היה לי לפני כמעט חודש בערך תור לאורטופד ולפי מה שהוא בדק אותי, הוא מצא שיש לי דלקת בגב תחתון ( גם עמוד שדרה וגם בשני שרירים שנמצאים מצדו הימני והשמאלי שהם כמו רצועה כזאת ).
אני כבר שנה עם הדלקת הזאת והיא תמיד הייתה הולכת ובאה אבל תמיד היא נמצאת.
עכשיו הוא נתן לי כדורים שאין סיכוי שאני ישתה אותם כי הם פשוט יותר גדולים מחלמון של ביצה ואני הולך להחליף אותם בתרופה אחרת.
עכשיו הוא אמר לי לשלב את הכדורים עם פיזיותרפיה אבל הבעיה היא שתור לפיזיותרפיה בגלל שאני לא אחרי תאונה הוא עוד מינימום חצי שנה ויכול להגיע גם לשנה ויותר.
עכשיו בגלל זה רציתי לשאול אם יש תרגילים שאתם יכולים להביא לי שאני יוכל לעשות בבית בינתיים כדי להקל על הבעיה כי הבנתי שפיזיותרפיסט חוץ מהדברים שאני עושה איתו במפגש, הוא גם נותן לי תרגילים הביתה.
אני צריך כמה תרגילים טובים שאני יוכל לעשות באופן יומיומי כדי להקל על הבעיה.
תודה לעוזרים.
אני כבר שנה עם הדלקת הזאת והיא תמיד הייתה הולכת ובאה אבל תמיד היא נמצאת.
עכשיו הוא נתן לי כדורים שאין סיכוי שאני ישתה אותם כי הם פשוט יותר גדולים מחלמון של ביצה ואני הולך להחליף אותם בתרופה אחרת.
עכשיו הוא אמר לי לשלב את הכדורים עם פיזיותרפיה אבל הבעיה היא שתור לפיזיותרפיה בגלל שאני לא אחרי תאונה הוא עוד מינימום חצי שנה ויכול להגיע גם לשנה ויותר.
עכשיו בגלל זה רציתי לשאול אם יש תרגילים שאתם יכולים להביא לי שאני יוכל לעשות בבית בינתיים כדי להקל על הבעיה כי הבנתי שפיזיותרפיסט חוץ מהדברים שאני עושה איתו במפגש, הוא גם נותן לי תרגילים הביתה.
אני צריך כמה תרגילים טובים שאני יוכל לעשות באופן יומיומי כדי להקל על הבעיה.
תודה לעוזרים.