Resource icon

לוג Hertzel Method

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-29/12/25
yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 22/05/21

Morning BW 90
W9D4:
Last heavy day before the comp which turned into a mock meet.
Warm up.
Bench:
70X2X5
100X3
120X1
130X1
140X1
150X2X1
147.5X1 - wasn't too bad but should have been better. I have a pink eye and a bunch of excuses for why today wasn't perfect but that's boring. I'll just need to not have those on Friday.
DB flys:
20.5X2X6
Chest supported rows:
70X5
85X6
90X6
Curls:
20.5X2X6

קרא את שאר עדכון הלוג...

yanivgoft עדכן/ה את הלוג ״לוג Hertzel Method״:

עדכון לוג: 28/05/21

Mock meet day:
So I tried doing too many things on meet day and by the time I got to warm ups I was exhausted and my head was spinning after every warm up set. Went by the plan but by the time I got to 160 my head was spinning before the attempt and it just wasn't my day.
Did:
Warm up
70x2x5
100x3
120x1
130x1
140x1
First attempt 150
Second and third 160F
Gave it a good fight on the second and the tank was empty by the third attempt. I'm still happy because I know that if I could fight it like that on a bad day I easily have it in me on a good day.

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב שלא הגעת לתחרות של אולג, זה היה מסחרה.
פקודות רק רלוונטים למי שאינו רוסי.
אין פקודה מתי להתחיל בנץ', ראיתי מתחרה ממש יורד כשזה שהוציא לו עדיין מחזיק המוט.
ראיתי כל מוחלט שהספוטרים לקחו את המוט, קיבל לבן אחד.

ה200 ק"ג היה ללא פקודה.

לא מעניין מספיק

טוב שלא הגעת לתחרות של אולג, זה היה מסחרה.
פקודות רק רלוונטים למי שאינו רוסי.
אין פקודה מתי להתחיל בנץ', ראיתי מתחרה ממש יורד כשזה שהוציא לו עדיין מחזיק המוט.
ראיתי כל מוחלט שהספוטרים לקחו את המוט, קיבל לבן אחד.

ה200 ק"ג היה ללא פקודה.
ראיתי את ה200 של קריספין, ביזיון לחלוטין בשיפוט. לצערי ידעתי שזה מה שיקרה, והעיקר אנשים בפייסבוק שותקים ורק מברכים את אולג על עוד תחרות מוצלחת. אנשים מספרים לי שהיה 28 דקות בין כניסות 2 ל3 בבנץ'. זה פלא שאף אחד לא נפצע בגלל שהתקרר בין הכניסות.

ראיתי את ה200 של קריספין, ביזיון לחלוטין בשיפוט. לצערי ידעתי שזה מה שיקרה, והעיקר אנשים בפייסבוק שותקים ורק מברכים את אולג על עוד תחרות מוצלחת. אנשים מספרים לי שהיה 28 דקות בין כניסות 2 ל3 בבנץ'. זה פלא שאף אחד לא נפצע בגלל שהתקרר בין הכניסות.
לא נראה לי שהיה כל כך הרבה זמן בין הבנץ', זה זז באותה קצב שהדדליפט נוער זז, שקרה באותה הזמן בחדר השני.

אבל שפיטה בזיונית לחלוטין, פשוט מצמרר, בדיוק מה שקורה ברוסיה.

וזה מצער, כי הרבה אנשים חזקים הרימו שם משקל מאוד כבד ומכובד, ושמרו על כל החוקים, אבל בעיני זה פשוט כלום, 3 לבנים שם לא שווים כלום.

זה כמו שיא בחדר כושר, זה מגניב, אבל לא שיא רישמי לדעתי.

לא נראה לי שהיה כל כך הרבה זמן בין הבנץ', זה זז באותה קצב שהדדליפט נוער זז, שקרה באותה הזמן בחדר השני.

אבל שפיטה בזיונית לחלוטין, פשוט מצמרר, בדיוק מה שקורה ברוסיה.

וזה מצער, כי הרבה אנשים חזקים הרימו שם משקל מאוד כבד ומכובד, ושמרו על כל החוקים, אבל בעיני זה פשוט כלום, 3 לבנים שם לא שווים כלום.

זה כמו שיא בחדר כושר, זה מגניב, אבל לא שיא רישמי לדעתי.
לא הייתי ברור, לא דיברתי על הבנץ' אונלי. המספר הזה הוא נתון שספציפית אמרו לי על הבנץ' של מקצה C

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית