נק' מוניטין:
10,850
- 8,677
- 1,546
להלן הבנצ'
חשוב לי הערות על טכניקה (יש צעקה בהתחלה זהירות)
גמר חתימה טובה!
חשוב לי הערות על טכניקה (יש צעקה בהתחלה זהירות)
גמר חתימה טובה!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח זה מצחיק שאתה הסיבה העיקרית שהתחלתי אימוני כוח ואין לך מושג אפילו.הריבים שלך בישראלבאדי גרמו לי להתעניין.מסתבר שיצא מזה משהוטנק של כוח
דיברתי כבר עם איריס לגבי כיווץ והיא נתנה לי הערה מעניינת לגבי זה שאני רחוק מהמוט ולכן הכיווץ נאבד כשהספוטר מוציא לי.אני אומנם רחוק ממך בכוח אבל דווקא חושב שיש לי הרבה נסיון וטכניקה טובה בבנץ' ויש לי מה להוסיף-
כמו שאמרו נראה שאפשר לשפר את הקשת אבל יותר חשוב - את הכיווץ באופן כללי, נראה כאילו הפלג גוף תחתון לא מכווץ בכלל, תראה את הטכניקה של שי זומר (שום כלום) הוא מצליח להקשית ולכווץ עם עקבים למטה. אני אישית מעדיף ללחוץ על קצות אצבעות כדי להגיע לקשת יותר גדולה.
הלג דרייב טוב מאוד.
הייתי ממליץ לנסות למשוך את השכמות אחורה קצת, כלומר להצמיד (אתה כבר עושה) ולהקשית החל מהחזה עליון, קצת קשה להסביר במילים אבל אני מקווה שאולי בערך הבנת. אני אנסה לצלם היום סט שלי ולהדגים.
לגבי מה שאנשים אמרו כאן קשר בין כוח לטכניקה... הבנצ'ר הכי חזק באוסטרליה כיום לוחץ עם טכניקה הכי בילדרית שיש... כוח נטו. הייתי מנסה לקחת את הרגליים יותר אחורה ואת הישבן יותר לכיוון הגב, או את השכמות לכיוון הישבן איך שלא תבחר.
דבר ראשון מוניטין על משקל כזה ! עכשו בוא נדבר. 😃
תראה , קשה מזווית אחת לתת הערות לאדם מנוסה כמוך שדוחק כזה משקל.
ממה שהצלחתי לשים לב (לדעתי) הנשימה שלך לא נכונה או לא קיימת בן חזרה לחזרה, כלומר שהמוט למעלה מוציאים ולוקחים שוב אוויר אחרי נעילה.
דבר שני כול הגוף שלך זז קדימה שהמוט יורד לחזה , שזה אומר שאין כייווץ שרירים בכול הגוף בזמן התרגיל.
אם אתה רוצה עוד הערות לטוב או רע תנסה לתת זווי מקדימה יותר שנראה איך המוט יורד על החזה וכאלה.
צום קל:food-and-drink005-88:
איבדתי אותך כאן 😳חחחחחח רק שבנקוביץ לא ירשום עלי סטאטוס
לא נוח לי.אולי אתחיל להשתמש.אני ממש מתבלט דווקא כרגע אחרי המון זמן בלי...מה הדעות בנושא ? במידה וזה יבלע אפתח פוסט בנושא (יש לי חגורה מיוחדת לבנצ)משקל מפלצתי , ראיתי אנשים עם חצי מהמשקל הזה משתמשים בחגורה לבנץ' , יש סיבה לזה שהם כן ואתה לא ? קשור לשרירי בטן או משהו ?
חחח נו זה שמפרסמת את הסטטוס שלו בקבוצה שלך..חשבתי אתה תבין.זה רץ אצלנו בחבר'האיבדתי אותך כאן 😳
את האמת יש סיכוי גדול שאשים אותה בשלישיה הבאה.יש לא מעט אנשים שלוחצים בלי חגורה, זה ממש לא חובה, כאן אפילו רוב החזקים לוחצים בלי.
ואני גם מצטרף להמלצה של איריס בהחלט.
חחחחחחחחחח כאילו שהייתי אמור לזכור את היצור הזה לבדלא נוח לי.אולי אתחיל להשתמש.אני ממש מתבלט דווקא כרגע אחרי המון זמן בלי...מה הדעות בנושא ? במידה וזה יבלע אפתח פוסט בנושא (יש לי חגורה מיוחדת לבנצ)
חחח נו זה שמפרסמת את הסטטוס שלו בקבוצה שלך..חשבתי אתה תבין.זה רץ אצלנו בחבר'ה
אנוכי עדיין פעילכשהיה פעיל בדף... חחח
😱😱🙄🙄🤦♂️🤦♂️🙌🙌👑👑תודה רבה רבה לכולם..לא חשבתי שהםוסט יגרור כזו תמיכה.
הכתף מרגישה הרבה יותר טוב למי שמעוניין לדעת..אצא עוד מעט לאימונון קטן של תרגילי עשר ו מסובבי כתף...וויתרתי השבוע על מיליטרי
אני גם הפסקתי לאחר תקופה קצרה בגלל חוסר נוחות שגורם לי לחוסר ריכוז, אבל אנשים שכן מצליחים להתרכז בהרמה עם חגורה, אני חושב שכדאי.לא נוח לי
מצחיק,בדיוק מאותה סיבה הפסקנואני גם הפסקתי לאחר תקופה קצרה בגלל חוסר נוחות שגורם לי לחוסר ריכוז, אבל אנשים שכן מצליחים להתרכז בהרמה עם חגורה, אני חושב שכדאי.