שלום, אני רציתי לשאול כמה דברים רק כדי שיהיה לי ברור (אני קורא את המאמר בקילוגרם על התכנית).
אז.. התחלתי לחזור להתאמן אחרי כמה חודשים (לפני זה לא הייתי רציני ממש) ואני כבר בערך חודש וחצי במכון. התכנית שאני כרגע עושה היא תכנית FBW רק של המורכבים הבסיסיים ומידי פעם ידיים..
אני עושה את הFBW הזו רק כדי לתרגל טכניקה (דדליפט, סקוואט והשאר).
רציתי להיות בטוח כי ראיתי כמה דברים בקילוגרם - יש SS ויש PPST .
הבנתי שSS זה עם הפוואר קלין שאותו אני לא רוצה לבצע (כי אני לא שולט בדדליפט וגם אני מעדיף לא לעשות את התרגיל הזה בלי מישהו שמבין ויוכל להדריך אותי). והPPST זה אותו דבר רק עם שינוי קטן בסדר התרגילים ואין קלין אלא יש מתח (אני לא טועה נכון?)
אז בכללי אני צריך לעשות כמו בPPST:
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
או כמו בSS (שהדדליפט ביום של הבנץ' ואז במקום פווארקלין ביום B אני עושה מתח?)
וד"א, לגבי קלוריות, זה בסדר שאני אוכל כרגיל ואז כשיתחיל להיות קשה אני פשוט אוסיף עוד קלוריות? וככה אתקדם?
תודה רבה ויום נעים!
אז.. התחלתי לחזור להתאמן אחרי כמה חודשים (לפני זה לא הייתי רציני ממש) ואני כבר בערך חודש וחצי במכון. התכנית שאני כרגע עושה היא תכנית FBW רק של המורכבים הבסיסיים ומידי פעם ידיים..
אני עושה את הFBW הזו רק כדי לתרגל טכניקה (דדליפט, סקוואט והשאר).
רציתי להיות בטוח כי ראיתי כמה דברים בקילוגרם - יש SS ויש PPST .
הבנתי שSS זה עם הפוואר קלין שאותו אני לא רוצה לבצע (כי אני לא שולט בדדליפט וגם אני מעדיף לא לעשות את התרגיל הזה בלי מישהו שמבין ויוכל להדריך אותי). והPPST זה אותו דבר רק עם שינוי קטן בסדר התרגילים ואין קלין אלא יש מתח (אני לא טועה נכון?)
אז בכללי אני צריך לעשות כמו בPPST:
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
או כמו בSS (שהדדליפט ביום של הבנץ' ואז במקום פווארקלין ביום B אני עושה מתח?)
וד"א, לגבי קלוריות, זה בסדר שאני אוכל כרגיל ואז כשיתחיל להיות קשה אני פשוט אוסיף עוד קלוריות? וככה אתקדם?
תודה רבה ויום נעים!