הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

וואי וואי איזה קשקוש. אתה יודע כמה מאגרי אנרגיה יש מעבר לאוכל?
אתה יודע כמה משתנים יש?
אתה יודע כמה RMR משתנה?
אל תנסה להכניס פיזיקה פשוטה לגוף. זה פשוט לא יילך לך.
ואם אתה באמת מעונין, לא תאמין כמה מיתוסי פיזיקה נשברים בגוף.
קח את הדם לדוגמה. לא תמצא בכל העולם נוזל שמכיל כל כך הרבה תאים שהוא כל כך לא צמיג.
פיזיקה לא תופסת בגוף. בגוף יש ביופיזיקה- שזה קורס שאני לא ממליץ לך לקחת 😃

כן, בפרט מכניקה לא תופסת בגוף. בגוף יש ביו-מכניקה 😳

מצחיק לגמרי, התקן של קרטינין לא מגיע עד 1.20, אלא עד 1.30 בקופ"ח מאוחדת.
גם לי יצא 1.26 לפני חודש (ואצלי זה תקין כי כאמור התקן הוא עד 1.30 אצלנו), אני לא חושב שיש לך מה לדאוג.
אני גם במאוחדת:98sf:

וואי וואי איזה קשקוש. אתה יודע כמה מאגרי אנרגיה יש מעבר לאוכל?
אתה יודע כמה משתנים יש?
אתה יודע כמה RMR משתנה?
אל תנסה להכניס פיזיקה פשוטה לגוף. זה פשוט לא יילך לך.
ואם אתה באמת מעונין, לא תאמין כמה מיתוסי פיזיקה נשברים בגוף.
קח את הדם לדוגמה. לא תמצא בכל העולם נוזל שמכיל כל כך הרבה תאים שהוא כל כך לא צמיג.
פיזיקה לא תופסת בגוף. בגוף יש ביופיזיקה- שזה קורס שאני לא ממליץ לך לקחת 😃
נכון, זה ידוע שבגוף כללי הפיזיקה לא עובדים בגוף האדם. כל מה שמתרחש אצלנו הוא קסם, פלא הבריאה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
באתם להפריע גם בפורום הזה עכשיו?

באתם להפריע גם בפורום הזה עכשיו?

הם באו להראות לך רק כמה מטופש מה שכתבת , חוקי הפיזיקה חלים בכל מקום .
והדוגמא של הדם שנתת היא מאוד לא חכמה כי צמיגות הוא נושא די מסובך בתרמודינמיקה ומושפע מעוד הרבה גורמים חוץ מריכוז .

בכל מקרה חוק אצבע לעתיד , ככל שבמקצוע יש פחות מתמטיקה (נוסחאות בשבילך ) ככה הוא יותר שקרי .

והדוגמא של הדם שנתת היא מאוד לא חכמה כי צמיגות הוא נושא די מסובך בתרמודינמיקה ומושפע מעוד הרבה גורמים חוץ מריכוז .

בכל מקרה חוק אצבע לעתיד , ככל שבמקצוע יש פחות מתמטיקה (נוסחאות בשבילך ) ככה הוא יותר שקרי .

אז המקצוע לשון זה שקר?

ידעתי

מה אתה אומר! וההשכלה שלך היא?
אולי תלמד אותנו מה הסיבה לחוסר צמיגות של הדם? (אם באמת היית יודע, היית מבין שיש לכך תשובה אחת והיא לא קשורה למשהו שאי פעם למדת בתרמודינמיקה)
ויש לך מושג כמה נוסחאות יש בביופיזיקה?
מעניין אותי מאיפה כולכם חכמים כל כך גדולים? מלעשות סקוואטים? מישהו מכם בחיים שלו למד/פתח ספר ביופיזיקה או בכלל יודע מה זה?

אני לא עוד ילד בן 16 שזורק פה דברים בלי לחשוב. אתם תפסתם את המקום של הילד במקרה הזה.
אם כל מה שאתם יודעים זה לעשות דדליפט תתרכזו בזה. זה שיש לכם מנהל תחת השם וכמה כוכבים לא נותן לכם חצי מושג בביופיזיקה/פיזיולוגיה. וזה רק מראה לך כמה מטופש מה שאתה כתבת.
אם אתה מחפש נוסחאות בביופיזיקה רק תגיד.

