הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אני והליעב באימון משותף

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אז ככה שנינו בני 16, הנה אימון משותף מהיום ב @PowerHouse

לגבי האימונים עצמם יש פרטים בלוג שלי, עכשיו לגבי הכאפות המאוד דרדלה שלי יש סיפור מאחורי זה:

אני שואל את @Eliavitie אם הוא ירצה נוז טורק או כאפות הוא אומר לא, ואז שאלתי אם רק כאפות והוא אמר שלא והתחנן לחייו אך ממש לבסוף הותיר לי לכפכף אותו.
למרות זאת זה הרגיש לי כמו אונס ושאם אהיה חזק מדי אז הוא יכשל ולכן חזרתי בי במהלך המעשה .

אם אתה כזה גאון טכניקה...תן לו טיפים כמו בן אדם ובלי כל ההערות הציניות והמיותרות שלך

כתבתי שהגיע הזמן ללמוד למשוך נכון. איפה ראית כאן ציניות? אתה בטוח שאתה יודע מה זה ציניות?

הוא יודע בדיוק למה הכוונה. מה אתה רוצה, שאני אבוא לאמן אותו באופן אישי?

הלוואי עלי בגילכם
לא בקטע מיני,רואים אתשוקה שיש לכם למוט
תמשיכו להתאמן ולהתחרות כי זה ליפטר ולא רק מתאמן בליפטינג
פאוורהאוס מקום פצצה
16 זהירות שלא תפגעו ביכולות הגדילה שלכם כמו שקרה לסופטי המסכן
אתם דובוני אכפת לי רק חזקים עם ציור משקולת
תמשיכו למשוך לא רק משקלים אלא בחורות יא תותחים
החלטתי לקחת יוזמה ולרכז את כל ההודעות שלך בשביל כל מי שירצה לקרוא

• פותח/ת השרשור
ואני רואה ילד בן 16 שלא יודע איך להכנס לדדליפט נכון ולא יודע לשלוט בגב שלו. אני רואה ילד בן 16 שאכל קצת יותר מדי סרטים על כמה שהוא הארדקור וחושב שמה שהוא עושה ראוי להערצה ומעבר לכל ביקורת. ולפי איך שהקהילה המגניבה שלכם נראית, כולכם חושבים אותו הדבר.

אחת ההערות המבריקות שראיתי. שקלת קריירה של מאמן? תוכל פשוט להגיד לאנשים פשוט להרים את המוט למעלה וזין על הטכניקה כי צריך קודם שהם יפצעו או יתקעו.

גם למשוך עם גב עגול צריך לדעת. למשוך עם גב עגול זה לא שקול ל"תלוש את המוט מהרצפה ויהיה מה שיהיה", אבל למי אכפת, סה"כ עוד ילד בן 16 שבטוח עשה את כל השיקולים הנכונים ויודע מה הוא עושה.
אני כן יודע למשוך בגב ישר ולשלוט בו וממש לא חסרה לי גמישות תחפש סירטון שלי עושה דדליפט רומני תראה איך אני שומר על סיבוב אגן יופי טופי.

גב ישר מכאיב לי וגם מאוד איטי , גב עגול בשביל הוא מאוד מהיר אפילו המפצל כתב ״מהירות מחשידה ״ וחסר כאבים.
אני מושך ככה הרבה זמן ולא רק שלא נפצעתי - אף פעם לא חוויתי כמעט כאבי גב ואפילו לא דומס (הדבר הכי גרוע שקרה לי הוא כיווצים נוראיים בהמסטרינג ).

וחייב להגיד שלפי הזילזול שלך וההתנהגות שלך זה נראה שאתה פה הילד ולא אני.

לא דיברתי על גמישות. אתה לא יודע לשלוט בגב שלך כשיש משקל כבד שרוצה לעגל אותו. והצורה שאתה עובד בה (הגלגול + תלישת המוט מהרצפה) גם לא תאפשר לך לתקן את זה.

זה ברור שהמשיכה מהרצפה יותר איטית כשאתה מחזיק את הגב וזה ברור שיותר קשה לך. וויתרת על החיזוק שלו בתהליך של משיכה נכונה, ועכשיו הגעת למשקלים כבדים כשהזוקפים לא עשו את כל העבודה בדרך, וככה זה ישאר.

אם להגיד לך שאתה לא יודע למשוך זה זלזול, so be it. אני מזלזל בך.

• פותח/ת השרשור
לא דיברתי על גמישות. אתה לא יודע לשלוט בגב שלך כשיש משקל כבד שרוצה לעגל אותו. והצורה שאתה עובד בה (הגלגול + תלישת המוט מהרצפה) גם לא תאפשר לך לתקן את זה.

זה ברור שהמשיכה מהרצפה יותר איטית כשאתה מחזיק את הגב וזה ברור שיותר קשה לך. וויתרת על החיזוק שלו בתהליך של משיכה נכונה, ועכשיו הגעת למשקלים כבדים כשהזוקפים לא עשו את כל העבודה בדרך, וככה זה ישאר.

לא קשה, דווקא זה הורג נקודה חלשה שלי שזו הנעילה אם אני מושך עם גב ישר - זה פשוט כואב לי בגב תחתון . (אני לא אזרוק מספרים שאני כמעט בטוח שאני יכול למשוך עם גב תחתון כי אני לא מתכוון לנסות אפילו) .

התלישה זה לא משהו שאני עושה בדרך כלל, פשוט זה לא המכון שלי והרצפה הרגישה לי יותר מדי ספוגית (היא לא אבל אני רגיל למשהו אחר כלומר לאקטיב) , אבל היי אתה אלכס המגניב ולמה שתבדוק בכלל בלוג שלי כמו שאמרתי באשכול עצמו - אתה רק מחפש מה להעיר.

אה, אז אתה בעצם יכול למשוך יותר עם גב ישר ופשוט כואב לך בגב התחתון. הבנתי.

הרצפה עקומה אחי.

כתבתי שהגיע הזמן ללמוד למשוך נכון. איפה ראית כאן ציניות? אתה בטוח שאתה יודע מה זה ציניות?

הוא יודע בדיוק למה הכוונה. מה אתה רוצה, שאני אבוא לאמן אותו באופן אישי?[/QUOT

זאת כבר ביקורת מסודרת ואפשר להתייחס אליה ברצינות..תסכים איתי שזה עדיף מ"תלמד למשוך"

• פותח/ת השרשור

הנה סירטון משבוע שעבר (167.5 קילו דרך אגב עדיין לנפח)

איפה אני תולש פה?
אה, אז אתה בעצם יכול למשוך יותר עם גב ישר ופשוט כואב לך בגב התחתון. הבנתי.

הרצפה עקומה אחי.
לא אמרתי שאני יכול למשוך יותר

סביר להניח שלא אשחזר שיאים, אבל אם אקח 3-4 חודש לתרגל משיכה עם גב ישר יכול מאד להיות שהתנועה תהיה יותר נקייה ובלי נקודות חלשות קריטיות כמו שיש לי עכשיו .

זאת כבר ביקורת מסודרת ואפשר להתייחס אליה ברצינות..תסכים איתי שזה עדיף מ"תלמד למשוך"

הוא קיבל במקור ביקורת מסודרת מ aftermath, והתייחס אליה בזלזול, ואני הגבתי לזלזול שלו. כך שהביקורת בהתאם לתגובה.

• פותח/ת השרשור
הוא קיבל במקור ביקורת מסודרת מ aftermath, והתייחס אליה בזלזול, ואני הגבתי לזלזול שלו. כך שהביקורת בהתאם לתגובה.
אולי כי זו לא הפעם הראשונה והפעם השנייה והשלישית שאני מנהל את הדיון הזה, סך הכל העלתי לפרסם הישג מסוים (בשבילי זה הישג) ולא בדיקת טכניקה .

איפה ביקשתי פה בדיקת טכניקה?

אני משכתי ככה עוד כשיכולתי להיכנס בעד 67.5 ואחרי זה ניסיתי לתקן תקופה ובסוף החלטתי להמשיך למשוך ככה...

ובסוף עשיתי טקסס לדדליפט ככה, אני עושה עכשיו כל שבוע נפח בדדליפט ועוד וריאציות של דדליפט ותרגילי גב שבבירור ״מעמיסים על הגב״ לא פצוע ולא נעליים ההפך מרגיש בריא וחזק מתמיד. , איפה בדיוק הפציעה שאני מכוון אליה?

אולי כי זו לא הפעם הראשונה והפעם השנייה והשלישית שאני מנהל את הדיון הזה, סך הכל העלתי לפרסם הישג מסוים (בשבילי זה הישג) ולא בדיקת טכניקה .

