הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול

Mike Bikov

מנהל אתר
103,293
12,432
מנהל
נק' מוניטין:
58,709
103,293
12,432
טוב נרכז הכל, אני יודע שלחלקכם יש הרבה לשתף את חברי האתר ואתם מתביישים אז נעשה זאת באשכול מרוכז ונגמור עם הבולשיט.
יאללה שוט

ב5X5 הלניארית, באימון מס' 2, יש איזה הסבר למה יש משיכה(דדליפט) לפני הלחיצה(פרס/אינקליין)??

יש איזה הסבר למה אנשים מתעסקים בפרטים לא חשובים?

פשוט חשבתי אם יש איזה סיבה מיוחדת,וראיתי בכמה לוגים שאנשים עושים את הדדליפט בסוף..
(זה אשכול השאלות המפגרות, זה לא המקום לשאול דברים כאלה?)

1 יש הבדל בין המשיכה הראשונה בPC למשיכה של הדדליפט ? (חוץ מזה שמוסיפים את התאומים והתרפזים.)
2 בסוף המשיכה בPC, אני צריך לדחוף את הישבן לביפנים כמו דדליפט או למשוך מהגב ?

הגב: יש בעיה באתר הראשי ולא ניראה לי שזה רק אצלי (האתר ניפתח ואחרי כמה שניות נעלם וכתוב דך אינטרנט לא נימצא.)

נערך לאחרונה:
שאלה שמסקרנת אותי.... מתאמן על חומרים יכול להתאמן עם תוכנית מסוג 5X5 או שעדיף שיעבוד בתוכנית פיצולים?

שאלה שמסקרנת אותי.... מתאמן על חומרים יכול להתאמן עם תוכנית מסוג 5X5 או שעדיף שיעבוד בתוכנית פיצולים?
אפשר אבל זה לא בהכרח יהיה יעיל להיפרטרופיה, נפח עדיף עם חומרים, גם גירוי של השרירים יותר מ 3 פעמים בשבוע, משהו כמו AB או אולי אפילו ABCD יהיה נחמד, סה"כ אין חוקים עם סייקלים אפשר להרים 50% מה MAXRM ועדיין לגדול יותר מבן אדם טבעי...

1 יש הבדל בין המשיכה הראשונה בPC למשיכה של הדדליפט ? (חוץ מזה שמוסיפים את התאומים והתרפזים.)
2 בסוף המשיכה בPC, אני צריך לדחוף את הישבן לביפנים כמו דדליפט או למשוך מהגב ?
🙄

יש משהו לעשות כדי למנוע דלקות ודומס אחרי אימונים קשים? אני בחיטוב אם זה משנה

חבר שלי טוען שצד אחד של החזה שלו קצת יותר מפותח מהשני.. מה שהוא רוצה לעשות זה נגיד בפרפר עם דאמבלים לקחת משקולת אחת יותר כבדה מהשנייה, אמרתי לו שאסור.. מה אתם אומרים? איך להסביר לו חח?

להסביר לו שאצל כולם הגוף אינו סימטרי ואם הוא יעשה את מה שהוא רוצה לעשות זה לא יעזור, הגוף יאזן את עצמו.
שים לב לשחקני טניס, הם תמיד חובטים ביד שמאל או ימין ו2 הידיים נראות אותו הדבר למרות שאחת פעילה בצורה תמידית.

דבר שמענין אותי לדעת
למה עושים בSS יום בנץ יום פרס ולא לעשות כל יום בנץ ?

נערך לאחרונה:
כי פרס עובד גם על החזה וההפך, אם תעשה את שניהם באותו האימון אתה סוג של לא תצליח להתאושש מאימון לאימון ותתקע.

באיזה סדר כדי לעשות את התרגילים?
זה התוכנית שלי:
רגליים:
סקוואט 3x8
גב:
מתח 3x8
חזה:
לחיצת חזה 3x8
כתפיים:
לחיצת כתפיים עם דאמבלים 3x8
יד אחורית:
מקבילים 2x10
יד קדמית:
כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 2x12
בטן:
כפיפות בטן 1x12

ואני שוקל להוסיף לחיצת חזה בשיפוע לחזה העליון, זה מיותר?
ובלחיצת חזה אפשר לעשות דבר כזה:
סט ראשון 7.5 קילו כל צד 8 חזרות
סט שני 10 קילו כל צד 6 חזרות
סט שלישי 12.5 קילו כל צד 4 חזרות
או שצריך לעשות בכל סט מספר חזרות ומשקל שווה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית