אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

לא אמרתי שהם לא תופסים. זה החוכמולוגים פה גרמו לזה להשמע כאילו זה מה שאני מנסה להגיד.
כל מה שניסיתי להגיד זה שלגוף יש מיליון דרכים "להערים" על חוקי הפיזיקה הפשוטים. אם זה לחצים, כח הכובד, צמיגות הדם ודיפוזיה. כלל שיטות ותהליכים אלו נקראים ביופיזיקה. זה שאתה ד"ר לפיזיקה רגילה לא אומר שיש לך חצי מושג בביופיזיקה.

והדרכים שהגוף בוחר "להערים" על חוקי הפיזיקה לא עגונים גם הם בחוקי הפיזיקה הכלליים? האם אתה רוצה לומר שבגוף מתרחשים תהליכים לא מציאותיים או מיסטיים?

והדרכים שהגוף בוחר "להערים" על חוקי הפיזיקה לא עגונים גם הם בחוקי הפיזיקה הכלליים? האם אתה רוצה לומר שבגוף מתרחשים תהליכים לא מציאותיים או מיסטיים?
ממש לא. נהפוכו. הגוף מערים על חוק פיזיקלי אחד תוך שימוש בחוץ פיזיקלי אחר. אלוהים ישמור אם נשמע מההודעה שלי כאילו אני בנאדם מיסטי. אני הכי מדעי נטו שיש.
אני רק מנסה להכניס למודעות של אנשים את הביופיזיקה ולתת לה את הכבוד הראוי לה

תקרא שתיקנתי את עצמי .
ואגב באופן כללי אני אשמח לשמוע תופעות בביופיזיקה (כימיה אני מכיר מספיק ) שההסברים שלהן קוונטים . אגב חוקי המכניקה הקוונטית לא נכונים לתיאור גופים גדולים ואתה יודע את זה .

חוקי המכניקה הקוואנטית נכונים גם עבור גופים גדולים, אלא שההסתברות לתאר את התנהגות הגופים הגדולים קטנה עד לאין שעור.

לא אמרתי שהם לא תופסים. זה החוכמולוגים פה גרמו לזה להשמע כאילו זה מה שאני מנסה להגיד.
פיזיקה לא תופסת בגוף. בגוף יש ביופיזיקה- שזה קורס שאני לא ממליץ לך לקחת 😃

יכולת ההתבטאות שלך עד כדי כך לקויה שאתה לא מצליח להעביר את המחשבות שלך בצורה בהירה? או (שים לב, אני מתכוון ל"או" מתמטי, ובגלל שכבר הסכמנו שאתה לא יודע מתמטיקה או פיזיקה, זה אומר שיתכן ושתי האפשרויות תקפות) שאתה פשוט שקרן כרוני, שזה סביר בהחלט, במיוחד בהתחשב בהערות שלך בנוגע למד"ר ומד"ח.

יכולת ההתבטאות שלך עד כדי כך לקויה שאתה לא מצליח להעביר את המחשבות שלך בצורה בהירה? או (שים לב, אני מתכוון ל"או" מתמטי, ובגלל שכבר הסכמנו שאתה לא יודע מתמטיקה או פיזיקה, זה אומר שיתכן ושתי האפשרויות תקפות) שאתה פשוט שקרן כרוני, שזה סביר בהחלט, במיוחד בהתחשב בהערות שלך בנוגע למד"ר ומד"ח.
אני שקרן כרוני, דביל מוחלט ואין לי חצי מושג בכלום.

ממש לא. נהפוכו. הגוף מערים על חוק פיזיקלי אחד תוך שימוש בחוץ פיזיקלי אחר. אלוהים ישמור אם נשמע מההודעה שלי כאילו אני בנאדם מיסטי. אני הכי מדעי נטו שיש.
הגוף מערים על חוק פיזיקלי אחד תוך שימוש בחוק פיזיקלי אחר? חוקי הפיזיקה משחקים דוקים, ואחד מהם מזיז דוק מבלי שהאחר רואה? איך חוקים פיזיקלים יכולים "להערים" זה על זה?

אני שקרן כרוני, דביל מוחלט ואין לי חצי מושג בכלום.
פרדוקס התייחסות עצמית. באמת אין לך חצי מושג בכלום.

הגוף מערים על חוק פיזיקלי אחד תוך שימוש בחוק פיזיקלי אחר? חוקי הפיזיקה משחקים דוקים, ואחד מהם מזיז דוק מבלי שהאחר רואה? איך חוקים פיזיקלים יכולים "להערים" זה על זה?
חכה. עדיין לא מצאתי שקר. אני עובד על זה.

---------- התגובה התווספה ב 16:52 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:52 ----------

פרדוקס התייחסות עצמית. באמת אין לך חצי מושג בכלום.
אוי נעלבתי.

אתה כזה קשקשן. אולי תודה שטעית וזהו?

כל מה שניסיתי להגיד זה שלגוף יש מיליון דרכים "להערים" על חוקי הפיזיקה הפשוטים. אם זה לחצים, כח הכובד, צמיגות הדם ודיפוזיה. כלל שיטות ותהליכים אלו נקראים ביופיזיקה. זה שאתה ד"ר לפיזיקה רגילה לא אומר שיש לך חצי מושג בביופיזיקה.

תשפר את יכולת הכתיבה שלך כדי שאנשים לא יגרמו לדברים להשמע אחרת ממה שאתה מנסה להגיד.
אם התכוונת אלי במשפט האחרון שלך אז זה באמת משעשע. רוצה לנחש מה למדתי בתואר ראשון? מדעי הרפואה בתל-אביב.

