאלית כשאתה עושה את זה.

בגלל זה הוספתי שיצלם מזוית אחרת, כדי שיהיה יותר קל להבין מה העומק.

אוהד זוכר שגם פעם העלתי סרטון נפח לפני התחרות מזווית צידית שהעומק היה טוב
מחר אני אצלם שוב ..
מקס אני יגיד לך את האמת שאני רוצה רק להגיע ולשבור מאט מגביל
אני לא מחפש סקוואט atg .
ואני יתייג את דודי ונראה מה שהוא אומר אני מקבל @incin

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית