עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מצטער שאני תופס טרמפ על האשכול....כן, אפשר לשלב.
יכול לתרום? תלוי למה. מה המטרות שלך? למה אתה רוצה לעשות ספרינטים וריצות?
סתם לדוגמה: נגיד שהאימונים של טקסס בראשון-שלישי-חמישי, אפשר בכיף לעשות ריצה ארוכה ביום ראשון ושלישי אחרי אימון הכוח, ואימון ספרינטים ביום שישי. פשוט צריך לאכול יותר כדי לעזור לגוף להתאושש. אפשר גם לעשות יותר מזה, הכל תלוי בכמה אתה אוכל, ישן ובכושר.מצטער שאני תופס טרמפ על האשכול....
אצלי זה חובה לבגרות ושיעורי ספורט.. מה עושים?
אז תסביר את זה שאני עובד ככה תקופה ארוכה ומתקדם.אי אפשר לעשות ספרינטים חריצות בטקסס נקודה.
לא תתקדם בתוכנית אתה תיהייה צריך את ההתאוששות הזאת.
אני בן 21. אורך עונת פוטבול כ4-5 חודשים, אימונים בשוטף יש כ8-9 חודשים בשנה.בן כמה אתה?
מה אורך עונת הפוטבול אצלך?
מה הוא אורך החיים שלך שאתה מצליח "להחזיר" את כל הקלוריות שלך ולאכול כמו שצריך? מהי תדירות העליה במשקלים שלך? כניראה שחיי היום יום שלך מאוד פנויים בשביל להתאמן ולאכול מספיק לאורך היום שלך סובב סביב זה, אני מכיר את דניאל אישית, לילד בן 16 שהתחיל עד לא מזמן ליפטינג, זה לא האופטימלי ביותר, אתה שכחת שאתה ספורטאי שרגיל לעומסים האלה והוא כבר תקופה ארוכה עסוק רק בליפטינג, כשאתה משלב ספרינטים אתה כבר רגיל לזה, אתה מסוגל להתמודד, מי אמר שזה נכון לו כרגע? בשביל מקסימום התקדמות ועליה שבועית ממש לא. דבר נוסף, פליאומטרי ידוע בכך שהוא לא נורא להתאוששות אבל לא דובר פה על פליאומטרי...