תשפר את יכולת הכתיבה שלך כדי שאנשים לא יגרמו לדברים להשמע אחרת ממה שאתה מנסה להגיד.
אם התכוונת אלי במשפט האחרון שלך אז זה באמת משעשע. רוצה לנחש מה למדתי בתואר ראשון? מדעי הרפואה בתל-אביב.
חח ממש לא התכוונתי אלייך. התכוונתי לכל הרוסי פיזיקה מתמטיקה האלה למיניהם.
דיי היה לי ברור שזה בדיוק מה שלמדת.
מה למדת לתואר שני ובמה אתה עוסק עכשיו?
וכשסיימת עם תואר ראשון עשית משהו מועיל או שישר המשכת לשני?

ובקשר לכתיבה, זה יצא ככה כי פעם אתה מנסה לענות לילד בן 16 ופעם אתה עונה למישהו עם תואר שני. זה שהחבורת ליצנים פה משועממים ורוצים להראות שהם יודעים הכל זה משהו אחר. בכל מקרה אני כבר לא הולך להתיחס אליהם. הרי אני דביל קשקשן שקרן אז עדיף שאשתוק

ובקשר לכתיבה, זה יצא ככה כי פעם אתה מנסה לענות לילד בן 16 ופעם אתה עונה למישהו עם תואר שני. זה שהחבורת ליצנים פה משועממים ורוצים להראות שהם יודעים הכל זה משהו אחר. בכל מקרה אני כבר לא הולך להתיחס אליהם. הרי אני דביל קשקשן שקרן אז עדיף שאשתוק

די די, רוסי פיזיקה מתמטיקה זה לא במקום. גם אני רציתי לכתוב לך שיכול להיות שאתה משתמש בשפה שמשתמעת לשני פנים ושכדאי שתבחן את השימוש שלך במושגים בצורה שקולה יותר, כי יש כאן אנשים מאוד רגישים לזה (כמו הטרול. הוא היה רוצה ללמוד בעצם פילוסופיה אבל הוא לא אשכנזי).

ביוכימיה לתואר שני מיד אחרי ראשון. כרגע עובד על דוקטורט בביוכימיה.
באשר לליצני המתמטיקה והטרולוגיקה, אני דווקא מרוצה מהם. they keep us honest. לא מזיק שיש מישהו שמחפש חורים בטיעונים שלך. גם אם זה מתיש מדי פעם. אני אפילו הצלחתי לגרום לאלכס להגיד שהוא טעה. זה סוג של PR. 👏

די די, רוסי פיזיקה מתמטיקה זה לא במקום. גם אני רציתי לכתוב לך שיכול להיות שאתה משתמש בשפה שמשתמעת לשני פנים ושכדאי שתבחן את השימוש שלך במושגים בצורה שקולה יותר, כי יש כאן אנשים מאוד רגישים לזה (כמו הטרול. הוא היה רוצה ללמוד בעצם פילוסופיה אבל הוא לא אשכנזי).
אה וקשקשן שקרן זה במקום?
והסברתי לך למה זה יוצא. כי פעם אחת אתה עונה לשימי 15 ופעם אחרת אתה עונה למישהו עם תואר שני בפיזיקה. אז מן הסתם שזה יצא בצורה שונה. זה שאנשים מחפשים בו דברים כדי להראות לך שאתה טועה בכח זה משהו אחר. וזה בדיוק הסיבה שהרבה אנשים רק צופים בפורום ולא אקטיבים בו. אבל לי זה לא כל כך מזיז.

באשר לליצני המתמטיקה והטרולוגיקה, אני דווקא מרוצה מהם. they keep us honest. לא מזיק שיש מישהו שמחפש חורים בטיעונים שלך. גם אם זה מתיש מדי פעם. אני אפילו הצלחתי לגרום לאלכס להגיד שהוא טעה. זה סוג של PR. 👏

טרולוגיקה? אולי אני אציע קורס כזה לאוניברסיטה
ולגבי הוכחת אלכס על זה שהוא טעה - אין סרטון, לא היה.

אגב, על מה הדוקטורט? ואיפה? גם תל אביב?

אה וקשקשן שקרן זה במקום?
והסברתי לך למה זה יוצא. כי פעם אחת אתה עונה לשימי 15 ופעם אחרת אתה עונה למישהו עם תואר שני בפיזיקה. אז מן הסתם שזה יצא בצורה שונה. זה שאנשים מחפשים בו דברים כדי להראות לך שאתה טועה בכח זה משהו אחר. וזה בדיוק הסיבה שהרבה אנשים רק צופים בפורום ולא אקטיבים בו. אבל לי זה לא כל כך מזיז.

כן, אבל חוקי פיזיקה שמערימים על חוקי פיזיקה אחרים זו לא הגדרה שתצליח לתפוס מישהו מעל לגיל 15, תסכים איתי. הדבר היחיד שיכול "להערים" על חוק פיזיקה הוא נס (במובן של חריגה מהמערכת הקבועה של המציאות) ולכן שאלתי אם אתה מאמין במיסטיקה.

שים לב שכל מושג שכזה כתוב במרכאות. זהו בדיוק העניין. בקיצור, אני בנאדם של עובדות מדעיות בדיוק כמוכם, אם לא יותר.😃

טרולוגיקה? אולי אני אציע קורס כזה לאוניברסיטה
ולגבי הוכחת אלכס על זה שהוא טעה - אין סרטון, לא היה.

כן כן, אמרתי שטעיתי, ואין לי בעיה עם זה. מה לעשות שאני לא טועה הרבה 😛

כן כן, אמרתי שטעיתי, ואין לי בעיה עם זה. מה לעשות שאני לא טועה הרבה 😛
עד שמתחילים לדבר איתך על יעקוביאנים ועל ויירשטראס(ולא נזכיר את זה שאתה מסרב להכיר בקיום של א1, אינדוקציה טרנספיניטית ופונקציות לא סקלריות).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית