הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ משקל גוף ועל המוט בסקוואט

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך

יהב

מושעה
3,896
2,435
נק' מוניטין:
6,637
3,896
2,435
יש משהו שתמיד תהיתי לגביו,נגיד ואני יכול להסקביט 100 לחמישיה ומשקל הגוף שלי הוא 80 אם אני אחטב 5 קילו ואשמור על השריר כמובן האם אני אוכל להוסיף 5 קילו למוט ? הרי יש לי פחות 5 קילו מהמשקל גוף שלי להרים מהבור

יש משהו שתמיד תהיתי לגביו,נגיד ואני יכול להסקביט 100 לחמישיה ומשקל הגוף שלי הוא 80 אם אני אחטב 5 קילו ואשמור על השריר כמובן האם אני אוכל להוסיף 5 קילו למוט ? הרי יש לי פחות 5 קילו מהמשקל גוף שלי להרים מהבור
אם אתה שוקל 80 והסקוואט שלך זה 100 אין לך שום סיבה לחטב.

• פותח/ת השרשור
@WeaKid @Alikk1998 הוא מתכוון בהנחה שהבן אדם שמר בדיוק על אותו כוח.
זו סתם שאלה תיאורטית הוא לא מדבר מה קורה בדרך כלל או מה קרה עד עכשיו, רק מתוך עניין מה יקרה.

אם באופן תיאורטי לחלוטין אתה מדבר על שאיבדת 5 ק"ג מהכרס ונשארת עם בדיוק אותה מסת שריר ואותה יעילות נוירולוגית, אז עדיין התשובה לשאלה תהיה "לא בהכרח", כי המנוף שהשומן מייצר זה לא אותו מנוף שהמשקל על המוט מייצר (השומן הוא גם לא עצם שיש לו מרכז כובד מסודר כמו המוט), כך שהתפלגות שומן שונה (נניח לשני אנשים יש 5 ק"ג להוריד, אחד מהם "התברך" בשומן בכרס, והשני "התברך" בשומן בחזה) גם מייצרת מנוף שונה.
ומעבר לזה - כפי שציינו, אתה תראה אנשים בכל קצוות הקשת. אתה תראה אנשים שבלי לאכול לא יכולים להתקדם, אתה תראה אנשים שנשארים על אותו משקל ומתקדמים, ואתה תראה גם אנשים שהמשיכו לאכול ולהשמין, לא התקדמו במשקלים, ודווקא כשהם חיטבו פתאום התחילו להתקדם.

לאכול לא יכולים להתקדם, אתה תראה אנשים שנשארים על אותו משקל ומתקדמים, ואתה תראה גם אנשים שהמשיכו לאכול ולהשמין, לא התקדמו במשקלים, ודווקא כשהם חיטבו פתאום התחילו להתקדם.
למה יש לך נטייה לא לציין את אל שאוכלים, עולים ומתקדמים. נשמע כאילו יש לך חרדה מעלייה במשקל. גם אם זה לא אתה.

@WeaKid @Alikk1998 הוא מתכוון בהנחה שהבן אדם שמר בדיוק על אותו כוח.
זו סתם שאלה תיאורטית הוא לא מדבר מה קורה בדרך כלל או מה קרה עד עכשיו, רק מתוך עניין מה יקרה.
לא הבנתי את השאלה.

למה יש לך נטייה לא לציין את אל שאוכלים, עולים ומתקדמים. נשמע כאילו יש לך חרדה מעלייה במשקל. גם אם זה לא אתה.

לא הבנתי את השאלה.

אתה לא קורא? ציינתי מפורשות באחת האפשרויות - אנשים שבלי לאכול לא יכולים להתקדם.

לא, גם מבחינת התיאוריה זה לא נכון בגלל שכשאתה מוריד מעצמך 5 קילו הם ירדו מכל הגוף ובמקרה של סקוואט משקל שיורד מהרגליים לא ישפיע או פחות ישפיע על המשקל הכולל שתצטרך להרים.

• פותח/ת השרשור
אתה רציני ..........................
שאלתי שאלה,אסור?
כי לא יודע מה איתך לי נשמע הגיוני שכ שב נא דם מוריד מעצמו 5 קילו אז בעצם הוא צרים להרים מהבור 5 קילו פחות אבל כנראה שזה לא המצב.
תודה על ההסברים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית