נק' מוניטין:
58,704
- 103,265
- 12,427
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט
יאללה שוט
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה בטוח שהוא למד בוינגייט ולא בזינמן? גם זינמן קוראים לעצמם וינגייט. וכדאי להיזהר מעצות לגבי תזונה, היה איזה מדריך בחד"כ שלי שאמר שבלי פחמימה הגוף לא יכול לספוג חלבון ושהוא פשוט נשאר בבטן :Dקודם כל, אני עושה אך ורק מה שאומרים לי בפורום הזה.
יש לי חבר שאח שלו עבר קורס רציני בוינגיט, ואני רואה שהוא מרכיב לעצמו תוכניות אימונים מפגרות עם בידוד לכול שריר וכו' ואני שומע כאן על עוד הרבה כאלה. ושאני רק מוציא מילה הוא מתחיל לצאת עלי "הוא למד בוינגיט וכו'" ובתור בחור מהשיגרה, אין לי מה לענות לו.
לנושא,
אני שואל: אם כן מה באמת מה מלמדים את המדריכים שם, שהם לא יודעים לבנות תוכנית אימונים ויוצאים נגד כל תרגיל חשוב?
יש עוד נושא חוץ מהתוכניות והתרגילים שכדי להיזהר מהם?
שאלתי את זה לפני כמה זמן,
או שמי שענה לי לא הבין אותי, או שאני לא הבנתי אותו.
אתה בטוח שהוא למד בוינגייט ולא בזינמן? גם זינמן קוראים לעצמם וינגייט. וכדאי להיזהר מעצות לגבי תזונה, היה איזה מדריך בחד"כ שלי שאמר שבלי פחמימה הגוף לא יכול לספוג חלבון ושהוא פשוט נשאר בבטן :D
לדעתי בוקס סקוואט יכול להיות שימושי ללמידה, אבל אני לא רואה סיבה להחליף את הסקוואט בבוקס סקוואט אם יודעים את הטכניקה.
זאת תהיה טעות נוראית בדדליפט פשוט להפיל את המוט אחרי הנעילה במקום להוריד אותו?
אני פשוט מוגבל מוטורית ולא מצליח לא לזיין לעצמי את הברכיים שאני מוריד את המוט בצורה נורמלית ואני זוכר שראיתי אנשים עושים את זה ככה או ככה, פשוט לא ידעתי אם זה נחשב לטעות או לא.
מה ההבדל בין
Bill Star's 5×5 Madcow Intermediate lifters
Bill Starr 5×5 -Linear Version
?
אתה בטוח שאתה עושה את השלב השלילי בצורה נכונה ?
(קודם כפיפה בירך, אחר כך כפיפה בברך)
רעיון טוב, מקווה לנסות היום.
עדכון: ניסיתי היום, מעניק תחושת ביטחון מסוימת, אבל עדיין יש לי את החשש שארד ולא אצליח לעלות חזרה למעלה.