נערך לאחרונה:
אולי תלמד אותנו מה הסיבה לחוסר צמיגות של הדם? (אם באמת היית יודע, היית מבין שיש לכך תשובה אחת והיא לא קשורה למשהו שאי פעם למדת בתרמודינמיקה)
מעניין אותי מאיפה כולכם חכמים כל כך גדולים? מלעשות סקוואטים? מישהו מכם בחיים שלו למד/פתח ספר ביופיזיקה או בכלל יודע מה זה?

אני לא עוד ילד בן 16 שזורק פה דברים בלי לחשוב. אתם תפסתם את המקום של הילד במקרה הזה.
אם כל מה שאתם יודעים זה לעשות דדליפט תתרכזו בזה. זה שיש לכם מנהל תחת השם וכמה כוכבים לא נותן לכם חצי מושג בביופיזיקה/פיזיולוגיה. וזה רק מראה לך כמה מטופש מה שאתה כתבת.
אם אתה מחפש נוסחאות בביופיזיקה רק תגיד.

Biophysics is that branch of knowledge that applies the principles of physics and chemistry and the methods of mathematical analysis and computer modeling to understand how biological systems work

כן, אתה צודק. חוקי פיזיקה לא תופסים בגוף האדם.

אולי תלמד אותנו מה הסיבה לחוסר צמיגות של הדם?

על ביו פיזיקה מסתמכת ?
איזה קורסים בתרמודינמיקה עשית ? עשית קורס בדינמיקה של נוזלים וגזים ?
עשית קורס במשוואת דיפרנציאליות , או במשוואות דיפרצניאליות חלקיות ?

בקשר לחישוב זרימה של נוזלים זה נושא מאוד סבוך (גזים הרבה יותר פשוט ) אני יכול לחשב עם הרבה קירובים , אבל ככל שהחומר יותר הטרוגני זה מסתבך אפילו עוד יותר .
ועדיין אין בחיים קסם הכל מבוסס על פיזיקה .

אגב :
איפה אתה לומד ?
אולי מישהוא מאיתנו מתרגל אותך .

אני עדיין מחכה לתשובה הפיזיקלית ללמה הדם הוא לא צמיג כפי שהוא "אמור" להיות לפי חוקי פיזיקה ותרמודינמיקה.
איזה משוואת ביופיזיקאיות אתה ראית בחיים שלך?
והתשובה היא כן לכל השאלות קורסים שלך.
ועכשיו השאלה הגדולה, מה אתם למדתם?

---------- התגובה התווספה ב 13:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:14 ----------

כן, אתה צודק. חוקי פיזיקה לא תופסים בגוף האדם.
לא אמרתי שהם לא תופסים. אבל יש הרבה דברים מיוחדים ויוצאי דופן. דברים שבהם הגוף "מתגבר" על חוקי הפיזיקה הפשוטים.
ואני מחכה לשמוע מה הידע שלך בתחום גם

---------- התגובה התווספה ב 13:17 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:15 ----------

על ביו פיזיקה מסתמכת ?
איזה קורסים בתרמודינמיקה עשית ? עשית קורס בדינמיקה של נוזלים וגזים ?
עשית קורס במשוואת דיפרנציאליות , או במשוואות דיפרצניאליות חלקיות ?

בקשר לחישוב זרימה של נוזלים זה נושא מאוד סבוך (גזים הרבה יותר פשוט ) אני יכול לחשב עם הרבה קירובים , אבל ככל שהחומר יותר הטרוגני זה מסתבך אפילו עוד יותר .
ועדיין אין בחיים קסם הכל מבוסס על פיזיקה .

אגב :
איפה אתה לומד ?
אולי מישהוא מאיתנו מתרגל אותך .
תל אביב. ובנתיים רק מישהו אחד עונה פה על שאלות. אתה מפחד להגיד מה למדת ומה הידע שלך?

תן לי לנחש ניחוש פרוע. מדעים מדויקים פרופר.

נערך לאחרונה:
אני עדיין מחכה לתשובה הפיזיקלית ללמה הדם הוא לא צמיג כפי שהוא "אמור" להיות לפי חוקי פיזיקה ותרמודינמיקה.

מה אתה מקשקש , אתה לומד ביולוגיה .
לא למדת אף אחד מהקורסים הללו , אתה בקושי יכול לעשות פעולות של חיבור וחיסור בלי להתבלבל .

http://www.cvphysiology.com/Hemodynamics/H011.htm
תהנה , אבל עדיין לא הבנתי מה אתה טוען ?
שהצמיגות של הדם נובעת בגלל , קסם , אלוהים או מה ?

איזה משוואת ביופיזיקאיות אתה ראית בחיים שלך?

---------- התגובה התווספה ב 13:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:14 ----------

לא אמרתי שהם לא תופסים. אבל יש הרבה דברים מיוחדים ויוצאי דופן. דברים שבהם הגוף "מתגבר" על חוקי הפיזיקה הפשוטים.
ואני מחכה לשמוע מה הידע שלך בתחום גם

נתחיל בזה שתראה לנו את החישובים של מה "אמורה" להיות הצמיגות של נוזל הדם.

מה אתה מקשקש , אתה לומד ביולוגיה .
לא למדת אף אחד מהקורסים הללו , אתה בקושי יכול לעשות פעולות של חיבור וחיסור בלי להתבלבל .

http://www.cvphysiology.com/Hemodynamics/H011.htm
תהנה , אבל עדיין לא הבנתי מה אתה טוען ?
שהצמיגות של הדם נובעת בגלל , קסם , אלוהים או מה ?
אני לא לומד ביולוגיה. אני לומד מדעי הרפואה.
עשיתי את הקורסים הנל.
וקשה לך לענות לשאלות? בנתיים אתה זה שמתחמק פה. וכל מה שעושה זה לזלזל (גבר!!)
אני עדיין מחכה לשמוע מה אתה ומה למדת.
אין קסמים בשום מקום

---------- התגובה התווספה ב 13:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:25 ----------

נתחיל בזה שתראה לנו את החישובים של מה "אמורה" להיות הצמיגות של נוזל הדם.
נתחיל בזה שאתה תענה גם על שאלות.
אני לא עובד אצלך

עשיתי את הקורסים הנל.
אין קסמים בשום מקום

---------- התגובה התווספה ב 13:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:25 ----------

אני לא עובד אצלך

הבנתי איך זה עובד. אתה בא וטוען טענה, ואני צריך להוכיח שאתה טועה. burden of proof.

לא. זה עובד שאתה כל יכול וכל יודע. כולם עובדים אצלך ואתה לעולם לא עונה על שאלה.
מעולם לא כתבתי משהו בפורום ולא הוכחתי אותו. אבל אתה יודע מה? אתה תהיה הראשון שזה לא יקרה אצלו.
אף אחד לא עובד אצלך ואתה לא יודע הכל. ואני מניח שאם היית כל כך חכם לפחות היית עונה על משהו במקום לזלזל. בהצלחה בדדליפט

עשיתי את הקורסים הנל.
אין קסמים בשום מקום

אני לא עובד אצלך

אתה טוען שדם אמור להיות יותר צמיג , תביא לי הוכחה לכך ואני אנסה לענות .
קשה לענות לטענה שלא מבוססת , כלומר אני רוצה לראות נוסחא שחוזה את צמיגות הדם להיות X
והיא בפועל Y .

אחרת אני רוצה שתסביר לי מדוע תפוחים עפים לשמיים במקום לציית לכח הכבידה ?
או גם לזה יש נוסחאות בביופיזיקה ?

אני לא עובד אצלך ולא עו"ד של ביופיזיקה. מעניין אותך, תקרא ספר. (או שבעצם כבר קראת את כל הספרים בעולם ואתה יודע הכל).

לא. זה עובד שאתה כל יכול וכל יודע. כולם עובדים אצלך ואתה לעולם לא עונה על שאלה.
מעולם לא כתבתי משהו בפורום ולא הוכחתי אותו. אבל אתה יודע מה? אתה תהיה הראשון שזה לא יקרה אצלו.
אף אחד לא עובד אצלך ואתה לא יודע הכל. ואני מניח שאם היית כל כך חכם לפחות היית עונה על משהו במקום לזלזל. בהצלחה בדדליפט

בקיצור אין לך תשובה.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית