הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלוריות מסיבים תזונתיים (בחטיף חלבון)

yujinius

משתמש על
17,465
16,827
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
43,460
17,465
16,827
השאלה שלי על חטיף החלבון של קוואסט: כתוב שם שיש 22 גרם פחמימה, מתוכם 17 גרם סיבים תזונתיים. אז אני אמור לחשב את זה כאילו אכלתי 22 גרם או 22-17=5 גרם פחמימה?

אבל מה הקטע של הסיבים התזונתיים שהם לא מתעכלים? אז זה הרי לא נספג בגוף?
את הסיבים התזונתיים מחשבים בקלוריות כמו פחמימה.
פחמימה = 4.
סיב תזונתי = גם 4.
כן נספג או לא נספג - קלוריות הן עדיין קלוריות.

יש 2 סוגים של סיבים תזונתיים, אני לא רוצה לבלבל אותך אבל גם בתווית של מזונות ותוספי תזונה לא כתוב איזה סוג סיבים משתמשים בהם.
אי אפשר לדעת באיזה סוג סיבים תזונתיים הם השתמשו.
מה שכן, אם הם כוללים את זה בתוך הפחמימה, כנראה שזה מסוג הסיבים התזונתיים שכן צריך להכליל ב- Macro בסוף יום.

• פותח/ת השרשור
את הסיבים התזונתיים מחשבים בקלוריות כמו פחמימה.
פחמימה = 4.
סיב תזונתי = גם 4.
כן נספג או לא נספג - קלוריות הן עדיין קלוריות.

יש 2 סוגים של סיבים תזונתיים, אני לא רוצה לבלבל אותך אבל גם בתווית של מזונות ותוספי תזונה לא כתוב איזה סוג סיבים משתמשים בהם.
אי אפשר לדעת באיזה סוג סיבים תזונתיים הם השתמשו.
מה שכן, אם הם כוללים את זה בתוך הפחמימה, כנראה שזה מסוג הסיבים התזונתיים שכן צריך להכליל ב- Macro בסוף יום.
אחלה, תודה

• פותח/ת השרשור
נהוג להחשיב סיבים תזונתיים כ-2 קלוריות לגרם. חלקם מומרים ל-short-chain fatty acids.
בעיקרון הכמות קלוריות הכוללת כתובה שם (במוצר הספציפי לגביו אני שואל), עניין אותי פשוט מבחינת דווקא הכמות פחמימות כמה להחשיב, אבל אני אחשיב באמת מה שכתוב, 22 גרם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית