הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לעבור מחיטוב למסה

Trenhexzaur

משתמש פעיל
995
310
נק' מוניטין:
588
995
310
אני בשבוע השני של הסייקל.
אם אני ישיג את המסה שאני רוצה לפני סוף הסייקל, אני יכול להחליף דיבול בווינסטרול? ובאיזה מינון ושבוע?
איך אדע אם הזרקתי לתוך שומן? כמעט ולא יצא לי דם, וגם בגלל חוסר ברירה הזרקתי עם אחד וחצי אינץ׳ 21g

אם אני ישיג את המסה שאני רוצה לפני סוף הסייקל, אני יכול להחליף דיבול בווינסטרול? ובאיזה מינון ושבוע?
איך אדע אם הזרקתי לתוך שומן? כמעט ולא יצא לי דם, וגם בגלל חוסר ברירה הזרקתי עם אחד וחצי אינץ׳ 21g
מה משך הסייקל ואיזה סייקל? (פתחת פוסט חדש, אל תצפה שיזכרו באיזה סייקל מדובר)

בנוגע לאוראליים, אם היית מעוניין בפחות צבירת נוזלים רצוי היה שהיית מוותר על הדיבול. סטרואידים כמו Methyl-Stenbolone, Dymathezine, Superdrol, M1T למשל היו מעניקים לך יותר מסה בתקופה קצרה יותר, ללא נוזליות מוגזמת ורעילות מופחתת לכבד מאשר זו שתחווה בשילוב מדיבול לווינסטרול. אם השילוב הוא למשך העולה על שישה שבועות הנזק המצטבר לכבד יתחיל לתת אותותיו.
בנוגע להזרקה, רצוי שתשאב עם 21G ותחליף ל-23G לצורך הזרקה (לאחר אספירציה). הזרקה עם 21G כואבת הרבה יותר ופוצעת יותר. אם החדרת את המחט עד לסופה ובהנחה שאינך שמן מדי, אין סיבה שההזרקה תהיה לשומן.

מה משך הסייקל ואיזה סייקל? (פתחת פוסט חדש, אל תצפה שיזכרו באיזה סייקל מדובר)

בנוגע לאוראליים, אם היית מעוניין בפחות צבירת נוזלים רצוי היה שהיית מוותר על הדיבול. סטרואידים כמו Methyl-Stenbolone, Dymathezine, Superdrol, M1T למשל היו מעניקים לך יותר מסה בתקופה קצרה יותר, ללא נוזליות מוגזמת ורעילות מופחתת לכבד מאשר זו שתחווה בשילוב מדיבול לווינסטרול. אם השילוב הוא למשך העולה על שישה שבועות הנזק המצטבר לכבד יתחיל לתת אותותיו.
בנוגע להזרקה, רצוי שתשאב עם 21G ותחליף ל-23G לצורך הזרקה (לאחר אספירציה). הזרקה עם 21G כואבת הרבה יותר ופוצעת יותר. אם החדרת את המחט עד לסופה ובהנחה שאינך שמן מדי, אין סיבה שההזרקה תהיה לשומן.

• פותח/ת השרשור
התחלתי
75 קילו
1.80
10-11% שומן

אוכל דל נתרן
400 גרם דג ביום
4 ביצים
חלב וכל מוצריו האבקה בדרך
גרגירי חומוס עדשים ודגנים לחם מלא
טרן האקס + טסט אנתת + דיבול
21g לא מפריע לי , הבנתי שעדיין צריך להחליף מחט.
שאלה עיקרית עדיין לא מאוחר להחליף לסייקל יבש?
לבנתיים עליתי 3-4 קילו בטח נוזלים לצערי , זה השבוע השני
יש תמונות ואני צריך להחזיר את הסרט מדידה מאחי שיהיה מדויק.
מותר לצרף תמונה ?
תודה רבה!

התחלתי
75 קילו
1.80
10-11% שומן

אוכל דל נתרן
400 גרם דג ביום
4 ביצים
חלב וכל מוצריו האבקה בדרך
גרגירי חומוס עדשים ודגנים לחם מלא
טרן האקס + טסט אנתת + דיבול
21g לא מפריע לי , הבנתי שעדיין צריך להחליף מחט.
שאלה עיקרית עדיין לא מאוחר להחליף לסייקל יבש?
לבנתיים עליתי 3-4 קילו בטח נוזלים לצערי , זה השבוע השני
יש תמונות ואני צריך להחזיר את הסרט מדידה מאחי שיהיה מדויק.
מותר לצרף תמונה ?
תודה רבה!
עניתי לך בתשובה מלאה בנוגע לאוראליים.
מבחינת תזונה, דאג לצרוך כ- 3-4g חלבון וכ-40-45 קלוריות לכל ק"ג משקל גוף. אני לא חסיד של חיטה וחומוס, פשוט השתדל לאכול נקי.

מומלץ לצרף תמונה (אפילו אני העליתי)... 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית