נק' מוניטין:
58,710
- 103,293
- 12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני לא עובד אצלך ולא עו"ד של ביופיזיקה. מעניין אותך, תקרא ספר. (או שבעצם כבר קראת את כל הספרים בעולם ואתה יודע הכל).
איך אני יכול להתייחס לבנאדם כמישהו שמבין עניין בתחום אם הוא לא אומר לי מה הוא ומה הוא למד?כן אני אוהב לקרוא , אבל מה הקשר לדיון .
איך אני יכול להתייחס לטענה שיכולה להיות לא נכונה (הדוגמא שהבאתי היא דוגמאת קיצון לרעיון הזה ) .
הבאתי לינק שמסביר קצת על צמיגות של הדם , ולא ראיתי שום נוסחאה שחזתה משהוא אחד
ומדידות בפועל שהראו משהוא אחר (וגם זה בדרך כלל נובע מכך שאנחנו כבני אדם לא יודעים הכל ) .
לא. אני דביל
איך אני יכול להתייחס לבנאדם כמישהו שמבין עניין בתחום אם הוא לא אומר לי מה הוא ומה הוא למד?
אם הוא לא רוסי שקנה את התואר שלו במכללת שקר כלשהו במוסקבה אז כן.כי אם יש לו תואר ליד השם זה אומר שאפשר להתחייס לדברים שהוא אומר ברצינות?
אלכס, איך קוראים לזה בלטינית?
אתה יכול להמשיך להגיד דברים בלי להתיחס למה שאני אומר.אתה מחכה ל-ad hominem. כמה נפלא.
אני לא הבאתי שום לינק. אני רוצה לראות למה הפיזיקה לא תופסת בגוף. אולי כדאי ליידע את החברה בפקולטה לפיזיקה שחוקי הפיזיקה לא תופסים והם צריכים לחפש חוקים חדשים, או לפתוח פקולטה חדשה בשם ביו-פיזיקה שתתפוס רק בגוף האדם.
\מלומד: ברור כי העולם הוא שטוח, זוהי עובדה ידועה זה שנים רבות.
מלח: העולם הוא עגול, ואני טוען זאת משום שהצלחתי להקיפו בספינתי.
מלומד: הנך בור ועם הארץ שלא בילה דקה במוסד אקדמאי, ואילו אני אדם מלומד שכל חייו מוקדשים למחקר וידע. האם חושב אתה באמת ובתמים שאתה עשוי לדעת דבר מה טוב ממני? זהו רעיון מופרך. על כן קל להסיק כי אני צודק, וכי העולם אכן שטוח.
אם הוא לא רוסי שקנה את התואר שלו במכללת שקר כלשהו במוסקבה אז כן.
---------- התגובה התווספה ב 13:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:48 ----------
אתה יכול להמשיך להגיד דברים בלי להתיחס למה שאני אומר.
ועכשיו יהיה לך יותר קל, כי אני פשוט לא אגיד לך כלום. 🎉🎊🎈
אתה יכול להמשיך להגיד דברים בלי להתיחס למה שאני אומר.
ועכשיו יהיה לך יותר קל, כי אני פשוט לא אגיד לך כלום
אוקיי אז אני דביל.
והלינק שהבאמת מדבר על הצמיגות של הדם כדם. אין כאן השוואה לנוזלים אחרים. הוא מדבר על מה משפיע על צמיגות הדם.
---------- התגובה התווספה ב 13:46 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:45 ----------
אני עדיין מחכה לגלות מה למדתם והאם אתם מתרגלים אותי? (בחדר כושר אולי)
אלכס, כרגיל, יש לך כשל בסיסי בהבנת הנקרא. הבחור פה התכוון לא התכוון שחוקי הפיזיקה לא תופסים בגוף, אלא שחוקי הפיזיקה הפשוטים לא עובדים שם! בהתחשב בכך שהוא לומד מדעי הרפואה, אני משער ש"חוק פיזיקה לא פשוט" זה כל דבר מתקדם יותר מהעבודה שg=9.8.אתה מחכה ל-ad hominem. כמה נפלא.
אני לא הבאתי שום לינק. אני רוצה לראות למה הפיזיקה לא תופסת בגוף. אולי כדאי ליידע את החברה בפקולטה לפיזיקה שחוקי הפיזיקה לא תופסים והם צריכים לחפש חוקים חדשים, או לפתוח פקולטה חדשה בשם ביו-פיזיקה שתתפוס רק בגוף האדם.
אלכס, כרגיל, יש לך כשל בסיסי בהבנת הנקרא. הבחור פה התכוון לא התכוון שחוקי הפיזיקה לא תופסים בגוף, אלא שחוקי הפיזיקה הפשוטים לא עובדים שם! בהתחשב בכך שהוא לומד מדעי הרפואה, אני משער ש"חוק פיזיקה לא פשוט" זה כל דבר מתקדם יותר מהעבודה שg=9.8.
הוא טוען שאין לי מספיק אנרגיה בשביל מה שאני מצפה מהגוף שלי.אין שום קשר בין חלבון לקריאטין.
אם אתה מכניס מספיק חלבון בתזונה (2 גר' לפחות לכל קילו משקל גוף) אין צורך בתוספים.
רופא המשפחה שלך אמר לך את זה כי לדעתו אתה מקבל מספיק חלבונים מהתזונה.