עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה שוקל 80 והסקוואט שלך זה 100 אין לך שום סיבה לחטב.יש משהו שתמיד תהיתי לגביו,נגיד ואני יכול להסקביט 100 לחמישיה ומשקל הגוף שלי הוא 80 אם אני אחטב 5 קילו ואשמור על השריר כמובן האם אני אוכל להוסיף 5 קילו למוט ? הרי יש לי פחות 5 קילו מהמשקל גוף שלי להרים מהבור
אני סתם שואל בתיאוריה מתוך תמיהה,אמרתי אם אתה לא מאבד שרירהתעסקות בשטויות. יכול להיות שתחלש תאובדן משקל גוף.
זה בתיאוריהאם אתה שוקל 80 והסקוואט שלך זה 100 אין לך שום סיבה לחטב.
גם בתיאוריהאני סתם שואל בתיאוריה מתוך תמיהה,אמרתי אם אתה לא מאבד שריר
זה בתיאוריה
חחחחחחחח די להיות מעצבן אני סתם זרקתי נתוניםגם בתיאוריה
זה יכול לקרות, אבקכוכבים כל הזמן מטיף על זה.חחחחחחחח די להיות מעצבן אני סתם זרקתי נתונים
ובעולם האמיתי אנחנו רואים אנשים משתיי קצוות הקשת. אלו שהתחזקו בזמן ירידה במשקל ואלו שנחלשו.זה יכול לקרות, אבקכוכבים כל הזמן מטיף על זה.
למה יש לך נטייה לא לציין את אל שאוכלים, עולים ומתקדמים. נשמע כאילו יש לך חרדה מעלייה במשקל. גם אם זה לא אתה.לאכול לא יכולים להתקדם, אתה תראה אנשים שנשארים על אותו משקל ומתקדמים, ואתה תראה גם אנשים שהמשיכו לאכול ולהשמין, לא התקדמו במשקלים, ודווקא כשהם חיטבו פתאום התחילו להתקדם.
לא הבנתי את השאלה.@WeaKid @Alikk1998 הוא מתכוון בהנחה שהבן אדם שמר בדיוק על אותו כוח.
זו סתם שאלה תיאורטית הוא לא מדבר מה קורה בדרך כלל או מה קרה עד עכשיו, רק מתוך עניין מה יקרה.
למה יש לך נטייה לא לציין את אל שאוכלים, עולים ומתקדמים. נשמע כאילו יש לך חרדה מעלייה במשקל. גם אם זה לא אתה.
לא הבנתי את השאלה.
קראתי את זה אחרת. צודק.אתה לא קורא? ציינתי מפורשות באחת האפשרויות - אנשים שבלי לאכול לא יכולים להתקדם.
זאת שאלה תיאורטית היא בכלל לא קשורה אליילפני שאתה עושה 100 לחמישייה, קודם תגיע ל 80 לחמישייה, תתחיל להתאמן...
שאלתי שאלה,אסור?אתה רציני ..........................