הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,433
מנהל
נק' מוניטין:
58,710
103,293
12,433
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

ביוכימיה לתואר שני מיד אחרי ראשון. כרגע עובד על דוקטורט בביוכימיה.
באשר לליצני המתמטיקה והטרולוגיקה, אני דווקא מרוצה מהם. they keep us honest. לא מזיק שיש מישהו שמחפש חורים בטיעונים שלך. גם אם זה מתיש מדי פעם. אני אפילו הצלחתי לגרום לאלכס להגיד שהוא טעה. זה סוג של PR. 👏
על מה מדובר? צריך לשים תופעה נדירה כזו בנעוצים

לא, חוץ מאולי פוטנציאל לחנק וגם שם לא בטוח.

חוקי המכניקה הקוואנטית נכונים גם עבור גופים גדולים, אלא שההסתברות לתאר את התנהגות הגופים הגדולים קטנה עד לאין שעור.

אתה נע בקוונטות ?
אתה יכול לעשות מנהור ?

חח ממש לא התכוונתי אלייך. התכוונתי לכל הרוסי פיזיקה מתמטיקה האלה למיניהם.
דיי היה לי ברור שזה בדיוק מה שלמדת.
מה למדת לתואר שני ובמה אתה עוסק עכשיו?
וכשסיימת עם תואר ראשון עשית משהו מועיל או שישר המשכת לשני?

ובקשר לכתיבה, זה יצא ככה כי פעם אתה מנסה לענות לילד בן 16 ופעם אתה עונה למישהו עם תואר שני. זה שהחבורת ליצנים פה משועממים ורוצים להראות שהם יודעים הכל זה משהו אחר. בכל מקרה אני כבר לא הולך להתיחס אליהם. הרי אני דביל קשקשן שקרן אז עדיף שאשתוק

בלה בלה בלה , עדיין אנחנו מחכים שתראה לנו משוואה שחוזה את צמיגות הדם לX ונתונים שונים בפועל.
אבל אני לא מתפלא זה הבעיה עם תלמידי ביולוגיה לתואר ראשון הם פשוט איטיים מידי .

בלה בלה בלה , עדיין אנחנו מחכים שתראה לנו משוואה שחוזה את צמיגות הדם לX ונתונים שונים בפועל.
אבל אני לא מתפלא זה הבעיה עם תלמידי ביולוגיה לתואר ראשון הם פשוט איטיים מידי .
:😃😃😃😃😃(

אתה נע בקוונטות ?
אתה יכול לעשות מנהור ?

עקרון אי הוודאות של הייזנברג חל גם עלי, עם 82 הקילוגרמים שלי ( שפוחתים עוד ועוד ככל שמתקדם החיטוב).
גם לגבי לא ניתן לומר ברגע נתון היכן אני נמצא במרחב ובנוסף לקבוע את התנע שלי בו זמנית בדיוק של מאה אחוזים, אלא רק בגודל שמאוד קרוב לכך.
כל מה שבאתי לומר הוא שאם משהו שואף לאפס הוא עדיין לא אפס.

עקרון אי הוודאות של הייזנברג חל גם עלי, עם 82 הקילוגרמים שלי ( שפוחתים עוד ועוד ככל שמתקדם החיטוב).
גם לגבי לא ניתן לומר ברגע נתון היכן אני נמצא במרחב ובנוסף לקבוע את התנע שלי בו זמנית בדיוק של מאה אחוזים, אלא רק בגודל שמאוד קרוב לכך.
כל מה שבאתי לומר הוא שאם משהו שואף לאפס הוא עדיין לא אפס.

אתה מדבר מחוסר ידע , לא מבין מי לימד אותך .
זה שנתונה משוואה (אמפירית) לא אומרת שהיא נכונה לגדלים כאלה, ותענה על השאלות שלי אתה נע בקוונטות , יש סיכוי שיקרה לך מנהר ?

נסעתי בכביש שש ביום שבת והיו לי שני אירועי מנהור.

הוא בכלל כימאי שלקח כמה קורסים בפיזיקה. אין ספק, צריך להוריד אותו מניהול.

עד שמתחילים לדבר איתך על יעקוביאנים ועל ויירשטראס(ולא נזכיר את זה שאתה מסרב להכיר בקיום של א1, אינדוקציה טרנספיניטית ופונקציות לא סקלריות).