איפה ביקשתי פה בדיקת טכניקה?

אני משכתי ככה עוד כשיכולתי להיכנס בעד 67.5 ואחרי זה ניסיתי לתקן תקופה ובסוף החלטתי להמשיך למשוך ככה...

ובסוף עשיתי טקסס לדדליפט ככה, אני עושה עכשיו כל שבוע נפח בדדליפט ועוד וריאציות של דדליפט ותרגילי גב שבבירור ״מעמיסים על הגב״ לא פצוע ולא נעליים ההפך מרגיש בריא וחזק מתמיד. , איפה בדיוק הפציעה שאני מכוון אליה?

זה לא משנה מה ביקשת ומה לא. אני מבין שהעלת סרטון לפורום כדי לקבל טפיחה על השכם, אבל זה לא אומר שכולם כאן חייבים לך את זה ומנועים מלהעביר ביקורת רק כי לא ביקשת אותה. אתה עובד קשה - אני אתן לך את זה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לבקר אותך.

יכול להיות שתפצע ויכול להיות שלא, זה לא העניין. העניין הוא שאין שום סיבה בעולם שילד בן 16 ימשוך בצורה הזאת, ואף מאמן סביר לא היה מרשה את זה. אתה לא פאוורליפטר מקצועי, אתה לא מרוויח מזה כסף, זו לא הקריירה שלך וזה כנראה לא העתיד שלך. וגם אם אתה כן בונה על עתיד בתחום, זה לא כל כך חכם לעשות את מה שאתה עושה.

זה לא משנה מה ביקשת ומה לא. אני מבין שהעלת סרטון לפורום כדי לקבל טפיחה על השכם, אבל זה לא אומר שכולם כאן חייבים לך את זה ומנועים מלהעביר ביקורת רק כי לא ביקשת אותה. אתה עובד קשה - אני אתן לך את זה, אבל זה לא אומר שאי אפשר לבקר אותך.

יכול להיות שתפצע ויכול להיות שלא, זה לא העניין. העניין הוא שאין שום סיבה בעולם שילד בן 16 ימשוך בצורה הזאת, ואף מאמן סביר לא היה מרשה את זה. אתה לא פאוורליפטר מקצועי, אתה לא מרוויח מזה כסף, זו לא הקריירה שלך וזה כנראה לא העתיד שלך. וגם אם אתה כן בונה על עתיד בתחום, זה לא כל כך חכם לעשות את מה שאתה עושה.
לא הבנתי למה להציק לו לגבי הטכניקה שהוא לא ביקש ביקורת עליה?

אני גם לא רואה בעיה בדדליפט בכלל, יש הרבה שעושים את זה, קוקלייב הוא גם דוגמה יפה לזה, תמשיך ככה יפה לראות מישהוא שעובד בכאלה נפחים ומתקדם בקצב מהיר...אני כן מסכים עם אופיר שבחתירה לדעתי לא מצאתי אותו יעיל מספיק...אבל אפשר גם חתירה בדמבל אבל לא קריטי...נשמח לראות אותך עוד בא הרבה לפאוורהאוס.

לגבי הגלגול מוט - הרבה מאוד ליפטרים ברמה עולמית מושכים ככה. אם זה מעניין מישהו אשמח להסביר מה היתרון של זה.
לגבי גב לא פלס מהסט אפ - הרבה מאוד ליפטרים ברמה עולמים מושכים ככה.

בשורה התחתונה די מצחיק שמי שיצא עליו כאן מושך פחות ממנו, לא התחרה מעולם ומבלבל את הביצים על דברים שהוא קרא בפורום ומעולם לא ביצע.

לגבי הגלגול מוט - הרבה מאוד ליפטרים ברמה עולמית מושכים ככה. אם זה מעניין מישהו אשמח להסביר מה היתרון של זה.

בשורה התחתונה די מצחיק שמי שיצא עליו כאן מושך פחות ממנו, לא התחרה מעולם ומבלבל את הביצים על דברים שהוא קרא בפורום ומעולם לא ביצע.
אותי מעניין הגלגול של המוט, אם זה באמת עוזר אולי אני אתחיל להוסיף את זה.

תודה מראש על ההסבר 😃

אני אשמח, חןץ מזה שאני יטדע שזה נותן מומנטום אני לא יודע הרבה. והאם זה חוקי בתחרויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית