עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דווקא לא חושב שדדליפט, ובפרט בהתחשב בתדירות שבו הוא נעשה ברוב המקרים, יכול לתרום מה שמשיכות למינהן יתרמו לגבלעובי - דדליפט.
לרוחב - דדליפט.
אני מניח שהבנת את הנקודה שלי 😃
כמובן שגם מתח, חתירות ווריאציות של דדליפט (כולל שראגס) לא יזיקו כשהדדליפט כבר חזק.
אני דווקא לא חושב שדדליפט, ובפרט בהתחשב בתדירות שבו הוא נעשה ברוב המקרים, יכול לתרום מה שמשיכות למינהן יתרמו לגב
שראגס עובד על הלטיסימוס?לעובי - דדליפט.
לרוחב - דדליפט.
אני מניח שהבנת את הנקודה שלי 😃
כמובן שגם מתח, חתירות ווריאציות של דדליפט (כולל שראגס) לא יזיקו כשהדדליפט כבר חזק.
שראגס עובד על הלטיסימוס?
כרגע אני עושה 110 ל5 חזרות... אבל מנסה להמשיך להתקדם 😃בעיקרון אני מסכים, אבל אני חושב שרוב האנשים ששואלים שאלות כאלו לא מצליחים להרים מהרצפה 120 ק"ג (סתם זרקתי מספר), וזה עוד בהנחה שהם משלבים דדליפט קלאסי בתוכנית האימונים.
אנשים כאלו ולא צריכים להתעסק עם משיכות בשביל גב עבה ורחב, ואני לא אומר את זה בתור דבר רע.
הדבר שהכי יגדיל לו את הגב בשלב הראשוני הוא לחזק את הדדליפט, ובגלל המשקל הנמוך לא תהיה לו בעיה לעשות דדליפט פעמיים בשבוע, מניח שאפילו 100 ק"ג יאתגרו אותו בשלב הזה.
בהמשך וריאציות של דדליפט ותרגילי עזר יכנסו בתוכנית בגלל התדירות הנמוכה.
T-BAR אין לי כל כך איך לעשות במכון. חתירה במוט יהיה אותו דבר לעשות?תוסיף תרגילי מוט, כמו "בנד אובר", T-BAR ודדליפט.
תעשה BOR/חתירה בדאמבל.כרגע אני עושה 110 ל5 חזרות... אבל מנסה להמשיך להתקדם 😃
T-BAR אין לי כל כך איך לעשות במכון. חתירה במוט יהיה אותו דבר לעשות?
ואיזה חתירה במוט עדיף, BOR או פנדלאי?
אם אני אעשה חתירה בכבל זה יהיה משמעותית פחות טוב?
מה זה ברוב המקרים? אני יכול להגיד לך שדדליפט 5x5 פעם בשבוע הוסיף לי הכי הרבה מסת שריר לגב שאני בספק שאיזשהו תרגיל גב כלשהו יכול....(למרות שאני עושה גם תרגילי גב כמו חתירה עם דאמבל ומתח )אני דווקא לא חושב שדדליפט, ובפרט בהתחשב בתדירות שבו הוא נעשה ברוב המקרים, יכול לתרום מה שמשיכות למינהן יתרמו לגב
שרוב המתאמנים לא יעשו מספיק נפח בדדליפט ( כמו שאתה עשית למשל ), וזה גם לא פתרון לטווח ארוך כי לרוב זה לא רעיון טוב להכניס נפח דדליפט באופן קבועמה זה ברוב המקרים? אני יכול להגיד לך שדדליפט 5x5 פעם בשבוע הוסיף לי הכי הרבה מסת שריר לגב שאני בספק שאיזשהו תרגיל גב כלשהו יכול....(למרות שאני עושה גם תרגילי גב כמו חתירה עם דאמבל ומתח )
הנפח זה לא מה שגורם לגדילה, זה סך הכל כלי.שרוב המתאמנים לא יעשו מספיק נפח בדדליפט ( כמו שאתה עשית למשל ), וזה גם לא פתרון לטווח ארוך כי לרוב זה לא רעיון טוב להכניס נפח דדליפט באופן קבוע
כי מדדליפט קשה להתאוששלמה לא רעיון טוב לעשות נפח דדליפט באופן קבוע?
תגדיר ״להתאושש״כי מדדליפט קשה להתאושש
אם עושים נפח דדליפט אז אין מקום לנפח סקוואט, אז אין קרי אובר טוב לרגליים, ובפרט אם אתה ליפטר זה לא רעיון טוב לזנוח את הסקוואט לטובת הדדליפט לתקופה ממושכת כמה שאני יודע ( אצל הרוב זה אמור לעבוד בסדר ההפך ).להתאושש
אני עושה גם נפח בדדליפט וגם נפח בסקוואטאם עושים נפח דדליפט אז אין מקום לנפח סקוואט, אז אין קרי אובר טוב לרגליים, ובפרט אם אתה ליפטר זה לא רעיון טוב לזנוח את הסקוואט לטובת הדדליפט לתקופה ממושכת כמה שאני יודע ( אצל הרוב זה אמור לעבוד בסדר ההפך ).