אני לא אשם שאתה לומד מוויקיפדיה דברים חסרי משמעות.

אתה מדבר מחוסר ידע , לא מבין מי לימד אותך .
זה שנתונה משוואה (אמפירית) לא אומרת שהיא נכונה לגדלים כאלה, ותענה על השאלות שלי אתה נע בקוונטות , יש סיכוי שיקרה לך מנהר ?

חשבתי שהתשובה היתה כבר מובנת מדבריי הקודמים, אבל אם עדיין קיימת אי הבנה אצלך אז קבל ציטוט:
" מישהו כאן הזכיר ''תיעול קוונטי'', לדעתי הוא התכוון ל''מנהור קוונטי'', תופעה המתייחסת למכניקת הקוונטים (תחום שיש לו בעיות רבות עם תורת היחסות, מה שלא מאפשר יצירה של תורה אוניברסלית כלשהי. או לפחות לא איפשר עד כה..(כעת תורת המיתרים ותאוריות נוספות נכנסו לשטח, ותורה אוניברסלית נראית כבר כדבר לא כל-כך רחוק), בעקרון, ''מנהור קוונטי'' אומר, שלחלקיק מסוים יש פוטנציאל מסוים לעבור מחסום אנרגיה שאין לא מספיק אנרגיה על מנת לעבור אותו (הדבר נובע מדואליות חלקיקי-גל). מה זה אומר? במונחי היום יום זה אומר שאם תזרקו כדור טניס לעבר קיר בטון, יש סיכוי מסוים שהוא יעבור דרך הקיר ותמצאו אותו בצידו השני של הקיר. כמובן שהסיכויים לכך שואפים לאפס, ולכן לא סביר שזה יקרה. "

הלינק לסימוכין הוא: http://www.sf-f.org.il/story_309

פיסקה אחרונה

חשבתי שהתשובה היתה כבר מובנת מדבריי הקודמים, אבל אם עדיין קיימת אי הבנה אצלך אז קבל ציטוט:
" מישהו כאן הזכיר ''תיעול קוונטי'', לדעתי הוא התכוון ל''מנהור קוונטי'', תופעה המתייחסת למכניקת הקוונטים (תחום שיש לו בעיות רבות עם תורת היחסות, מה שלא מאפשר יצירה של תורה אוניברסלית כלשהי. או לפחות לא איפשר עד כה..(כעת תורת המיתרים ותאוריות נוספות נכנסו לשטח, ותורה אוניברסלית נראית כבר כדבר לא כל-כך רחוק), בעקרון, ''מנהור קוונטי'' אומר, שלחלקיק מסוים יש פוטנציאל מסוים לעבור מחסום אנרגיה שאין לא מספיק אנרגיה על מנת לעבור אותו (הדבר נובע מדואליות חלקיקי-גל). מה זה אומר? במונחי היום יום זה אומר שאם תזרקו כדור טניס לעבר קיר בטון, יש סיכוי מסוים שהוא יעבור דרך הקיר ותמצאו אותו בצידו השני של הקיר. כמובן שהסיכויים לכך שואפים לאפס, ולכן לא סביר שזה יקרה. "

הלינק לסימוכין הוא: http://www.sf-f.org.il/story_309

פיסקה אחרונה

אבל מה הקשר לעיקרון אי הוודאות?

אני רואה שה הפך להיות משהו אישי כבר וחרג מכל פרופורציה. אז אם אתם ממש בעניין של להגן על החבר שלכם גם כשהוא לא מודה בטעויות שלו אז שיהיה לכם לבריאות. לידיעתך לטיסמוס, מבין חברי הפורום הזה נמנים אנשי מדע רבים וביניהם פרופ' אהרונוב, שהיה מועמד לפרס נובל על גילוייו בתחום פיזיקת הקוואנטים.
יכולתי באותה מידה גם לרשום את פונקציית הגל ומשוואות נוספות אבל אז היו מתקבלות תגובות עוד יותר מטומטמות.
מה שבטוח הוא ש Deus ex machina אינו פיזיקאי, לא לתואר שלישי, לא לשני וגם לא לראשון.
וכן, שוגר זאזא, בשביל להוכיח אדם על טעותו צריך לעיתים גם להביא סימוכין.

אמרתי את שלי 'זדיינו מצידי 😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית