- פותח/ת השרשור
מאז הרצועות כל הסקוואט שלי התפקשש ואני לא מצליח להחזיר אותו לאיך שהייה... 😭גלישה של הברכיים לרוב מעידה על כך שלא שולחים את הברכיים מספיק קדימה בשליש הראשון של התנועה, תבדוק את זה.
זה תיקון מינורי שעוזר המון.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מאז הרצועות כל הסקוואט שלי התפקשש ואני לא מצליח להחזיר אותו לאיך שהייה... 😭גלישה של הברכיים לרוב מעידה על כך שלא שולחים את הברכיים מספיק קדימה בשליש הראשון של התנועה, תבדוק את זה.
זה תיקון מינורי שעוזר המון.
תתעודד בכך שאתה לא היחידי. (לא אני לא מדבר עליי).מאז הרצועות כל הסקוואט שלי התפקשש ואני לא מצליח להחזיר אותו לאיך שהייה... 😭
הגמישות שלי לא השתנתה דווקא השתפרה במעט.תתעודד בכך שאתה לא היחידי. (לא אני לא מדבר עליי).
גם אצל טוהר יש נטייה יותר להישען קדימה לכיוון הברכיים לעומת לשבת אחורה כמו שהוא היה עושה תמיד.
מה שכן, אצל טוהר נראה שהגמישות נדפקה קצת, תבדוק אולי גם אצלך המצב דומה.
שכחת את הספוטינג שנתת לי במתח היוםשבוע 8
נפח
סקוואט 160X5X5 הייה אש!! הסקוואט הייה ממש טוב והטכניקה איתו.
בנץ' 102.5X5X5 PR כתף הציקה בטירוף אבל סגרתי את כל הסטים
חתירות 85X5X5 הייה פסדר
עזר והביתוש...
עחי יש לך בייספס גדול מידישכחת את הספוטינג שנתת לי במתח היום
:(אתם מגעילים אותי.... [סטס יותר אבל.. לפחות לדניאל יש יד 50]
🤡 התאוששותכלום לא מספק אותי.. אף פעם...
למרות שלראות אותך מבצע "חדירות 85..... סבבה" זה לא רע בכלל
חח תודה.שמע המון זמן לא עקבתי אחריך , ראיתי את ההתקדמות המטורפת שהבאת לאחרונה כל הכבוד!! ואז קלטתי שיש עוד 3 עמודים ☝️
כי אני סוחט את השריראתם מגעילים אותי.... [סטס יותר אבל.. לפחות לדניאל יש יד 50]
איך הסקוואט נתקע?חח תודה.
רק הבנץ בהתקדמות מטורפת, הסקוואט קצת נתקע בגלל בעיות טכניות שבעיקרון תיקנתי עכשיו ואת הדדליפט אין טעם להזכיר...
אם לא היו לי בעיות בטכניקה אז הייתי נותן את שניהם לשלשות!😡כי אני סוחט את השריר
וסטס סתם עושה
איך הסקוואט נתקע?
משבוע אחד שבו נתת 182.5 ל-3 לשבוע אחר שנתת 185 ל-1 ואז לשבוע אחר 187 ל-2
התקדמות האטה אבל לא נגמרה .
יש לך דד הרבה יותר נמוך שלי ובכל זאת את מזיין אותי בטוטאל - אז אל תתלונן 😆
גם אני לא מבין...מרגיש פשוט שהמוח אומר לעלות אבל השרירים פשוט לא רוצים להמשיךלא מבין איך לא נתת את השלישית, את החלק הקשה עוד שנייה עברת, חבל.