הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החלפת המתח בGVT ושיפור המתח ודיאטת פליאו

• פותח/ת השרשור YoTal2
  • פורסם בתאריך

YoTal2

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
ספייס באר שבע
אני רוצה להתחיל בתוכנית האימונים-GVT אז יש לי 3 שאלות עיקריות:
1- אפשר להתאמן בא אם אני בדיאטת פליאו(עוד לא התחלתי אבל מעוניין ואני קורא על זה מדריכים)?
2- אני לא מצליח לעשות 10 מתח בסט אחד אז ב10 סטים אני לא אוכל אז יש תרגיל אחר שאפשר להחליף במקומו ויעשה את אותה העבודה כמו המתח?
3- איך אני יכול לשפר את המתח שלי?
4- את המתח אני יכול לעשות עם עזרה או שזה לא ייתן לי הרבה?
חג שמח לכולם ושנה טובה 😃

אני רוצה להתחיל בתוכנית האימונים-GVT אז יש לי 3 שאלות עיקריות:
1- אפשר להתאמן בא אם אני בדיאטת פליאו(עוד לא התחלתי אבל מעוניין ואני קורא על זה מדריכים)?
2- אני לא מצליח לעשות 10 מתח בסט אחד אז ב10 סטים אני לא אוכל אז יש תרגיל אחר שאפשר להחליף במקומו ויעשה את אותה העבודה כמו המתח?
3- איך אני יכול לשפר את המתח שלי?
4- את המתח אני יכול לעשות עם עזרה או שזה לא ייתן לי הרבה?
חג שמח לכולם ושנה טובה 😃
אני אענה לך בקשר למתח בשביל להשתפר במתח אתה צריך לקחת כיסא לעלות עליו לשים את הסנטר על המתח ואז להתלות על המתח ולאט לאט לרדת.ככה אתה צריך לעשות 3 סטים 8 חזרות כל סט ואחרי כמה שבועות המתח שלך ישתפר.בדרך כלל הירידה תנוע בין 2-4 שניות והיא צריכה להיות לאט לאט.

אתה יכול לתת גם 10 סטים של מתח עם מקסימום חזרות שתוכל זה עניין שלך.

אם אתה רוצה לשפר את המתח תעשה פשוט מתח , לא מבין מה הרדיפה אחרי GVT שיש כל כך הרבה תוכניות אחרות

נתעלם כרגע מהשאלות שלך בתוכן האשכול.
למה אתה עושה GVT? מה רקע האימונים שלך? מה הנתונים שלך?

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על העזרה
נתעלם כרגע מהשאלות שלך בתוכן האשכול.
למה אתה עושה GVT? מה רקע האימונים שלך? מה הנתונים שלך?
ואני רוצה לעשות את התכונית הזאת כי הבנתי שהיא מאתגרות וטובה ואני שנה מתאמן והנתונים שלי כלומר המשקלים?

תודה לכולם על העזרה

ואני רוצה לעשות את התכונית הזאת כי הבנתי שהיא מאתגרות וטובה ואני שנה מתאמן והנתונים שלי כלומר המשקלים?
נתונים - גיל, גובה ומשקל.
זה נחמד שאתה מתאמן שנה, אבל מה עשית? לאן הגעת?
במונחים של היום גם הליכה על הליכון נחשבת "אימון" בקרב האדם הממוצע ולכן יש צורך לפרט יותר.
GVT היא לא עוד סתם תכנית שמתקתקים אותה סתם ככה במכון וככל הנראה כרגע היא לא מתאימה לך. זו תכנית מאוד קשה עם ווליום גבוה במיוחד ולא פשוט להתמודד איתה.
אשמח אם תפרט יותר בקשר למה שאמרתי ומשם כבר אוכל לעזור ולהכווין אותך יותר.

• פותח/ת השרשור
נתונים - גיל, גובה ומשקל.
זה נחמד שאתה מתאמן שנה, אבל מה עשית? לאן הגעת?
במונחים של היום גם הליכה על הליכון נחשבת "אימון" בקרב האדם הממוצע ולכן יש צורך לפרט יותר.
GVT היא לא עוד סתם תכנית שמתקתקים אותה סתם ככה במכון וככל הנראה כרגע היא לא מתאימה לך. זו תכנית מאוד קשה עם ווליום גבוה במיוחד ולא פשוט להתמודד איתה.
אשמח אם תפרט יותר בקשר למה שאמרתי ומשם כבר אוכל לעזור ולהכווין אותך יותר.

גבר אם אתה שנה מתאמן ולא עולה 10 מתח אז תתחיל לשקול אולי לעשות תוכנית כח בסיסית

זה בגלל שלא התאמנתי הכי נכון שנה ראשונה שאני מתאמן...
4 חודשים הייתי רק עם מכונות כי לא הבנתי ואז חודשיים עם תוכנית אימונים רגילה(כל זה היה חיטוב הייתי ממש שמן)
ואז עשיתי 3 חודשים בערך SS ואז מסה חודשיים חיטוב חודשיים כמו מפגר אז זה לא שיפר אותי הרבה במתח הכי הרבה שעשיתי זה 6
והנתונים שלי זה 1.80 משקל 85 גיל 18 עוד חודשיים 19.

• פותח/ת השרשור
הGVT עדיין לא מתאימה לך.
לאיזה משקלים הגעת?
אז מה אתה ממליץ לי שיהיה תוכנית טובה למסה עם הרבה נפח ועצימות?
והמשקלים נמוכים.
סקווט-78X5
בנץ פרס- 52.5X5 אפילו 57.5 לא זוכר
פרס 42.5X5
דדליפט-90X3 בקושי אני יכול להשלים את הסט ל5
קלין זה תרגיל שקשה לי מההתחלה אז אני מתרגל טכניקה אז אין משקל
BOR במקום הקלין- 45X5

אז מה אתה ממליץ לי שיהיה תוכנית טובה למסה עם הרבה נפח ועצימות?
והמשקלים נמוכים.
סקווט-78X5
בנץ פרס- 52.5X5 אפילו 57.5 לא זוכר
פרס 42.5X5
דדליפט-90X3 בקושי אני יכול להשלים את הסט ל5
קלין זה תרגיל שקשה לי מההתחלה אז אני מתרגל טכניקה אז אין משקל
BOR במקום הקלין- 45X5
עם משקלים כאלה ועבר לא מספק מבחינת תכניות אימון אין לך מה לחפש בGVT. בתכנית עצמה אתה אמור לעבוד עם 60% מהRM1 שלך במורכבים, מה שאצלך לא גבוה במיוחד(המשקלים הנוכחים שלך לחזרות הם פחות או יותר המשקלים שעובדים איתם בתכנית ל10X10).
אני למשל התחלתי עם 50 בנץ', 32.5 פרס, 77.5 סקווט ו85 דדליפט, כולם היו 60% מהRM1 שלי פחות או יותר.
כמו שאתה רואה המשקלים שהתחלתי לעבוד איתם הם המשקלים הנוכחים שלך לחזרות.
אם כבר עברת תקופה של 3 חודשיים SS, הגיע הזמן שתעבור לAB.
AB היא תכנית מצוינת. אתה תתקדם בה יופי ותצבור בשר(בהתאם לתזונה) עלייך ומשקל על המוט. כשתמצא את הAB תוכל לעבור לGVT שאז כבר תקופת התאוששות שלך משתנה והמשקלים שלך יעלו.
נראה שמשום מה היית קצת פזיז לעבוד עם הGVT, אבל הקדמת את המאוחר. מה שחשוב שתאכל נכון, תתאמן נכון, תישן מספיק והתוצאות יגיעו בהתאם.
שיהיה בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
עם משקלים כאלה ועבר לא מספק מבחינת תכניות אימון אין לך מה לחפש בGVT. בתכנית עצמה אתה אמור לעבוד עם 60% מהRM1 שלך במורכבים, מה שאצלך לא גבוה במיוחד(המשקלים הנוכחים שלך לחזרות הם פחות או יותר המשקלים שעובדים איתם בתכנית ל10X10).
אני למשל התחלתי עם 50 בנץ', 32.5 פרס, 77.5 סקווט ו85 דדליפט, כולם היו 60% מהRM1 שלי פחות או יותר.
כמו שאתה רואה המשקלים שהתחלתי לעבוד איתם הם המשקלים הנוכחים שלך לחזרות.
אם כבר עברת תקופה של 3 חודשיים SS, הגיע הזמן שתעבור לAB.
AB היא תכנית מצוינת. אתה תתקדם בה יופי ותצבור בשר(בהתאם לתזונה) עלייך ומשקל על המוט. כשתמצא את הAB תוכל לעבור לGVT שאז כבר תקופת התאוששות שלך משתנה והמשקלים שלך יעלו.
נראה שמשום מה היית קצת פזיז לעבוד עם הGVT, אבל הקדמת את המאוחר. מה שחשוב שתאכל נכון, תתאמן נכון, תישן מספיק והתוצאות יגיעו בהתאם.
שיהיה בהצלחה.
ת'אמת אני חושב שלא כל כך מיציתי את ה-SS אני עדיין חושב שאני יכול לעלות את המשקלים...
והתזונה אני מנסה כמה שיותר לאכול ויש לך תוכנית טובה ל-AB?

כשמקודם רשמתי - "אם כבר עברת תקופה של 3 חודשים בSS, הגיע הזמן שתעבור לAB".
אני רגע רוצה לחזור בי כי לא היית מספיק ברור.
זה שבעיקרון עברת 3 חודשיים בSS זה נחמד, אבל יכולת למצות את התכנית טוב יותר ולהגיע למשקלים גבוהים יותר.
לי אין ניסיון אישי עם SS, אבל לדעתי לא תוכל להתקדם יותר מידי בתכנית. אך יחד עם זאת, אל תיקח את מה שאני אומר כהמלצה בטוחה, יכול להיות שאני טועה.
תנסה, אין לך מה להפסיד. אם בסופו של דבר אתה מוותר על הSS תעבור לAB.
אם אתה ממשיך בSS, תעבור בסופה לAB.
(תיקח את הAB מהפורטל תכניות).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית