הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,427
מנהל
נק' מוניטין:
58,704
103,265
12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

קודם כל, אני עושה אך ורק מה שאומרים לי בפורום הזה.

יש לי חבר שאח שלו עבר קורס רציני בוינגיט, ואני רואה שהוא מרכיב לעצמו תוכניות אימונים מפגרות עם בידוד לכול שריר וכו' ואני שומע כאן על עוד הרבה כאלה. ושאני רק מוציא מילה הוא מתחיל לצאת עלי "הוא למד בוינגיט וכו'" ובתור בחור מהשיגרה, אין לי מה לענות לו.

לנושא,
אני שואל: אם כן מה באמת מה מלמדים את המדריכים שם, שהם לא יודעים לבנות תוכנית אימונים ויוצאים נגד כל תרגיל חשוב?
יש עוד נושא חוץ מהתוכניות והתרגילים שכדי להיזהר מהם?

שאלתי את זה לפני כמה זמן,
או שמי שענה לי לא הבין אותי, או שאני לא הבנתי אותו.
אתה בטוח שהוא למד בוינגייט ולא בזינמן? גם זינמן קוראים לעצמם וינגייט. וכדאי להיזהר מעצות לגבי תזונה, היה איזה מדריך בחד"כ שלי שאמר שבלי פחמימה הגוף לא יכול לספוג חלבון ושהוא פשוט נשאר בבטן :D

לדעתי בוקס סקוואט יכול להיות שימושי ללמידה, אבל אני לא רואה סיבה להחליף את הסקוואט בבוקס סקוואט אם יודעים את הטכניקה.

אתה בטוח שהוא למד בוינגייט ולא בזינמן? גם זינמן קוראים לעצמם וינגייט. וכדאי להיזהר מעצות לגבי תזונה, היה איזה מדריך בחד"כ שלי שאמר שבלי פחמימה הגוף לא יכול לספוג חלבון ושהוא פשוט נשאר בבטן :D

לדעתי בוקס סקוואט יכול להיות שימושי ללמידה, אבל אני לא רואה סיבה להחליף את הסקוואט בבוקס סקוואט אם יודעים את הטכניקה.

תגיד את זה ללוי סימונס

מה ההבדל בין
Bill Star's 5×5 Madcow Intermediate lifters
Bill Starr 5×5 -Linear Version
?

זאת תהיה טעות נוראית בדדליפט פשוט להפיל את המוט אחרי הנעילה במקום להוריד אותו?
אני פשוט מוגבל מוטורית ולא מצליח לא לזיין לעצמי את הברכיים שאני מוריד את המוט בצורה נורמלית ואני זוכר שראיתי אנשים עושים את זה ככה או ככה, פשוט לא ידעתי אם זה נחשב לטעות או לא.

זאת תהיה טעות נוראית בדדליפט פשוט להפיל את המוט אחרי הנעילה במקום להוריד אותו?
אני פשוט מוגבל מוטורית ולא מצליח לא לזיין לעצמי את הברכיים שאני מוריד את המוט בצורה נורמלית ואני זוכר שראיתי אנשים עושים את זה ככה או ככה, פשוט לא ידעתי אם זה נחשב לטעות או לא.

אתה בטוח שאתה עושה את השלב השלילי בצורה נכונה ?
(קודם כפיפה בירך, אחר כך כפיפה בברך)

שאלה מפגרת:
בן אדם לא מתאמן שבועיים אחרי חצי שנה של אימונים,
השרירים יחלשו?ינוונו?
לאחר שבועיים הוא יוכל לעבוד עם אותו משקל?

תודה

תלוי בתזונה שלו בשבועיים הללו ומה הוא עשה בהם.
בעיקרון הוא ירד מעט במשקלים אבל הם יחזרו תוך מספר ימים.

רק אירובי, 3-4 פעמים בשבוע...
אוכל לפי חיטוב..

אני ארד משמעותי?,
כוסעמק עם הפציעה הזאת..

עשיתי ניסוי בקיץ הקודם, הייתי שבועיים באילת ואכלתי כמו מטורף (פנסיון מלא בדן)
והמשקלים עלו בערך ב10% +- תלוי בתרגילים

אין אצלנו במכון כלוב, אני עושה איזה קומבינה בשביל סקוואט, הגעתי למשקל שהוא די כבד לי ולא בטוח שאוכל לסיים את כל החזרות, ואני נכנסתי לפחדים שאם אני יתקע למטה אני אצטרך לזרוק את המוט אחורה ואגרום לפציעה.
השאלה כזאת: מה אני יכול לעשות כדי למנוע פציעות עתידיות?

נסה לשים 2 ספסלים לידך, אחד בכל צד, ככה שאם אתה בכשל אתה מניח את הפלטות עליהם.

רעיון טוב, מקווה לנסות היום.
עדכון: ניסיתי היום, מעניק תחושת ביטחון מסוימת, אבל עדיין יש לי את החשש שארד ולא אצליח לעלות חזרה למעלה.

נערך לאחרונה:
רעיון טוב, מקווה לנסות היום.
עדכון: ניסיתי היום, מעניק תחושת ביטחון מסוימת, אבל עדיין יש לי את החשש שארד ולא אצליח לעלות חזרה למעלה.

ברגע שלא תצליח לעלות, המוט ישב פשוט על הספסלים. אל חשש.

מזה מתאמן טבעי? כי שמעתי ש SS לא מתאים למתאמנים טבעיים...

טבעי זה אחד שלא על סטרואידים למיניהם.
ומאיפה שמעת את הדבר הדבילי הזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית